Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר לטיפול בפז'ו 3007 SW.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מדובר ברכב של בת הדודה שלי. אינני יודע כמה קילומטרז' הוא עבר. בזמן הנסיעה היא הרגישה רעש עמום. קפצה למוסכניק, שאמר שצריך להחליף תושבת גיר בלויה.

מה שמסקרן אותי זה המחיר שהיא שילמה-המוסכניק עשה לה גם טיפול לרכב (גדול או קטן-אינני יודע), בנוסף להחלפת תושבת גיר. סה"כ עלות כולל חלקים ועבודה-850 ש"ח. המוסכניק טוען שהחלקים מקוריים בלבד.

האם זה מחיר הגיוני לכל מה שנעשה ברכב? או שבמחיר הזה הרכב עבר טיפול שמש והוחלפה תושבת בלבד?

פורסם

הפתרון שאני מציע, זה להעלות סריקה / פירוט של החשבונית, על כל מרכיביה, ל"פרק" את העלויות ל"עבודה" ו"חלפים" ואז תוכל לקבל תשובה יותר מדוייקת לשאלתך. "נעלם" אחד - ידוע - שהשתמשו בחלקים מקוריים לדבריך.

האם המוסך הוא מורשה יבואן, או כללי ? - פרט זה גם יעזור.

alfa 156 2.5.

פורסם

אין לי סריקה של החשבונית (נראה לי שהיא הושלכה לפח :shock:).

מדובר במוסך כללי לא מורשה יבואן. השאלה האם המחיר של תושבת גיר לרכב הוא זול שיחד עם טיפול (נניח קטן) מגיע לסכום שכזה?

• תוכן חדש...