Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד לפני שבועיים בערך, בכל שבת בערב, הייתה משודרת בערוץ דיסקרי תוכנית על משאיות הענק שנוסעות באוסטרליה (Road Trains).

אני לא כל כך רואה טלוויזיה, בטח שלא ערוצים בתשלום, אבל רצה הגורל ובדיוק ישבתי אצל אמא שלי בבית ובדיוק שעמם לי ובדיוק זיפזתי לאזור הזה בממיר ובדיוק הייתה התוכנית הזאת אבל בדיוק אחרי חצי שעה הייתי צריך לצאת וממש לא היה לי נעים להגיד לחברים שלי שאני מבריז בגלל תוכנית על משאיות. גם ככה חושבים שאני דפוק בשכל, לא צריך לתת להם דלק.

אני יודע שהיא הייתה משודרת בכל שבת בערב (בסביבות 20:00 או 21:00) אבל הפסיקה השבוע (כי היא לא מופיעה בלוח השידורים של השבוע).

בקיצור, אני רוצה לצפות בפרקים שפספסתי מהסדרה אבל לא יודע איך קראו לה. חיפשתי באתר של ערוץ דיסקברי ולא מצאתי. חיפשתי בויקיפדיה, חיפשתי בגוגל. אין מושג...

אני מבקש את עזרת הציבור - אם מישהו יודע דבר אודות מקום מוצאה של הסדרה, נא ליצור קשר עם מוקד צביקה פיק הקרוב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כנראה זה:

http://www.clicker.com/tv/dangerous-drives/australian-road-trains-798075

לא מצאתי אתר נוח יותר לצפיה. אפשר להשתמש בשירות הסוואה כדי לעבוד על הולו שאתה מארה"ב.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

תודה.

נראה לי ש ZX הכי בכיוון, כי היה מדובר בסדרה ולא בפרק בודד וכי לא דובר שם על נהגים ממדינות שהן לא אוסטרליה.

אבל מחר אשב קצת על גוגל, אבדוק איך קוראים לה באנגלית ואהיה חכם יותר.

פורסם

אני מאמין שאתה מדבר על הסדרה Outback Truckers שאינה משודרת בארה״ב

אלא רק בדיסקברי של אירופה, המזה״ת ואפריקה (ולכן כנראה לא מצאת אותה בגוגל).

בהחלט יש שם כמה תופעות מיוחדות, כמו הזוגות הנשואים שעובדים על המשאית בצוות.

סה״כ תכנית מעניינת אם מצליחים לסנן את הקללות ומכירים קצת את הגיאוגרפיה שלהם.

צפיה נעימה.

פורסם

מגה לייק! :mm_yeah:

סדרה מצויינת.

גם המקבילה שלה מערוץ ההיסטוריה (מובילים על קרח דק) על נהגי המשאיות באלסקה סדרה מצויינת. היו להם גם כמה פרקים בהודו, ממש ריאלטי :wink:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

גם המקבילה שלה מערוץ ההיסטוריה (מובילים על קרח דק) על נהגי המשאיות באלסקה סדרה מצויינת.

היו להם גם כמה פרקים בהודו, ממש ריאלטי.

זה קצת נשחק עם הזמן, לא? תכל׳ס, אחרי הודו זה הפך לסתם פארודיה עלובה על עצמו, בדומה לאמריקן צ׳ופר.

ובכלל, כשמוציאים את ליסה קלי מהתמונה ומשאירים רק את הגברים השמנים והמשופמים, זה כבר לא כזה כיף.

פורסם

נראה לי שקלעת Derish, סחטיין!

זאת אחת המשאיות שאני זוכר מהתוכנית, אם כי בפרק שראיתי היא לא שקעה עד כדי כך בבוץ...

attachment.php?attachmentid=319690&stc=1&d=1356497233

Capture.jpg

• תוכן חדש...