Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אז יש לי סאב גודל 12. רק מה....גיליתי שהוא גדול מידי לבגאז הקטנטן ברכב, ועוד דבר...הוא גם שוקל המון.

עכשיו, שבחנתי את הסאב בשמיעה ושמעתי מוזיקת רוק, אני לא בטוח שהסאב תרם לצליל. (הוא הורגש מאד

בטראנסים וכאלה אבל לא שומע טראנסים בכלל) . עכשיו אני מתלבט...אם כדאי להסתפק במגבר בלי סאב...

או שסאב גודל 8 הוא משמעותית קטן וקל יותר ואז זה יפתור לי הדילמה.

HU-Pioneer 4250SD, Comp- Morel Tempo 6, Sub- ES200, AMP- Hertz HE4

פורסם

על איזה רכב מדובר?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
מה דעתך על 6X9 על המגש האחורי.?

לאחרונה שמעתי שרק קוטלים את הרמקולים האחוריים ושאין בהם צורך....

האמת שאם אני מבטל את הסאב , אז מתפנים לי שני ערוצים לאחוריים. השאלה מה הם ייתנו לי...האם זה למי שיושב

מאחור ? או שזה ייתן לי ערך מוסף ממושב הנהג?

נראה לי טירוף להחזיק סאב מאחורה (משקל, תופס מקום)

פורסם

איזה תיבה יש לך לסאב ואיזה סאב זה?

יש סאבים 10" בתיבות פיצפוניות של 14 ליטר שנשמעים מעולה, תבנה תיבה שמתאימה לניצות הנפח ברכב שלך, ותקבל באס טוב, מורגש גם בסגנונות מוזיקה עם באס גבוה, ותופס חלק מאוד קטן מתא המטען.

מה שכן, בגלל הנפח הקטן מאוד, אני אמליץ על מגבר שינצל את הסאב היטב.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

זה רכב קטן עם מערכת חשמל צנועה - הייתי מתמקד באמת בסאב וופר 8 אינטש צנוע שלא דורש מעבר ל300 וואט הספק (יותר נכון לא מוצהר לספוג מעבר ל300 וואט)

תביט בסאבוופרים שיש לי בחתימה

האחד הוא DD LE-08 מוצהר על 250 וואט RMS ועושה רושם של סאב הרבה יותר כבד וגדול ממנו.

השני הוא JL מסדרת MICRO SUB גם כן שמונה אינטש הגרסא הכי פשוטה שלהם שמוצהר לספוג סה"כ 75 וואט וכל מה שהוא עושה זה להשלים נפח למידבאסים.

האחד הוא מאוד עדין ולא ממש אפשר לשמוע איתו בהספקים גבוהים במיוחד - יש להם מיקרו סאבים יותר חזקים ועדיין בתיבות אפסיות.

השני הוא פטישון קטן שבהחלט יודע לעמוד עם המערכת בהספקים גבוהים.

אתה יכול ללכת על דברים יותר רציניים כמו 8w7 או SA-8 של סאן דאון אודיו שדורשים 500 וואט והם ללא ספק יגרמו לך לחשוב שהרכב שלך הולך להתפרק, כן כן, 8 אינטש סה"כ אבל אני לא חושב שזה הרכב עם התשתית המתאימה לחיות כאלו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה רכב קטן עם מערכת חשמל צנועה - הייתי מתמקד באמת בסאב וופר 8 אינטש צנוע שלא דורש מעבר ל300 וואט הספק (יותר נכון לא מוצהר לספוג מעבר ל300 וואט)

תביט בסאבוופרים שיש לי בחתימה

האחד הוא DD LE-08 מוצהר על 250 וואט RMS ועושה רושם של סאב הרבה יותר כבד וגדול ממנו.

השני הוא JL מסדרת MICRO SUB גם כן שמונה אינטש הגרסא הכי פשוטה שלהם שמוצהר לספוג סה"כ 75 וואט וכל מה שהוא עושה זה להשלים נפח למידבאסים.

האחד הוא מאוד עדין ולא ממש אפשר לשמוע איתו בהספקים גבוהים במיוחד - יש להם מיקרו סאבים יותר חזקים ועדיין בתיבות אפסיות.

השני הוא פטישון קטן שבהחלט יודע לעמוד עם המערכת בהספקים גבוהים.

אתה יכול ללכת על דברים יותר רציניים כמו 8w7 או SA-8 של סאן דאון אודיו שדורשים 500 וואט והם ללא ספק יגרמו לך לחשוב שהרכב שלך הולך להתפרק, כן כן, 8 אינטש סה"כ אבל אני לא חושב שזה הרכב עם התשתית המתאימה לחיות כאלו.

או קי. נחזור לאופציית הסאב.

לפני כן, אני אומר מהם הרכיבים שאני הולך להרכיב:

רדיו דיסק: Pioneer DEH-4250SD

מגבר: Hertz HE4

קומפוננט: Morel Tempo 6 (כולל טוויטרים וקרוסאוברים מקוריים)

סאב: Infinity Reference 1260w (כולל תיבה אטומה)

עכשיו..כמו שאמרתי , הסאב הזה ממש כבד לי וגדול. אני רוצה לעשות טרייד אין (מישו מוכן?)

ולהחליף אותו ל-8 אינץ.

מה אתם אומרים? חשבתי אולי לקנות חדש את זה :

http://www.magnat.de/index.php?id=4375&L=0&cHash=63cc2d38a7fefe9ac2f558e2410fd6e1&PHPSESSID=3778146b704e9cfecb36b02f599b6a09

פורסם
או קי. נחזור לאופציית הסאב.

לפני כן, אני אומר מהם הרכיבים שאני הולך להרכיב:

רדיו דיסק: Pioneer DEH-4250SD

מגבר: Hertz HE4

קומפוננט: Morel Tempo 6 (כולל טוויטרים וקרוסאוברים מקוריים)

סאב: Infinity Reference 1260w (כולל תיבה אטומה)

עכשיו..כמו שאמרתי , הסאב הזה ממש כבד לי וגדול. אני רוצה לעשות טרייד אין (מישו מוכן?)

ולהחליף אותו ל-8 אינץ.

מה אתם אומרים? חשבתי אולי לקנות חדש את זה :

http://www.magnat.de/index.php?id=4375&L=0&cHash=63cc2d38a7fefe9ac2f558e2410fd6e1&PHPSESSID=3778146b704e9cfecb36b02f599b6a09

או מה אתם אומרים על הסאב הזה? הוא קל ורזה יותר.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=816833

פורסם

כן סוני התעלו על עצמם אם הסאב הזה. מי היה מאמין שהם יכלו לייצר כזה דבר גרוע.

HUPIONEER 80PRS front speaker: cresendo audio pwx+ft1 amp1 celestra fa 475 amp 2celestra fa 2150 amp 3dc audio 3.5k power xs power d3100 front battry xs power d2400 rear battry

פורסם

מוסיף להמלצות גם את הסאב של הרץ es200 , סאב קטן בתיבה קטנה מאוד ומפתיע בדיוק ובעוצמה שלו.

ובלבל הגבוה יותר יש את ה SA8 של סאנדאון שכבר הציעו לך.

בכל מקרה הסאב יתאים לך בגודל לבאגז של הI10 , ואפילו עוד ישאר לך מקום רב (יחסית לבגאז הקטן ממילא).

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם
מוסיף להמלצות גם את הסאב של הרץ es200 , סאב קטן בתיבה קטנה מאוד ומפתיע בדיוק ובעוצמה שלו.

ובלבל הגבוה יותר יש את ה SA8 של סאנדאון שכבר הציעו לך.

בכל מקרה הסאב יתאים לך בגודל לבאגז של הI10 , ואפילו עוד ישאר לך מקום רב (יחסית לבגאז הקטן ממילא).

וואו תודה. אז מאיפה קונים את הסאבים האלה? לא מוצא ברשת כלום.

• תוכן חדש...