Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי מכם שראה או לא ראה: הנה הכתבה: http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-4369029,00.html

כב' השופט שלמה אטינגר נחשון, הידוע בהתנהגות גסה ופוגענית כלפי נשים, אמר את המשפט לתובעת משטרתית במהלך דיון.

התובעת בסופו של דבר פרצה בבכי ועזבה את האולם כשהיא נסערת.

לדעתי, שופט כזה אמור להתעופף מהר מאוד ממערכת המשפט. הוא לא ראוי! אני חושב שאם יש לנו שופט כזה, הפתגם "אם בארזים נפלה שלהבת, מה יגידו אזובי הקיר" נכון מאוד לגבי החברה הישראלית. מה נסגר עם השופט הזה?! פשוט חצוף!

לאן עוד נגיע?

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אויש, איזו הגזמה.

דבריו הוצאו מהקשרם מה היא משחקת אותה נעלבת.

כל אחד במדינה הזו נהיה יפה נפש תמים שבחיים לא שמע מילים כאלה.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

שופט מרשה לעצמו להתנהג איך שבא לו, כאילו הוא מעל החוק? וואי, אני בשוק.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

איך יש להן בכלל זמן להתלונן בין כל הבישולים והנקיונות? ואיך הן בכלל הגיעו לאולם של בית משפט? מי הרשה להן לעזוב את המטבח?

images?q=tbn:ANd9GcR-0wYv5w_K9mll0hdLaJ-bYUCB0Bd2gX3C5fg4tG6oqQJZbs-uZw

images?q=tbn:ANd9GcSH47n_2B_Wshidwm-ncmfR0ptrjg_UlGK5wrglh9lVt5O11W3S

images?q=tbn:ANd9GcRX5EZzauCbjXGBVygEZUUi4LvWyqFX_ZHF7iJ3HtQVFfJpDAS-kA

פורסם

התנהגות השופט מבחילה, כי את ההומור "המשובח" שלו הוא מפנה כלפי מישהי בעמדה נחותה משלו - אבל בואו ונבחן את העניין מכיוון אחר:

נניח שלא היה מדובר בתובעת אלא בתובע והשופט היה אומר לו ש"ז' הוא מוצא מהר" (דבר שהיה מרמז על הנטיות החד מיניות שלו) - מה אז היה קורה? האם לדעתכם:

1. התובע היה נמלט בעלבון מהאולם והייתה מתעוררת סערה ציבורית.

2. התובע היה מוחל על כבודו וממשיך בדיון.

לכל המנחשים נכונה את התשובה (2) כדאי שתדעו, שדולת הנשים תעשה קציצות מכל גבר שיתבטא בצורה שנתפסת כסקסיסטית ומעליבה כנגד אישה.

המין החזק הוא הנשים, לא הגברים.

עוד עניין קטן - אם את אותה אמירה הוא היה מפנה כנגד מישהי ששווה לו במעמד, אז הייתי מצפה ממנה לענות לו באותו הסגנון ובזה לסיים את העניין - כי נשים אינן מוגבלות או נכות וגם להן יש לשון.

פורסם
אויש, איזו הגזמה.

דבריו הוצאו מהקשרם מה היא משחקת אותה נעלבת.

כל אחד במדינה הזו נהיה יפה נפש תמים שבחיים לא שמע מילים כאלה.

כשאמירות הרבה יותר מתונות מזה כלפי שופט יגרמו לשופט לזרוק אדם מהאולם (אותי זרקו אחרי שהרשתי לעצמי לחייך כששופט באמצע דיון אמר "שמושהו יטפל במזגן המחורבן. מתבשל לי המוח") אז בהחלט העליהום במקום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

סנגורים מעידים כי הוא ידידותי כלפיהם. למה? כי כנראה, ואני נזהר מאוד בלשוני, יש כאן תועלת למי מהצדדים.

היום, כשהאנושות היא מערכת אינטרסים אחת ענקית, לא יכול להיות שאין פה אינטרס כלשהו למישהו.

אז... שלא יעבדו עליכם! :nono:

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

אם מעיפים את השופט הזה,שיעיפו גם את השופטת ששלחה לכלא את ההוא שזרק עליה נעל :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

רק חבל שהוא מקבל את כל ההטבות המגיעות לו. אבל זו חצי נחמה. :evil:

צריך גם קרם אני מאמין.

• תוכן חדש...