Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף סטיישן - למה אין בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקיץ האחרון יצא לי לבקר באיה נאפה, היו שם רכבים ממש מטורפים בכמויות אך זה לא הנושא.

כשהיינו בדרך למועדון, לפתע ראיתי גולף, התגובה הראשונה שלי הייתה - "אה, הנה אוטו כמו שלי!", ככל שהתקרבתי אליה יותר התחלתי להבין שמשהו לא מסתדר לי, עד שראיתי אותה מקצת זווית ולפתע קלטתי שזאת סטיישן, הייתי בשוק כשראיתי אותה, מה שלא ראיתי בחיים ולא ידעתי אפילו על הקיום של אחת כזאת.

למה היא לא שווקה בארץ? אם הדגם הרגיל היה מוצלח באותה התקופה, לאיפה הסטיישן נעלמה?

עריכה: אם מספיק אנשים ירצו, אני יכול לפתוח שרשור עם הרכבים שצילמתי שם, ממש חוויה רק לראות אותם.

IMG_2227.jpg

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

יש את הבורה סטיישן, שהיא אותו הדבר.

יצא לי לראות כאלה בארץ.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

בתקופה שהגולף 4 הייתה משווקת מרכב סטיישן היה מאוד מאוד לא פופולרי בארץ.

רק בשנה +- האחרונה I30CW ופוקוס טורר הצליחו לסדוק טיפה את הקיבעון הישראלי על 4 דלתות סדאן.

V5

פורסם

פולקסוואגן כבר לא מוכרים בארץ סטיישנים.

בעבר היה גם את הפאסאט סטיישן, אבל היום מוכרים במקומה את הסופרב קומבי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...