Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכה מכה המוסכים שלכם.

אצלי זה יותר בכיוון שהמוסך אומר ששיפוץ ראש-מנוע לוקח שלוש ימים, ואחרי פחות מיומיים הרכב כבר מוכן! (ואם אני מכניס את הרכב ב7 וחצי בבוקר, אז למחרת ב4 ככה או לפני הוא כבר מוכן לנסיעה, בטיפול-ראש).

פעם אחרונה, החלפתי בלמים וצלחות. (הגעתי למוסך ב12 יצאתי משם ב1 וחצי).

מה שכן, זה תלוי באיזור.

פה בב"ש החנות חלקים הכי קרובה היא 3 דק' על קטנוע, והרחוקה היא 8 דקות על קטנוע. (הקרובה מביאה למוסך חלקים על שליחים עם אופניים!).

מילוי ראש\חריטת בלמים וכל מה שמצריך בעל-מקצוע, אני מאמין שזה פה בעיר נמצא.

אתמול קניתי מנוע לוונטה בקוואליר, בבוקר התקשר אלי המוכר ושאל אותי איזה תוצרת אני מעדיף סיני\טאיוון, לקחתי טאיווני שזה היקר יותר, במקרה היה לו במלאי, אם לא ההזמנה הייתה מגיע תוך 5 שעות בערך, שזה כלום!.

במרכז הכל יותר מסובך לדעתי, רק לצאת מהמוסך זה פרוייקט.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ראשית אקדים ואומר שאני לא סנגור שלהם.

אתה בטוח? כי זה נקרא אחרת

אבל, כמוך יש עוד 20 ישראלים שיושבים למוסך על הראש, כולם רוצים לצאת מוקדם, כולם "רק" טיפול קטן, אבל אוי ואבוי אם

חלילה יהיה משהו שלא עשו והיה צריך או חלילה אפילו גרמו נזק, וכן אשמח לראות ולהבין ממך: האם אמרו לך מתי הרכב יהיה בחוץ?

כי אם אמרו לך "עד 10:30...וכו'..." אז לא עמדו במילה שלהם ולא תקין. אבל אם לא אמרו לך שעת יציאה מדוייקת, אז על מה בדיוק אתה בא בטענות?

לא ישבתי להם על הראש. לשאול פעם בשעתיים מה קורה, זה לא בהגדרה שלי ל"לשבת על הראש". להסתכל דרך החלון בחדר המתנה ולראות מה קורה עם הרכב ובין השאר, לעלות על *טעות* בטיפול תוך כדי , זה גם לא "לשבת על הראש".

גם לא שאלתי מתי הרכב יהיה בחוץ .

כי לא זכור לי שבאת בטענות, או להיפך, שרשמת איזה שירות מדהים קיבלת, ששכחת "רק לציין" כי הרכב רועד או לא יציב המהירות גבוהה. אולי המוסך היה צריך לאמר לך:" אדוני תיאמת טיפול בלבד, א,ב,ג בלבד...יש עוד תקלות? זה כבר משהו אחר ותשאיר את האוטו פה עד מחר.." נכון? זה לגיטימי להזכר באמצע הטיפול בעוד דברים ולצפות שיטפלו בהכל.

היי, תאר לעצמך מצב מצחיק משהו, יש מצב שהטיפול התאחר כי עוד 10 אנשים אחרים, בדיוק כמוך, נזכרו בעוד תקלות והמוסך הבטיח לא לאכזב אותם ולבדוק?

נכון, לא באתי בטענות וגם ציינתי ששכחתי לומר ליועץ שרות על הבעיה בהיגוי עוד בבוקר. אבל, נסיעת מבחן אחרי עדכון תוכנה באחד המחשבים - הם בכל מקרה עושים! לא הוספתי להם עבודה, ולא עשו שום דבר מיוחד בשביל לאבחן את התקלה, שאני ציינתי.

וכן, שליח כנראה יוצא בשעות מסויימות, או שיש מס' חלפים שצריך להביא. מה חשבת שעל כל פסיק שחסר מוציאים שליח באותו רגע?

וכן יכולה להיות גם טעות בהזמנה (שוב, לא מצדיק, אבל יכול לקרות).

לא, השליח יצא (לפי מיטב הבנתי) לאחר שהבינו את הטעות שלהם עם ההמתנה הארוכה. במקור נאמר לי ש"משאית עם חלקים מגיעה ב 15:00" . חבל רק, שהם נזכרו רק בצהריים עם השליח.

ובסוף קיבלת הנחה נחמדה שאף אחד לא חייב לך. אבל אתה בוחר לזלזל בה.

איזה הנחה קיבלתי?! היה לי שובר שקיבלתי בטיפול הקודם מהם, והם כיבדו אותו. זה הכל

אז בגדול נכון שמוסך מורשה או מרכזי זאת עיר שלמה, ואתה משלם יקר על חדרי ההמתנה ועל הקפה, ועל החיוך של הפקידה,

אבל במבחן האדם הסביר שמכניסים רכב למוסך, זה בד"כ לוקח זמן ומחכים לטלפון, ודואגים לסידור אחר ליום הטיפול מבחינת תחבורה.

אני משלם יקר כי קניתי רכב חדש ומחייבים אותי בצורה עקיפה לטפל במוסך מורשה יבואן כדי לקבל את שנת האחריות הנוספת שבכל מקרה הייתה מגיעה לי. מצטער, לא נשמע לי סביר.

לי כל השרשור הזה נשמע כמו אוי אוי אוי.....

אוי אוי אוי

פורסם

לא תומר,

אני לא סנגור שלהם. צר לי שפשוט תאלץ להאמין לי.

ואתה צודק. לשבת כל היום במוסך, "במקרה" להעיר על טעויות, "במקרה" להזכר בעוד תקלות" זה לא לשבת הראש...

ואתה צודק, אתה גם ככה יודע מה הם עושים בכל מקרה, אז "שלא יספרו" לך שזאת עוד עבודה.

ויופי שלא ניצלת את ההנחה כי היה לך שובר.מה אמרתי ומה ענית? אמרתי שהציעו הנחה וזה יפה מצידם.

לא לכולם יש שובר לטיפול, או מה שזה לא יהיה.

באמת, איזה סיוט....

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

מצטער אני באמת לא מבין איך לשבת כל היום במוסך -בחדר המתנה- , לחכות לרכב שיצא מטיפול קטן , זה "לשבת על הראש".

אתה יודע לקרוא?

אם לא הייתי מסב את תשומת ליבו של היועץ שרות, היה לי עכשיו שמן נחות (מבחינתי) ברכב חדש. בלי שהייתי יודע קרוב לודאי. איך זה "במקרה להעיר על תקלות ?

אני יודע מה הם עושים, כי חתמתי לפני הטיפול על מה יעשו. הכל רשום. תפסיק להיות ילד. ואחרי כל שינוי במחשב רכב כלשהוא, עושים נסיעת מבחן , זה לא דבר חדש וגם בטיפול הקודם עשו נסיעת מבחן אחרי העדכון שעבר המחשב מנוע.

ותסלח לי ,

שהיה לי שובר הנחה שקיבלתי מהם בסוף הטיפול האחרון . שובר שהם חילקו לכל הלקוחות בתוך יומן באותו יום,

כדי להבטיח שהם יחזרו אליהם לטיפול הבא.

פורסם

בהחלט מכה אבל לי דווקא יצא ניסיון שהם אמינים מאוד במיוחד הפנסיונרים.

תומר - למה ביקשת שמן ספציפי ? זה לפי חוברת היצרן? כי במידה וכן הרי הם מחויבים לאותו השמן כיוון שהיצרן מחייב אותם לפי האחריות... אן שאני טועה...?

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

שנים רבות אני מטפל ברכבים במוסכים מורשי יבואן, אם כי לא מרכזיים. בדרך כלל אני מכניס את הרכב בסביבות 7:00 ומספיק להגיע לעבודה בזמן או באיחור קל, או שאני מגיע למוסך אחרי העבודה (לאחר שוידאתי שהמוסך אינו מוצף לקוחות) ותוך שעה אני בדרכי הביתה. בדרך כלל גם לאחר ששתיתי כוס קפה באקווריום של המוסך. כמובן שאני לא מדבר על טיפול 5 שנתי, אבל הטיפולים השנתיים או הדו שנתיים מעולם לא ארכו יותר משעה-שעה וחצי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה כנראה עניין של מוסך....

במוסך צ׳מפיון אחד בתל אביב לא משנה מתי נכנסתי (גם לטיפול קטן) אף פעם לא יצאתי לפני 3 ....

במוסך אחר (לא בת״א) נכנסתי ב 7 וחצי בבוקר להחלפת מצמדים (פירוק גיר !!!) ויצאתי כבר באחת בצהריים ......

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם

אני לא יודע מה הולך במוסכים של צ'מפיון, אבל במוסך שאני מטפל בו טיפול קטן כזה לוקח אולי שעה במקרה הכי גרוע שיש עומס, אם אני מתאם מראש זה אפילו לוקח חצי מזה.

עשו לי ב4-5 שעות טיימינג - הכול כולל הכול מה שמסביב - מותחנים, רצועות, מיסבים, מחזירי שמן וכ'ו וכ'ו.... כ-ו-ל זה לקח בסביבות ה5 שעות כולל בדיקות של הכול ועוד עצרו באמצע להפסקת אוכל.

וזה ממש לא מוסך ריק, בין העמוסים, ועוד כול זה בוצע ביום שישי שהוא בערך היום הכי עמוס שיש אצלהם, אם הם הצליחו לסיים את כול הטיפול הזה ב4-5 שעות, מוסך מורשה צריך להוציא אותך מטיפול קטן במקסימום תוך שעה.

טיפול קטן במשך יום שלם זה מופרך, לא יודע איך הם מתייחסים ככה ללקוחות, זמן זה כסף, ואני בטוח שפותח השרשור הוא אדם עובד שלא יושב בבית ומשחק בביצ** כול היום.

פורסם
אני לא יודע מה הולך במוסכים של צ'מפיון, אבל במוסך שאני מטפל בו טיפול קטן כזה לוקח אולי שעה במקרה הכי גרוע שיש עומס, אם אני מתאם מראש זה אפילו לוקח חצי מזה.

עשו לי ב4-5 שעות טיימינג - הכול כולל הכול מה שמסביב - מותחנים, רצועות, מיסבים, מחזירי שמן וכ'ו וכ'ו.... כ-ו-ל זה לקח בסביבות ה5 שעות כולל בדיקות של הכול ועוד עצרו באמצע להפסקת אוכל.

וזה ממש לא מוסך ריק, בין העמוסים, ועוד כול זה בוצע ביום שישי שהוא בערך היום הכי עמוס שיש אצלהם, אם הם הצליחו לסיים את כול הטיפול הזה ב4-5 שעות, מוסך מורשה צריך להוציא אותך מטיפול קטן במקסימום תוך שעה.

טיפול קטן במשך יום שלם זה מופרך, לא יודע איך הם מתייחסים ככה ללקוחות, זמן זה כסף, ואני בטוח שפותח השרשור הוא אדם עובד שלא יושב בבית ומשחק בביצ** כול היום.

בדר״כ יש איזשהו צוואר בקבוק במוסך , במוסך צ׳מפיון עצל שאני מכיר בת״א הבעיה היא עמדות המחשב המוגבלות , מכוניות מחכות בתור לדיאגנוסטיקה , ככל שהמכוניות הופכות מודרניות יותר יש יותר צורך בחיבור למחשב , ואם בעלי המוסך קמצנים ולא משקיעים בציוד ואנשים מיומנים בתחום זה מה שקורה...

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם
אני לא יודע לאן זה יתקדם עם המוסכים האלה :x

בכל אופן טוב שחיכית ליד האוטו, כך לפחות קיבלת את השמן שרצית

סליחה על הבורות, אבל סוג השמן נקבע ע״י הוראות יצרן. ובמורשה אמורים להשתמש בו ללא בקשה מיוחדת על פי הוראות היצרן. לא??

פורסם

נכון, ל VAG יש סטנדרטים לשמנים והם מחייבים לפיהם. זה לא אומר אבל שהשמנים שמשתמשים במוסכי יבואן (תוצרת הארץ)

איכותיים. או לפחות במוסך ספציפית זה. והשמן שהם מילאו בטעות, רוקן חזרה לאותו מיכל כדי שלא יתבזבז בטעות. הייתי בהלם כשראיתי את זה. אמנם זה שמן שסה"כ הגיע לאגן ויצא חזרה אבל עדיין.

פורסם
אני לא יודע לאן זה יתקדם עם המוסכים האלה :x

בכל אופן טוב שחיכית ליד האוטו, כך לפחות קיבלת את השמן שרצית

לצ'מפיון אני הולך עם השמן שלי (קסטרול). אגב יש לי G13 ואני לא מקבל את התוספת מים שהם מוסיפים לרכבים בכל טיפול עד שהצבע הופך מורוד לשקוף :( ורק כשיצא מאחריות אני אעבור למוסך יותר הגיוני.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• תוכן חדש...