Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה לגבי הקליאו B שיש למכירה בפורום? היא בתקציב ולפי דעתי תהיה עדיפה על האקסמפלר הנ"ל.

אשמח לקבל קישור לרכב

תמיר.

פורסם

אני נוהג על קליאו b 02 ידני ותשמע ,

הרכב מאוד נוח לנהיגה , אחלה כיסאות בקיצור רכב "בסיסי ומפנק - בלי כפתורים מיותרים , רק להתניע ולנסוע " ,אבל

איך להסביר את זה , 60 כ"ס זה כלום .

הרכב עגלה . בעליות וכול דבר שדורש קצת מאמץ מהמנוע , הרכב מתחיל לקרטע :lol:.

ואם בכלל אתה עוד מפעיל מזגן , חחחחחחחחח הרכב בכלל לא נוסע .

מה שכן אם הרכב הוא מיועד לנסיעות עירוניות אז סבבה לגמרי אבל אם מחוץ לעיר , חפש לך רכב אחר.

מה גם שצריך לבדוק ב10 עיניים רכבים כאלה .

פורסם

זה מסוג הדברים שאני לעולם לא אבין -

הרי כל הסימנים מראים במקרה הנ״ל שמדובר בכניסה ל״מיטה חולה״. למה בכל זאת להכנס?

טיפול באיחור של 1000, טיימינג, קילומטראז׳ גבוה, מזגן שלא מקרר..

מה כבר יש ברכב הזה שדווקא עליו נסגרת??

אני משער שקיימת מגבלת תקציב וזה בסדר..

דעתי- אתה צריך לשקול להמתין עם הקניה ואולי להגדיל את התקציב, או שפשוט תחפש רכב אחר.

פורסם

אציין גם שהמחיר לא כול כך נמוך.

אני לפני שנה קניתי סקסו שנת 99 עם 175 אלף קילומטר ב5000 שקל.

עוד 2500 שקל הלכו על יישור קו ובנתיים טפו טפו טפו יש לי שקט(הרכב כבר ב192 אלף ק"מ).

קליאו מאותו שנתון עם ק"מ משמעותית גבוה יותר שדורשת יישור קו רציני? לא שווה יותר מ3000 לדעתי.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

באופן אישי לא הייתי לוקח רכב כזה גם אם היו נותנים לי אותו במתנה.

כמו שכתבו לך כבר, עדיף להשקיע קצת יותר ולקנות רכב עם אמינות טובה יותר ובמצב טוב יותר.

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

• תוכן חדש...