Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע איפה אפשר למצוא כאלו? מעמדים מתכווננים שמותקנים עם בורג קטנטן לקורת הרכב? ebay לא עזר וגם כמה שחנויות שבדקתי בחיפה לא עזרו וחלקם אפילו לא ידעו מה אני רוצה מהחיים שלהם, איפה אפשר למצוא?

טוויטר של היי אנרג'י, 1 אינץ.

פורסם

המעמד לא עמוק מידי, אם אתם מכירים בסט של MT-23 מקבלים סדרה של אביזרים... יש את הבתים להקנה שטוחה (האליפטים היפים) ויש בתים קטנים כאלה עגולים להתקנה על הקורות .

הכנסתי אותם בעגולים הקטנים ואותם דחפתי בחוזקה לתוך המעמדים הללו ממדיסאונד.

ככה הם נשארו עד הפרוק של המערכת ... אני מניח שאם קצת רצון ויכולת ניתן להכניס לשם כל דבר, פשוט צריך ליצר סוג של תבנית.

פורסם
דני מצאת בסוף היי אנרג׳י?

מצאתי, אסיף סידר בני ייבא, אני מבסוט, רק תעזרו לי לכוון אותם כמו שצריך במפגש.

אגב לחבר שלי יש מעמדים כאלה שהוא קיבל אורגינל עם הקומפוננט של איימג׳ דינמיקס, הם מתכווננים, זה ממש טוב אם עש כזה מתכוונן זה מצויין.

פורסם
דני מצאת בסוף היי אנרג׳י?

יבגני הם באמת זולים, החנות הזאת עובדת עם פייפאל?

הם נראים שבריריים מידי, אני עדיין מחפש כמו של האיימג׳ ליאור מולטימדיה בודק לי על זה אבל אין ציפייה גבוהה.

פורסם

לפני שאני קונה ושובר את הראש עם התאמה, אמרת שישבו בתוכם mt23, כמה אינץ' הם? כי שלי 1", מה שאומר שאם הmt23 גם בקוטר זהה אז יהיה לי קל יותר לחבר.

פורסם

קצת פרויקט, בעלות של עד שבעים שקלים אפשר לקנות דבק, מאיץ, קצת.נייר שיוף ויריעות פיברגלס, יש מלא מדריכים באינטרנט.

אומנם טיפה עבודה אבל פוטנציאל גבוה, אם תלך על האופציה הזו, ציפוי קרבון מתנה ממני.

ובני לא ייבא שום דבר, על הדרך למילואים....

SCANSPEAK

פורסם

הרעיון עם הפיברגלאס מעניין, אבל הוא קבוע, מה שאומר שאם יתחשק לי להחליף טווטרים אני נטול לחסדיי הגודל שנקבע, וגם אני לא עד כדי כך כישרוני, וזה בטוח ידרוש מספר ניסיונות שיעלו את המחיר של החומרים.

אני עדיין קופץ לכל מיני חנויות לחפש, אם תדעו על משהו באיזור תגידו לי.

• תוכן חדש...