Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

יש לי על הרכב נקודות חומות כאלה, ניסיתי עם פלסטלינה להוריד אותם, חלק ירדו אחרי שיפשוף של כמה דקות וחלק לא.

ניסיתי את הפוליש CARPRO FIXER במריחה ידנית עם פד מוקצף של מגווירס, אך ללא הצלחה.

שמתי לב גם שהפוליש לא ממש מצליח להזיז לצבע של הרכב במריחה ידנית, אפשר המלצה לפוליש למריחה ידנית שיכול להתגבר על הלקה הקשה? וגם כמובן שיוכל לעזור נקד הנקודות החומות האלה.

תודה רבה

פורסם

זה מעל פני השטח אני מבין, אולי זה צבע שעף על הרכב?

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

אין לי מושג מה זה, פלסטלינה לא עזרה ( מ EBAY), את הנקודות הקטנות יותר היא הצליחה להוריד, אבל את הגדולות לא.

ניסיתי פוליש של CARPRO FIXER לא נראה לי הוא מצליח להזיז ללקה של הסיאט.

ניסיתי לגרד לא עזר, ריססתי IRON X חיכיתי 10 דקות וניסיתי לשפשף ... לא הלך.

פורסם

זה נראה משהו שלגמרי ניתן להוריד עם פלסטלינה..

יש כל מיני פלסטלינות החל מעדינה ואז אגרסיבית.

כנראה שהפלסטלינה שלך לא אגרסיבית מספיק ואתה צריך להשיג אחת יותר אגרסיבית או ללכת למישהו שיעזור לך עם זה.

הClear Coat של סיאט כמו כל VAG כי מאוד קשה ויהיה לך מאוד קשה לקבל תוצאות בעבודה ידנית.

או שתשיג מכונה או שתפנה למישהו שיעזור לך עם זה.

לא הכל ניתן להשיג לבד וללא מיכשור מתאים.

דיטיילר בנשמה...

מוכן לעזור בכל שאלה, בעיה ומה לא

פורסם

בשביל לקבל תוצאות טובות(הסרת סווירלים בעיקר) בעבודה ידנית על רכבי vag קיים אולי פוליש יותר אגרסיבי שיוכל להתמודד עם הלקה בעבודה ידנית עם פד איכותי(lake) לשימוש ידני?

פורסם

הבעיה עם פוליש אגרסיבי ועבודה ידנית , היא שאין אפשרות "לעבד" אותו כמו שצריך - אתה תשלם במחיר סווירלים , הולגרמות או כל תוצאה אחרת שנגרמת כתוצאה מעבודה לא מלאה של הפוליש .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

מה הקשר ללקה אם אפשר להבין ?

כמו שאני מבין מהצילום, הנקודות הן מעל ללקה בכלל.

אין קשר בכלל ללקה, אלא רק לנקודות האלו (שאכן נראות כמו צבע).

נסה עם הULTIMATE COMPOUND של מגס ומטלית מיקרופייבר.

אולי עם טיפה מאמץ תצליח להוריד.

לא לשכוח ווקס לאחר התהליך.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
מה הקשר ללקה אם אפשר להבין ?

כמו שאני מבין מהצילום, הנקודות הן מעל ללקה בכלל.

אין קשר בכלל ללקה, אלא רק לנקודות האלו (שאכן נראות כמו צבע).

נסה עם הULTIMATE COMPOUND של מגס ומטלית מיקרופייבר.

אולי עם טיפה מאמץ תצליח להוריד.

לא לשכוח ווקס לאחר התהליך.

אלון אתה צודק,

שיפשפתי עם פלסטינה נקודה נקודה וזה ירד אחרי מאמץ.

רכשתי את הספוג הבא: http://www.ebay.com/itm/140929641003?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

לדעתך בשילוב עם הULTIMATE COMPOUND , אני אצליח להוריד שריטות קלות?

תודה

פורסם

אני הייתי מנסה שיטה אחרת,חבר פן [לשיער],וקח בקבוק קטן עם מים,תדליק את הפן ותחמם את הנקודה,במקביל תשמור את הנקודה שתמיד תהיה לחה,לאחר 2-3 דקות רצופות,תקח סמרטוט רטוב,ואיתו על ידי תנועות קטנות [וללא הפעלת לחץ חזק] של שיפשוף תעבור על הנקודה,זה אמור להוריד את הנקודה צבע בלי בעיה.

• תוכן חדש...