Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם נושא שמעניין אותי. ידוע לי שיש הנחות על רכבים שפולטים מעט מזהמים, אבל רק לצורך השאלה נניח שפליטת המזהמים ממוצעת. האם משתלם לייבא מארה"ב רכב שמיוצר בארה"ב, ועלותו בישראל היא למשל, 200,000 שקלים? מה לגבי סכומים קטנים יותר? ובכלל, לדעתכם, האם יש מחיר מסוים שמהווה "קו אדום", אשר מתחתיו כבר משתלם יותר לקנות בארץ? או שהדבר משתנה מרכב לרכב?

.Your average Notepad

פורסם

זה שונה מרכב לרכב. יש רכבים שעולים 250 אלף ושווה לייבא אותם לבד, ויש כאלה שעולים 400

ולא שווה. בעיקרון, בעקבות התחרות מכיוון היבוא האישי, היבואנים חתכו חזק את המחיר, ובהרבה

מקרים כבר לא שווה לייבא יבוא אישי. הבולט ביותר היה הגרנד שירוקי לימיטד, שבזמנו חדש עלה 350

אלף, וביבוא אישי היית מייבא אותו ארצה בסביבות 220-230 אלף. כתוצאה מזה היבואן חתך חזק

את המחיר, והפער הפך לקטן בהרבה, מה שגורם לרוב האנשים לוותר עליו.

לעומתו הפורד אדג׳ נמכר בארץ במחיר הגיוני יחסית, ומחיר היבוא האישי שלו היה קרוב לגרנד שירוקי,

אבל כך גם מחיר המכירה כחדש. אולי היית יכול לקבל את הדגם המאובזר במקום הרגיל, וזה כמובן

בויתור על קריעת הניילונים, וקבלת רכב שהוא כמו חדש, אבל נסע כמה אלפי מיילים.

פורסם
סתם נושא שמעניין אותי. ידוע לי שיש הנחות על רכבים שפולטים מעט מזהמים, אבל רק לצורך השאלה נניח שפליטת המזהמים ממוצעת. האם משתלם לייבא מארה"ב רכב שמיוצר בארה"ב, ועלותו בישראל היא למשל, 200,000 שקלים? מה לגבי סכומים קטנים יותר? ובכלל, לדעתכם, האם יש מחיר מסוים שמהווה "קו אדום", אשר מתחתיו כבר משתלם יותר לקנות בארץ? או שהדבר משתנה מרכב לרכב?

לפי התקציב שלך , אבל בעקרון כל רכב שמחירו בארץ יותר מפי 2 מאשר בחו"ל , ולאחר העברתו לכאן ההפרש יהיה לאחר כל המסים ,"על הכביש" הוא יעלה לך מקסימום עד 70% מערכו כאן .

אחרת {לדעתי } זה לא משתלם .

אבל יש רכבים כמו CAMARO למשל שאפשר להשיג אותם שם ב-21000 $ בערך , ואם תשלם עוד 21000$ בגין העברה , ביטוח , רישוי ומיסים מלאים , זו עדיין עסקה משתלמת {רק בישראל}

• תוכן חדש...