Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

שנה הבאה אני חוגג יום-הולדת 30, אני וחבר חשבנו על לעשות 31 יום נהיגה באירופה ואנחנו קצת צריכים הכוונה אם איזה רכב לעשות את הטיול.

לגבי מסלול אנחנו די סגורים, לעשות את רוב כבישי הנהיגה המפורסמים וגם כאלה שלא.

לגבי מתי זה כנראה ספטמבר הבא[2014].

עכשיו חשבנו על מספר אפשריות:

1: להשכיר רכב-

האם יש רכבי ספורט זולים להשכרה, גולףGTI, פונטו אברת', סוויפט ספורט, קורסה OPC ?

פנינו לחברות הגדולות בארץ שהן גם ביו לאומיות AVIS,HEARTZ,שלמה סיקס ועוד. ואין להם מושג על מה אנחנו מדברים.

יש חברות בחו"ל שיכולות לעזור לנו? קיבלנו הצעה של 13,000 אלף שקל ל30 יום על Z4/SLK. ויש המון מגבלות.

אנחנו יותר בקטע של רכב ידני וקצת הרבה פחות פוזה.

2: לקנות רכב בחו"ל-

חשבנו לקנות רכב באיזור הולנד-גרמניה ואז יש לנו רכב משלנו לחסוך על ההשכרה אבל, זה קשה יותר ממה שזה נשמע.

צריך לקנות שם לוחיות רישוי שזה לא אפשרי לתיירים, יש לנו חבר בהולנד שיכול לקנות לנו אבל אם יקרה משהו זה קצת

בלאגן[לא רוצים להסתכן כמובן!!]

הבעיה מה נעשה אם נצטרך טיפול ברכב?

אם נתקעים מה עושים?

מה שלא יקרה עם רכב השכרה שפשוט מתקשרים לחברה ומקבלים רכב חלופי.

3: לצאת עם רכב מהארץ-

חשבנו על לקנות קליאו ספורט דור III, אנחנו מכירים טוב הנעה קימית בבעלות כל אחד 106GTI וראלי.

ואז גם נוכל לחזור איתה ולמכור אותה ביחד.

הבעיה חוזרת מה נעשה אם נתקעים או נצטרך לעשות טיפול אחד לפחות.

תודה מראש על העזרה

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

בעניין הטיפולים - עדיף להשאיר את הכאב ראש הזה לחב' השכרה.

תשלם להם וסע בראש שקט.

נתקעת תתקשר אליהם שיביאו רכב חדש.

פורסם
שלום לכולם...

שנה הבאה אני חוגג יום-הולדת 30, אני וחבר חשבנו על לעשות 31 יום נהיגה באירופה ואנחנו קצת צריכים הכוונה אם איזה רכב לעשות את הטיול.

לגבי מסלול אנחנו די סגורים, לעשות את רוב כבישי הנהיגה המפורסמים וגם כאלה שלא.

לגבי מתי זה כנראה ספטמבר הבא[2014].

עכשיו חשבנו על מספר אפשריות:

1: להשכיר רכב-

האם יש רכבי ספורט זולים להשכרה, גולףGTI, פונטו אברת', סוויפט ספורט, קורסה OPC ?

פנינו לחברות הגדולות בארץ שהן גם ביו לאומיות AVIS,HEARTZ,שלמה סיקס ועוד. ואין להם מושג על מה אנחנו מדברים.

יש חברות בחו"ל שיכולות לעזור לנו? קיבלנו הצעה של 13,000 אלף שקל ל30 יום על Z4/SLK. ויש המון מגבלות.

אנחנו יותר בקטע של רכב ידני וקצת הרבה פחות פוזה.

2: לקנות רכב בחו"ל-

חשבנו לקנות רכב באיזור הולנד-גרמניה ואז יש לנו רכב משלנו לחסוך על ההשכרה אבל, זה קשה יותר ממה שזה נשמע.

צריך לקנות שם לוחיות רישוי שזה לא אפשרי לתיירים, יש לנו חבר בהולנד שיכול לקנות לנו אבל אם יקרה משהו זה קצת

בלאגן[לא רוצים להסתכן כמובן!!]

הבעיה מה נעשה אם נצטרך טיפול ברכב?

אם נתקעים מה עושים?

מה שלא יקרה עם רכב השכרה שפשוט מתקשרים לחברה ומקבלים רכב חלופי.

3: לצאת עם רכב מהארץ-

חשבנו על לקנות קליאו ספורט דור III, אנחנו מכירים טוב הנעה קימית בבעלות כל אחד 106GTI וראלי.

ואז גם נוכל לחזור איתה ולמכור אותה ביחד.

הבעיה חוזרת מה נעשה אם נתקעים או נצטרך לעשות טיפול אחד לפחות.

תודה מראש על העזרה

1. ממליץ לך באירופה על לנצ'יה דלתא שמאוד נפוצה בהשכרה או בימר 120 טורבו ידנית

2. אם יש לך חבר בהולנד אז זה רק בכדי לרכוש מכונית ישנה (בת יותר מחמש שנים). זה מאוד משתלם, אחרי הצבא קניתי עם חבר הולנדי רכב באמסטרדם, לאחר חודש נתקענו איתו מתחת לאלפים באוסטריה, קיבלנו שרות ועזרה ראשונה חינם והחלפנו גם אותו במגרש תוך רבע שעה. טיפול ברכב - ברוב הכבישים המהירים בגרמניה ואוסטריה יש מצלמות פיקוח וניידת שרות מגיעה אליך בתוך 15 דקות מרגע שנתקעת לתת לך עזרה ראשונה לא נראה לי שהיום זה עולה כסף אבל אני כבר לא בטוח.

3. איך תצא עם רכב מהארץ ? לא הבנתי, תנהג דרך לבנון עד תורכיה או שתשלח אותו באונייה? או שסקוטי ישגר לך אותו למדינת היעד?

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

ב-AVIS יש פוקוס ST / גולף GTI / גולף GTI35 וגולף GTD.

ב-SIXT יש גולף GTI / שירוקו TSI / שירוקו TDI / פיז'ו RCZ.

כך או כך לא תוכל להזמין ישירות את הרכבים (למעט השירוקו / RCZ ב-SIXT, שהן בקבוצה נפרדת רק להן) - תצטרך להזמין קבוצה של פוקוס / גולף / A CLASS, אז תצטרף להתפלל הרבה ולקוות שאולי במקרה יש להם ST / GTI / GTD פנויה / לשדרוג.

הדלתא ממש לא נשמעת לי כיוצאת דופן, גם לא ג'ולייטה. אם כבר הייתי לוקח ב.מ.וו 120D - פחות מרווחת / נוחה ופרקטית, אבל מהנה יותר לנהיגה וכמובן חסכונית יותר. כנראה שגם תהיה מפנקת יותר (SIXT / AVIS לרב לא חוסכות באיבזור גם בבסיס).

נחמד הרעיון לקנות רכב / לצאת מהארץ עם רכב, בפועל זה קצת יותר מסובך / יקר ומייגע. לא הייתי נכנס לזה, לא לפרק זמן קצרצר שכזה לפחות, זה לא מצדיק זאת לדעתי.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

טיול קצר בהרבה, באוטו שיהיה יקר ל-30 יום, אבל לסיקסט יש דיל לTT / SLK / Z4 ב-100 אירו ליום עם הגבלה ל-500 ק"מ ביום.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=451175?u=6

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
טיול קצר בהרבה, באוטו שיהיה יקר ל-30 יום, אבל לסיקסט יש דיל לTT / SLK / Z4 ב-100 אירו ליום עם הגבלה ל-500 ק"מ ביום.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=451175?u=6

דיברנו איתם כבר- הם רוצים 15000 שקל על 30 יום על הגבלה ק"מ+בלי אפשרות לעבור יותר מידי מדינות ועוד המון הגבלות.

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

• תוכן חדש...