Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תיכננתי לעלות את זה יחד עם התמונות של עובדת הדיטיילינג שביצעתי אבל התמונות יהיו אצלי רק שבוע הבא.

אני מעלה לכם כאן שתי סרטונים אחרי שהאוטו היה מלא שכבת אבק עבה , השכן עושה שיפוצים וגם איפה שאני עובד משפצים :/

אז ככה ,כרגע זה התזת מים על רכב מלוכלך ואני מאוד מרוצה מהתוצאות.

התזה של מים

http://www.youtube.com/watch?v=YDSJPttI-6M דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

שפיכה של מים

http://www.youtube.com/watch?v=hKg3kixjdo4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אני מרוצה :]

rps20130125_093144_928.jpg

פורסם

ווקס מעניין. לא ראיתי אותו בארץ.

הבנתי מהיבואן שבחודש הבא מגיעים לארץ ליין חדש של מגוויר'ס.

אגב היום העברתי על אחד הרכבים בבית מעט מים וספריי של ONR

ללא דלי מים מהול, יצא ממש יופי. (מוצר מצוין)

פורסם
האם מדובר בווקס מיוחד? או שכל ווקס יגרום למים לחפש מפלט?

מדובר באוטם צבע, ווקס סינטטי. לכן המים מחליקים. מרשים מאוד

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

כל WAX נותן את התוצאה הזאת של החלקת המים.

אך בד"כ עם WAX, למרות שהמים מחליקים האבק לא יורד מהרכב. האם אצלך כל האבק ירד מן הרכב?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם
כל WAX נותן את התוצאה הזאת של החלקת המים.

אך בד"כ עם WAX, למרות שהמים מחליקים האבק לא יורד מהרכב. האם אצלך כל האבק ירד מן הרכב?

אכן, כל סוג של LSP נותן גם Beading וגם Sheeting.

עם זאת, נטיית הווקס היא ליצור BEADING מעולה ופחות SHEETING. אוטם, ההפך.

לגבי האבק - בגלל ששכבת הWAX היא שומנית, בניגוד גמור לשכבה של אוטם צבע, רכב מצופה ווקס רגיש יותר לאבק ולכלוך. לכן לכלוך נדבק אליו בקלות רבה בהרבה.

קל יותר לשטוף רכב שצופה באוטם צבע מאשר ווקס, אך גם רכב עם אוטם צבע בסופו של דבר מתלכלך.

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

השאלה שלי היא האם רכב עם אוטם צבע, גורם לאבק להשטף בקלות ממנו רק עם זרם מים?

כי בוודאות ברכב עם WAX, המים גם כן מחליקים בקלות ממנו אבל האבק נשאר דבוק אל הצבע.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

יותר בקלות מאשר עם WAX - אך לא לגמרי. תכונת הSELFCLEANING של אוטמי צבע מתבטאת אך ורק ב"דחיית האבק" שניתן להסיר עם מים, אך לא את כל האבק: אבק שנדבק בדרך של לחות למשל, לא ירד. אבק שנדבק לפח עם אוטם צבע, יישאר דבוק עד הניקוי.

• תוכן חדש...