Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיינין תחנת השטיפה 7 דקות רמת השטיפה שם בינונית .ובסוף על תעבוד על מחיר זול לא תוכל להתחרות ולהרוויח.לך לכיוון איכות שרות ודיטיילינג, עם צריך טיפים שלח לי הודעה אשמח לעזור מכיר היטב את השוק!

פורסם

אם תיתן כמה דברים אקסטרה, אנשים יקנו כבר "על הדרך".

אם תמכור פחיות ריח קליפורניה בזול, אקסוסריז לאוטו ולא משנה מה בעצם אנשים אולי יעשו את השטיפה "הזולה" שאתה מציע כבר על הדרך. גם ככה תוכל למקסם רווחים עם מבצעים X+שטיפה במחיר מבצע Y.

וגם אני ממליץ לעשות שטיפה זולה כלשהי ולהציע שטיפה פנימית בלבד. חיפשתי את זה בהרבה תחנות דלק אבל כולם הציעו רק חיצונית או חיצונית ופנימית.

לי למען האמת לא מפריע לחכות על ספסל מתפרק, אני מעשן סיגריה עם קצת פייסבוק באייפון והשטיפה מסתיימת. מה שכן מוזיקה זה די חשוב, זה עוזר להעביר את הזמן.

בכל מקרה הרבה בהצלחה חברי היקר, אני עובד באזור התעשייה ומבטיח לעשות לך פירסום חיובי אצלנו. בבוא היום, צור איתי קשר. עד אז, בדרך צלחה!

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

כמו שכתבו לך, השאלה למי אתה מכוון. יש את אוכלוסיית המחיר, שלהם לא משנה אם תשטוף להם את הרכב עם

ברזלית, כל עוד זה בחינם, מתנה מתחנת הדלק. ויש את אלה שכן אכפת להם, ורוצים שטיפה יסודית בלי שריטות.

ביפו שוטפים ידנית, ועולה 40-50 שקל. החסרון הוא בדרך כלל תור ארוך, חוסר סדר, ונגישות לא נוחה באמצע השבוע.

אני יכול להגיד לך שאנשים שאכפת להם מהרכב יבואו אליך, אבל ירצו שטיפה כמו שצריך, וחשוב להם הסדר,

שיש תור מסודר לשטיפה, ואתה מגיע ולא צריך לשאול שעה איפה עומדים, ואחרי זה לריב עם מישהו שהגיע

אחריך ונדחף איכשהו. דבר נוסף זה הזמן. אנשים מוכנים לחכות, אבל לא שעות, ושטיפה ידנית גם ככה לוקחת זמן,

ככה שאם אני צריך לשרוף שעה וחצי בגלל תור ארוך, ושטיפה איטית, אני אוותר ואסע למקום אחר.

הדבר הכי חשוב לדעתי, שאנשים לא יצטרכו לשבת לשוטף על הראש, אלא שמראש ינקו כמו שצריך, בלי לחפף,

כי יש את אלה שבחיים לא יעירו לשוטפים, אבל פשוט לא יחזרו. יש תמיד את הקרציות שיעירו ויציקו, אבל הם בדרך

כלל מיעוט, ושייכים יותר לאוכלוסיית המחיר, שבאו פעם ״להתפנק״.

• תוכן חדש...