Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז לאחר שבשנה שעברה הצלחתי להימלט מהתקנת מיגון לאחר שביטחתי בדן-מור עם שאר חברי הפורום

באה השנה עם תנאים חדשים ודרישה למיגון.

עומדים לפניי האפשרויות הבאות:

איתוראן סייב - עלות התקנה של 1000 ש"ח + 27 ש"ח מנוי חודשי

עלוקה + כספת - התקנה חד פעמית 550 ש"ח

אישית הייתי הולך על ההצעה הזולה יותר בגלל ההפרש ובעיקר חוסר ההתחייבות למנוי קבוע.

מצד שני, גם על עלוקה וכספת הסוכן היה צריך להילחם כדי שחברת הביטוח תקבל את זה.

לא הייתי רוצה להיות מופתע בשנה הבאה כמו שהופתעתי השנה עם דרישות נוספות למיגון והוצאות נוספות.

אשמח לשמוע דעתכם כדי שאוכל לקבל החלטה מושכלת.

פורסם

זו שאלת קידבג שלא שואלים.... תמיד יגידו לי שאסור.

ממממ, נראה לי שלא אשבור את הראש ואתקין את הסייב.

חתונה תהיה למי שיחזיק ברכב ולא לי.... שנתיים שלוש מקסימום ואמכור את הרכב.

28 ש"ח דמי מנוי חודשיים יבלעו בהוצאות השוטפות של הרכב.

אלא אם כן ישנם הצעות טובות יותר :-)

פורסם

אני יודע שלא מזמן,המקום שמתעסק באיתוראן בנתניה,נתן הצעה של שנה ראשונה חינם אין לי מושג לגבי מחיר ההתקנה עצמה

פורסם

בסקודה פאביה 12' שיש לי בחניה (מחודש יולי), התקנתי כספת ועלוקה, רוב החברות דרשו בעיקר את זה. (היו כאלו שלא דרשו כספת אני חושב אבל הביטוח עלה יותר).

אני זוכר שאבא שלי השיג מכתב מודפס על דף מסקודה ישראל, בנוגע לכספת.

אני לא מתחייב ולא בטוח ב100% מה היה רשום שם, אבל אני יודע שאבא שלי לא היה מתקין משהו שמסוגל לפגוע ברכב!

(פחדנו שהמחשב ישרף, בגלל שהוא יושב במכסה מנוע, ושמתקינים את הכספת, המתקין מפרק גוף-קירור שהמחשב יושב עליו).

בכללי גם את הכספת והעלוקה ישבנו ליד המתקין, לראות שהוא לא עושה עבודה חאפרית, כי זה מעצבן מאוד שברגע שיש תקלה, יש קומבינות ברכב.

(חשבנו לומר לו לשים מעקף נסתר על העלוקה, כי הקודנים האלה לפעמים נתקעים, וזה לא נעים שזה קורה מחוץ לעיר, אבל בסוף לא שמנו.)

אם תפנה לסקודה אני חושב שהם יביאו לך גם את המכתב הזה.

פורסם

אצלי גם בפאביה וגם בגולף יש כספת.

את הפאביה ( 2008 ) קניתי כאשר הבעלים הקודם כבר התקין כספת, בגולף ביטלתי את האיתוראן והתקנתי כספת.

VW Golf GTI 2006 Manual

• תוכן חדש...