Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מדובר בגולף שנת 2001 טורבוGTI. עשיתי רינגים חדשים של SM ,טלטלים של SCAT ,מיסבים של KING ועכשיו אני רוצה לדעת איזה שמן מנוע לשים למשך ההרצה? כולם המליצו לי על 50\20 שיהיה תפיסה טובה של החלקים. האם באמת כדאי שמן עם צמיגות כזאת, ואם כן יש כזה שמן מחברה איכותית? או שמומלץ שמן אחר? תודה לעוזרים.

פורסם

שמן מנוע פשוט, אבל לא 20W 50. אותה צמיגות שאתה משתמש באופן רגיל.

כמו שאורן משרותי רכב כתב, החלפה ראשונה אחרי שעה עבודה, והחלפה נוספת אחרי 1000 ק"מ.

השמן עליו אני ממליץ הוא 5W 40 העונה לתקן 505.01 של פולקסווגן. הוא עדיף לטעמע על תקן 502.00 גם כאשר מדובר בטורבו בנזין.

אתה יכול כמובן ללכת על תקן 504.00, אך זהו שמן יקר יותר.

בהצלחה,

אורן

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

שמן שמצוין עליו break-in oil הוא שמן המיועד לשימוש לאחר אוברול (קיים שמן ייעודי של רויאל פרפל).

אם לא תמצא תשתמש בשמן 40 ללא תוספים או דטרגנטים (גם מינרלי מתוסף), הרכב שאני עובד עליו אחרי אוברול ועדיין בתקופת הרצה עם שמן 40.

פורסם

תודה לכולם על התגובות שמתי בסוף שמן 50@20 של AGIP אחריי שהמכונאי שם את השמן הוא סובב את המנוע ביד שיכנס שמן לכל המעברים, אחריי זה ניתק מזרקים שלא יניע ונתן סטרטרים שיכנס לחץ שמן ואחר כך דבר שלא הבנתי נתן למנוע 10 דקות בסרק לעבוד אחר כך נתן גזיות עד 3 אלף קבוע אחר כך 4 אלף אחר כך ממש ניבהלתי הוא נתן גז עד כמעט 6 וחצי אלף סל"ד ושיחרר האם זה לא מסוכן? הוא אומר שחייב לראות שהכול תקין וזה לא מזיק מה דעתכם? עשיתי במנוע מייסבים של KING ורינגים של SM והוא עשה הואניג

• תוכן חדש...