Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מדובר בניסאן אלמרה 06 ובנורת נורית חיווי מערכת נגד גניבה, אשר ניתן לראותה בתמונה המצורפת, מוקפת במלבן אדום (במציאות היא בצבע אדום).

לאחרונה, היא נדלקה פעמיים, בהפרש של שבוע מהפעם הראשונה לפעם השנייה. היא נדלקה, כאשר המכונית הותנעה ונשארה דלוקה. שום דבר חריג לא הורגש וכיבוי המכונית והדלקה מחדש, פשוט גרמו לה להיעלם, בשתי הפעמים.

אני מודע לכך שהנורה למעשה מדברת על מערכת האימובילייזר במכונית, אך האם ניתן לקשר אותה למצבר חלש? המצבר בן שלוש שנים + (להערכתי, לא מעט +), אבל ההתנעה חלקה. אם זו לא הסיבה, אשמח לשמוע הצעות נוספות.

תודה מראש לכל העוזרים :).

פורסם

ברוב המקרים מדובר בסוללה שבשלט או לחלופין במפתח עמצמו ,

תנסה להחליף למפתח הרזרבי ולראות האם יש בעיה

איזה מפתח יש לך העגול כמו יש באלמרה 02-05 או המלבני דגם היותר טוב

פורסם

אהלן,

המפתח הרזרבי פותח רק את הדלתות הקדמיות ולכן אני מעוניין להישאר עם המפתח שלי.

הסוללה במפתח שלי באמת די חלשה (דרושה לחיצה חזקה כדי לפתוח את הדלתות).

המפתחות שלי הם ה"ריבועיים".

לא חשבתי על עניין הסוללה, אחליף אותה היום.

אין סיכוי, אפילו הקלוש ביותר, שמדובר במצבר?

תודה :).

פורסם

כבעל ניסן אלמרה בעבר הבעיה היא בשלט של הרכב כי המנגנון האימובליזר הוא של סימנס אנגליה

לגבי הפתיחה לחיצה אחת פותחת דלת נהג ולחיצה כפולה נפתחות כל הדלתות

לי היה גם אופציה לפתות דלת אחורית ( היה לי ניסן אלמרה אצבק 5 דלתות טקנה - אהבתי מאוד את הרכב )

פורסם

ההאצ'בק הייתה הפייבוריטית שלי, אבל במשך חצי שנה לא מצאתי אחת כמו שרציתי ולכן התפשרתי על הסדאן.

במפתח הראשי שלי, דרושה רק לחיצה אחת קטנה, כדי לפתוח את כל הדלתות. אם הכוונה שלך הייתה לגבי המפתח הרזרבי, אז את זה באמת לא ידעתי :).

היום הנעתי את המכונית, מספר פעמים במהלך היום והנורה לא דלקה.

חששתי ממצבר שהולך ונגמר, שיוביל אותי להיתקע במקום רחוק מהבית, אבל אני אנצל סידור אחר,שאעשה בשבוע הבא ואבקש שיבדקו לי את חוזק המצבר.

תודה על העזרה :).

פורסם

הסוללה הייתה די חלשה בכל מקרה ולכן החלפתי אותה.

בימים האחרונים, הנורה לא מראה סימני חיים וזה טוב, כיוון שלהיכנס למוסך של קרסו, זה לא כמו להיכנס למכולת פשוטה:wink: .

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
ההאצ'בק הייתה הפייבוריטית שלי, אבל במשך חצי שנה לא מצאתי אחת כמו שרציתי ולכן התפשרתי על הסדאן.

במפתח הראשי שלי, דרושה רק לחיצה אחת קטנה, כדי לפתוח את כל הדלתות. אם הכוונה שלך הייתה לגבי המפתח הרזרבי, אז את זה באמת לא ידעתי :).

היום הנעתי את המכונית, מספר פעמים במהלך היום והנורה לא דלקה.

חששתי ממצבר שהולך ונגמר, שיוביל אותי להיתקע במקום רחוק מהבית, אבל אני אנצל סידור אחר,שאעשה בשבוע הבא ואבקש שיבדקו לי את חוזק המצבר.

תודה על העזרה :).

אצלי יש שני שלטים-מפתחות זהים(מרובעים) עם תכנות זהה - לחיצה אחת פותחת את דלת הנהג בלבד, לחיצה שניה - את שאר הדלתות ואת נעילת תא המטען.

כפי שאמר לי הפנסיונר שמכר את הרכב - "טוב למניעת שוד\חטיפה דרך הדלתות האחרות כשאתה עומד ברמזור. " :-P

• תוכן חדש...