Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני כשעה, פינדר כתב:

ליבסקינד, הפובליציסט המוביל של הימין הדתי, מסביר שהוא והימין תומכים בקואליציה הגרועה הזו. למה? בגלל השמאל. בזה מסתכמים הטיעונים שלו.

אז יובל, זה לא משנה מה נעשה או לא נעשה. כןנ ישימו פיתות מול סילמן או לא. בסוף תמיד יהיה תירוץ מטומטם למה הימין הולך עם נתניהו.

שרדתי חצי מהטור, כ"כ משעמם, כאילו לקחו את צאט ג'יפיטי וביקשו ממני לכתוב מאמר על "מה זה ציפוף שורות ואיך עושים אותו?"

הוא אכן סיכם את הטור שלו היטב -"למה ביבי? בגללכם". 

טור מביך של אדם שלא מבין שהבדיחה על חשבונו. ביבי משחק בדיוק על המנגנון הזה, ופשוטי העם מספיק טיפים בשביל לקנות את הלוקשים האלו של מנהיג העם הפשוט הנלחם באליטה כנגד כל הסיכויים. המושג אידיוטיים שימושיים מעולם לא התאים יותר. 

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • אהבתי 4

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

ואיך מסבירים להם שהוא משתמש בהם? שואל באמת. שמים להם את האמת בפרצוף אז הם הולכים לערוץ 14. מתעלמים מהם אז הם חושבים שמתנשאים עליהם.

במקום זה הם כותבים מאמרים ומחפשים תירוצים מטופשים. מה זה בגללכם? בינתיים הימין בשלטון כמעט 40 שנה ו...........עד כה הממשלות לא היו להיט גדול בלשון המעטה ובדגש על ממשלות נתניהו שהמענה והיחס לאזרח פשוט נעלם.

רק לראות באיזה מהירות הם מחוקקים חוק פרסונלי לראש הממשלה ולהבין איך סדר העדיפויות במדינה התהפך.

פורסם

אין למי להסביר.. אתמול ניהלתי ויכוח קצר בוואטסאפ של העבודה עם שני ביביסטים. מעריצים של ערוץ 14. כשהתפוצצה פרשת קטאר דיברתי עם אחד מהם על זה שעובד בלשכת ראש הממשלה מקבל כסף מקטאר והוא שאל אותי אם אני באמת מאמין לזה, כי זה פורסם בערוצי הפייק.

עכשיו שכבר אוריך הודה בקבלת כסף, הם מתווכחים על האם הוא עובד מדינה או עובד של הליכוד או אם קטאר מדינת אויב ושאר קשקושים.

וכמובן שזה ששופט השלום החליט לשחרר אותו מוכיח שהמשטרה סתם מתעללת בו, אבל זה ששופט מחוזי ביטל את השחרור, מוכיח שכל השופטים הם דיפסטייט.

וכמובן אני זה שמסתכל על העולם במשקפי פייק.

מהנדסים משכילים ומוכשרים.

image.thumb.png.eac4ee4f77c117989cad8557eae2035d.png

• אהבתי 1
  • מצחיק 3
  • מבאס 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעה, asix כתב:

ואיך מסבירים להם שהוא משתמש בהם? שואל באמת

הם מבחינתם מרגישים שהם משתמשים בו.

הוא הכלי שלהם לדפוק אותך

פורסם
לפני 49 דקות, פינדר כתב:

שני ביביסטים

היי, זה מאוד דומה להודעות של מישהו מהשירשור המקביל.

• מצחיק 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 4 שעות, פינדר כתב:

אין למי להסביר.. אתמול ניהלתי ויכוח קצר בוואטסאפ של העבודה עם שני ביביסטים.

זה גרוע מכל הרבה סיבות...

• רעיון טוב! 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

עזבו שטויות מלחמה, חטופים, גרעינים, טראמפ, חותים ושאר עניינים זניחים. מחר ישיבת הממשלה תעסוק במה שבאמת מעניין את החברים שם.

image.thumb.png.40b189a59d63e4d89e01b51d76315a3f.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

לגבי הטור הפסאודו-פארודי ההוא - תגובה רצינית של תומר פרסיסקו

אם אתם רוצים לדעת למה הימין לא מצליח למשול גם אחרי 50 שנות שלטון כמעט רצוף, קראו את הטור האחרון של קלמן ליבסקינד . הבעיה העיקרית שהוא ממחיש - לא בטקסט אלא בסאבטקסט - היא חוסר היכולת לפתח סוכנות, והיסוד המשלים של זה, לקחת אחריות.

אפשר לתמצת את המאמר בציטוט הבא: 

"כשאני רואה את התמונות והסרטונים האיומים האלה, ואת נאומי הטירוף וההסתה האלה מעל הבמות, שבוע אחרי שבוע, אני מבין שפירוק הממשלה בנסיבות האלה היא כניעה לטירוף הזה."

למה לא מפרקים ממשלה שגם ליבסקינד עצמו מודה שהיא גרועה? למה לא מדיחים מנהיג שליבסקינד עצמו כבר לפני חמש שנים טען שהוא צריך ללכת הביתה? כי פירוק הממשלה הוא "כניעה" ל"טירוף" של האופוזיציה. וזהו חברים: זאת דוגמא למחנה פוליטי שמודד את עצמו אך ורק על פי התנהגותו של המחנה השני, ושלמעשה תלוי בו לחלוטין.

הימין כל כך כושל אפוא לא בגלל הדיפ-סטייט, היועמ"שית, בג"צ וכו' ושאר תירוצים. הימין לא מסוגל למשול מפני שהוא לא מסוגל לקחת אחריות. הימין הישראלי ריאקטיבי לחלוטין. הוא נמצא בתגובתיות מתמדת. תמיד עשו לו, העליבו אותו, חיבלו במאמציו, הפגינו, צעקו, עתרו לבג"צ, עודדו סרבנות, קיללו, התגזענו, אמרו 'אוכלי מוות', או שגרבוז אמר משהו ומשה רדמן עשה ככה ונאוה רזיליו כתבה אחרת.

הימין הישראלי חסר יכולת לקחת יוזמה, לעמוד על שלו, לנהוג על פי הדרך, הערכים, האידיאולוגיה שלו, ולא על פי מה שהצד השני עושה. למה? אין לי מושג. פסיכולוגים חברתיים אולי יאמרו שהוא לא מצליח להשתחרר מעמדת הילד שלו אל מול השמאל כאבא ואמא. השמאלנים הם המבוגרים, הימין המתבגרים המרדנים. הם אמרו לי ככה? אז אני אעשה דווקא. תמיד זקוק לאישור, לליטוף, לתמיכה, וכשאלה לא מגיעים - טנטרום. דווקא לא!

ואולי זה סתם חוסר ביטחון עצמי או דימוי עצמי פגום. לכן תמיד מישהו אחר אשם, תמיד "הגננת אבל הוא התחיל", תמיד צריכים להמציא שאנחנו בסדר אבל יד נעלמה מנעה מאיתנו להצליח. לכן לעולם לא "יש כאן מנהיג כושל, נחליף אותו כדי להגשים את החזון שלנו". לעולם לא "אספו כאן חבורה חסרת כישורים באופן מיוחד, נחליף אותה כדי לממש את המדיניות שלנו". במקום זה רק "כשאני רואה את התמונות והסרטונים האיומים האלה אני מבין שאסור לפרק את הממשלה".

כל כמה שידברו על משילות, הם לא מסוגלים למשול, רק להתגלגל ממחדל למחדל. כי מי שאין לו דרך, רק תגובה לצד השני, לא מזיז דברים. מי שמוותר על אידיאולוגיה כי העליבו אותו לא יגשים אף חלק ממנה. מי שלא לוקח אחריות על מעשיו לא מסוגל לקחת אחריות על המדינה. פשוט: כשלא לוקחים אחריות - אי אפשר להיות אחראיים. 

כאיש שמאל העשור האחרון היה מסע אחד ארוך של תדהמה מול מה שהימין מוכן לסבול מבנימין נתניהו. שחיתות, התערבות משפחתו המטורללת, כתבי אישום, העמדה לדין, פיזור קונספירציות, ליבוי שנאה, פירוק הליכוד כמפלגה יעילה והפיכתו למושב ליצים, שקרים אינסופיים, הבטחות שלא מקויימות, פיטום החרדים על חשבון כלכלת המדינה וביטחון המדינה, חוסר בחזון, חוסר במדיניות, הטבח הכי גדול מאז השואה, ולאחרונה גם אירוח סוכני השפעה של קטאר בלשכה.

על כל אלה מוכנים לסלוח ולהמשיך להחזיק במנהיגותו הכושלת... כי "כשאני רואה את התמונות והסרטונים האיומים האלה" וכו'.

אם זה המצב הימין לעולם לא ימשול באמת במדינה. לא בגלל שמכשילים אותו. בגלל שהוא לא יודע איך לקחת אחריות.

• אהבתי 6

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 3 שעות, oryo כתב:

לגבי הטור הפסאודו-פארודי ההוא - תגובה רצינית של תומר פרסיסקו

אם אתם רוצים לדעת למה הימין לא מצליח למשול גם אחרי 50 שנות שלטון כמעט רצוף, קראו את הטור האחרון של קלמן ליבסקינד . הבעיה העיקרית שהוא ממחיש - לא בטקסט אלא בסאבטקסט - היא חוסר היכולת לפתח סוכנות, והיסוד המשלים של זה, לקחת אחריות.

אפשר לתמצת את המאמר בציטוט הבא: 

"כשאני רואה את התמונות והסרטונים האיומים האלה, ואת נאומי הטירוף וההסתה האלה מעל הבמות, שבוע אחרי שבוע, אני מבין שפירוק הממשלה בנסיבות האלה היא כניעה לטירוף הזה."

למה לא מפרקים ממשלה שגם ליבסקינד עצמו מודה שהיא גרועה? למה לא מדיחים מנהיג שליבסקינד עצמו כבר לפני חמש שנים טען שהוא צריך ללכת הביתה? כי פירוק הממשלה הוא "כניעה" ל"טירוף" של האופוזיציה. וזהו חברים: זאת דוגמא למחנה פוליטי שמודד את עצמו אך ורק על פי התנהגותו של המחנה השני, ושלמעשה תלוי בו לחלוטין.

הימין כל כך כושל אפוא לא בגלל הדיפ-סטייט, היועמ"שית, בג"צ וכו' ושאר תירוצים. הימין לא מסוגל למשול מפני שהוא לא מסוגל לקחת אחריות. הימין הישראלי ריאקטיבי לחלוטין. הוא נמצא בתגובתיות מתמדת. תמיד עשו לו, העליבו אותו, חיבלו במאמציו, הפגינו, צעקו, עתרו לבג"צ, עודדו סרבנות, קיללו, התגזענו, אמרו 'אוכלי מוות', או שגרבוז אמר משהו ומשה רדמן עשה ככה ונאוה רזיליו כתבה אחרת.

הימין הישראלי חסר יכולת לקחת יוזמה, לעמוד על שלו, לנהוג על פי הדרך, הערכים, האידיאולוגיה שלו, ולא על פי מה שהצד השני עושה. למה? אין לי מושג. פסיכולוגים חברתיים אולי יאמרו שהוא לא מצליח להשתחרר מעמדת הילד שלו אל מול השמאל כאבא ואמא. השמאלנים הם המבוגרים, הימין המתבגרים המרדנים. הם אמרו לי ככה? אז אני אעשה דווקא. תמיד זקוק לאישור, לליטוף, לתמיכה, וכשאלה לא מגיעים - טנטרום. דווקא לא!

ואולי זה סתם חוסר ביטחון עצמי או דימוי עצמי פגום. לכן תמיד מישהו אחר אשם, תמיד "הגננת אבל הוא התחיל", תמיד צריכים להמציא שאנחנו בסדר אבל יד נעלמה מנעה מאיתנו להצליח. לכן לעולם לא "יש כאן מנהיג כושל, נחליף אותו כדי להגשים את החזון שלנו". לעולם לא "אספו כאן חבורה חסרת כישורים באופן מיוחד, נחליף אותה כדי לממש את המדיניות שלנו". במקום זה רק "כשאני רואה את התמונות והסרטונים האיומים האלה אני מבין שאסור לפרק את הממשלה".

כל כמה שידברו על משילות, הם לא מסוגלים למשול, רק להתגלגל ממחדל למחדל. כי מי שאין לו דרך, רק תגובה לצד השני, לא מזיז דברים. מי שמוותר על אידיאולוגיה כי העליבו אותו לא יגשים אף חלק ממנה. מי שלא לוקח אחריות על מעשיו לא מסוגל לקחת אחריות על המדינה. פשוט: כשלא לוקחים אחריות - אי אפשר להיות אחראיים. 

כאיש שמאל העשור האחרון היה מסע אחד ארוך של תדהמה מול מה שהימין מוכן לסבול מבנימין נתניהו. שחיתות, התערבות משפחתו המטורללת, כתבי אישום, העמדה לדין, פיזור קונספירציות, ליבוי שנאה, פירוק הליכוד כמפלגה יעילה והפיכתו למושב ליצים, שקרים אינסופיים, הבטחות שלא מקויימות, פיטום החרדים על חשבון כלכלת המדינה וביטחון המדינה, חוסר בחזון, חוסר במדיניות, הטבח הכי גדול מאז השואה, ולאחרונה גם אירוח סוכני השפעה של קטאר בלשכה.

על כל אלה מוכנים לסלוח ולהמשיך להחזיק במנהיגותו הכושלת... כי "כשאני רואה את התמונות והסרטונים האיומים האלה" וכו'.

אם זה המצב הימין לעולם לא ימשול באמת במדינה. לא בגלל שמכשילים אותו. בגלל שהוא לא יודע איך לקחת אחריות.

בול!!!!!!

פורסם
לפני 17 שעות, פינדר כתב:

ליבסקינד, הפובליציסט המוביל של הימין הדתי, מסביר שהוא והימין תומכים בקואליציה הגרועה הזו. למה? בגלל השמאל. בזה מסתכמים הטיעונים שלו.

אז יובל, זה לא משנה מה נעשה או לא נעשה. כןנ ישימו פיתות מול סילמן או לא. בסוף תמיד יהיה תירוץ מטומטם למה הימין הולך עם נתניהו.

ליבסקינד הוא אחד העיתונאים שיהיה הכי קל להחליף ב-ai, כנראה. רוב הטורים שלו מבוססים טמפלייט גנרי, עם קצת נתונים שיסבירו למה הפעם הוא שונא ערבים \ בדואים \ שמאלנים (חוץ מזה ששמאלנים הם גם אחים, אבל ככה זה אצל המשיחיים. למרות ששונאים אותנו, צריך גם כל הזמן להזכיר לנו שאנחנו אחים).

רוב הטענות בטור מפגרות, בהתאם. ובמיוחד אהבתי את הקטעים המוכיחים. שבהם הוא מסביר שאנחנו לא היינו מקבלים בשמחה גם את יריב לוין או סמוטריץ' כראשי ממשלה. מה שנקרא, No shit sherlock. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
בתאריך 27.4.2025 בשעה 13:05, SlowRide כתב:

כי כמו שאתה בעצמך כותב, זה נעשה עבור עניים שהם בעיקר חרדים וערבים.

לערבים אין תחבורה ציבורית? בחיים לא ראית ערבים בישראל משתמשים בתחבורה הציבורית?

אני בטוח שגם כשהערבים ה״עניים״ ירצו לחגוג באיזו חפלה דתית, יסגרו עבורם תחנת רכבת ויבטלו קווים במקומות אחרים במדינה, בשביל להסיע אותם באופן בלעדי.

image.thumb.png.288d981aa908e3abed2847f808a31b88.png

• מצחיק 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 22 דקות, עדי-אל כתב:

הבעיה של הימין שיש ברשותו מישהו שהוא לא איש ימין

תלמד קודם להבדיל בין ימין לשמאל. נתניהו הוא איש ימין. לא משיחי אבל ימין. ימין זה לא לז*ן את הערבים וגם לא ארץ אבותינו/2 גדות לירדן. רק להזכירך שמאל הוא זה שכבש את יו"ש וסיני. ומי שהחזיר את סיני זה הימין. אלא אם כן לפי שיטתך גם בגין הוא שמאל. ימין זה גם לא שתו לי אכלו לי. ש"ס הם קומוניסטים עם כיפה. והמשותף היחידי בין חרדים לימין זה הקופה הציבורית. 

• תוכן חדש...