Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשבון תנורים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היות ומחשבונים לעוצמת מזגן נדרשת לגודל חדר אפשר למצוא בקלות, חשבתי שאותו הדבר נכון גם לתנורים, יוק.

עזרתכם נדרשת. חדר של 9 מ״ר, חלונות רציפים על חצי מהקירות, בנוי בעיקר מבטון. בחוץ חורף בסגנון ישראלי, אולי טיפה יותר חם.

התנור שאני רוצה בגלל צורתו הוא בעוצמה של 1000W. יספיק?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

יש פה כמה מהנדסי מיזוג שתכף יגיבו.

בינתיים, נראה אם אני זוכר משהו מהלימודים (מהנדסי מיזוג-תהרגו אותי ברחמים, אדריכלים לומדים קורס מאד בסיסי במיזו"א:-D )

תפוקת חימום קירור מודדים ב BTU לשעה. אתה צריך לחדר כמו שלך משהו כמו 12 אלף BTU.

כל BTU/H שווה 3.41 וואט.

כלומר-אתה צריך 4000W.

לא נראה לי. משהו פה שגוי.

איציק??

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

לא נשמע נכון, רדיאטור צלעות של 2800W מחמם לי שטח גדול פי 4 בבית.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

כל עוד אתה לא אישה שסובלת מקור, סביר להניח שזה יספיק לך.

לרוב, מפזר חום קטן שמונח על הרצפה (2000W) מחמם חדר של 9 מ"ר תוך דקות בודדות. אם העוצמה של התנור שלך היא 1000W, זה עדיין יחמם טוב אבל לא לרמות של חנק (שזה טוב).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...