Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

לאחרונה, מקימה אותי תופעה בלתי נסבלת של רעש מקיר משותף מחדר השינה.

מסתבר שאני חולק את חדר השינה עם חדרה הפרטי של הילדה הקטנה של השכן.

בחודשיים האחרונים השמיעה שלי התחדדה ככל הנראה יתר על המידה (כי לחברה שלי זה ממש לא מפריע), ואני מתעורר באמצע הלילה, לפנות בוקר ובכל זמן שהילדה שרה, מתארגנת לגן, נכנסת למקלחת (או מסרבת להיכנס למקלחת כי היא תמיד נלחמת עם אביה), מדברת, מפליצה וכו'.

שינתי קלה מאז ואני באמת מחפש פיתרון יצירתי ולא יקר כי גם ככה אני מובטל כרגע ואין לי עודף כסף להרפתקאות מיותרות.

ניסיתי כבר לשנות את הכיוון של המיטה, כלומר לישון עם הרגליים לקיר אך הרעש עדיין מפריע + המיטה חוסמת את מרפסת השירות.

אודה לכל פיתרון או מזור לבעייתי.

תודה, ליאור

Twincharger Stratified Injection

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לשבור את הקיר ולהכניס חומרי איטום?

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אתם עפים על עצמכם חזק...

מה הבעיה לדבר עם השכנים? הם נושכים או טורפים?

לא יעזור -- יש משטרה (ובלי תגובות מתבקשות בבקשה).

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איטום זה עסק יקר לא?

תעשה קולות מפחידים כשהילדה נמצאת בחדר. אולי תצליח לגרום לה לשגע את ההורים שלה שהיא רוצה לעבור דירה :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

1) אייפוד או נגן אחר עם מוזיקה רועשת

2) רמקולים טובים מכוונים לקיר

3) ???

4) profit

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

ברמקולים שמופנים כלפי הקיר, השמע בווליום נמוך יחסית את זה:

אבל אני לא מבטיח שלא תשמע אותה צורחת בלילה מסיוטים..

פורסם
1) אייפוד או נגן אחר עם מוזיקה רועשת

2) רמקולים טובים מכוונים לקיר

3) ???

4) profit

ואוו, מאיזה בוידעם שלפת את זה? עברו כמה שנים מהפעם האחרונה שראיתי את זה..

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

אני ישן עם מאוורר די רועש (שבחורף אני מכוון אותו לצד השני של החדר). הוא מייצר אחלה של רעש לבן, שמשתיק מבחינתי את כל מה שמגיע מבחוץ.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

חברים, אני יודע שהנושא מאוד קל לגיחוך ולעג, אך אני מחפש תגובות ענייניות יותר.. מבאס לקום ב-7 בבוקר כי השטן הקטן

החליטה לפצוח בשירה בפה ג'ורה שלה :oops:

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אמרתי לך. ברגע שהיא לא תישן היא תעשה להורים שלה טרור

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

שמע ליאור, יש לי גם בעיית רעש בחדר שלי ואני בכלל מאוד רגיש לרעשים, קולות וצלילים גם כאשר הם לא מאוד חזקים.

אני בזמן האחרון גם חושב על פתרונות לבעיה הזאת. לדעתי, אפשר לפתור את הבעיה לפחות באופן חלקי ויחסית בזול באמצעות חומר שסופג רעש. זה אולי לא יראה אסטתי, אבל ניתן להדביק על כל שטח הקיר או לפחות בחלקו איזשהו חומר עשוי מגומי עבה. זה אמור להוריד את רמת הרעש שנכנס לחדר.

פורסם

אני מבין אותך לגמריי. יש לי בעיה דומה מאד, אבל עם השכנים מלמעלה. אפשר להגיד שאני שומע הכל: את הצעדים שלהם כשהם הוליכים יחפים (והם הולכים רק יחפים), את הדלת של השירותים (הזזה), את מושב האסלה שהם מפילים על האסלה. כמובן שגם כל כיסא או שולחן שהם מזיזים, והכי גרוע זה שכהם שואבים אבק. והם בדרך כלל שואבים אבק כל יום, בעיקר בשעות הערב (כשאנחנו משכיבים את הילד לישון) ולפעמים גם ב10 בלילה. בקיצור חרא!

ניסיתי לדבר איתם, אבל אין ממש עם מי. הם ממש חסרי רגישות לסביבה ולאנשים אחרים.

החדשות הטובות אצלי זה שהם מכרו את הדירה. אני רק מקווה שהבאים אחריהם יהיו בני אדם...

ולעניינך: אולי לעבור לחדר אחר? צמר סלעים + פלטות גבס? אטמי אזניים? ואולי זה הכל בראש ופשוט צריך ללמוד להתעלם במקום להתעצבן...

אה, ואולי אפשר לדבר עם השכנים ולהסביר להם את המצב מנקודת המבט שלך. יש מצב שלהם לא נעים ששומעים את הצרחות... אולי אפילו הם יעבירו את הילדה חדר.

בכל מקרה, בהצלחה

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

• תוכן חדש...