Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב עושה בעיה בסטרטר....כאילט אם אני מכניס את המפתח לסויץ ישר מנסה להתניע..כאילו משהו נתקע ..והוא לא מניע לדוגמא כאילו אם מחזיקים את המפתח אחרי הסויץ הרבה זמן כאילו לא מפסיקים להניע את האוטו..

מישעו יודע על מה מדובר? להסביר יותר טוב?

פורסם

אם מנסים להניע את הרכב...ולא עוזבים את היפתח אז כאילו שומעים כזה רעש של הנעה כל הזמן..

עכשיו זה קורה לי אם אי מנינ את הרכב ועוזב את המפתח רגיל ולא מושך אותו בהנעה ...?

כביכול כאילו הסטרטר פועל על דעת עצמו ולא גורם להנעת הרכב...אלא פשוט מסתובב על עצמו

פורסם

כנראה סטרטר תפוס (יש בו חלק שכשאתה נותן חשמל, הוא יוצא ומסתובב, ושאתה עוזב את החשמל הוא צריך לחזור, אז אצלך הוא לא חוזר).

יש לך קוואליר נכון?

כנס מתחת לאוטו, או שאפילו מהמכסה מנוע (אם יש לך 2.2 אפשר ככה וככה, אם 2.4 אז מלמטה עד כמה שאני זוכר).

קיצור קח איזה מפתח (Wrench, זה של הברגים המשושים) ותן בסטארטר כמה מכות, לא חלש אבל גם לא בכל הכוח שלא תהרוס משהו.

אם לא עוזר חייב גרירה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...