Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שכתבתי, עד עכשיו אני לא בטוח שתחנת הדלק הוא הגורם לריח, לכן בשביל חיסכון של כמה עשרות שקלים בחודש (וגם הנוחות של התידלוק בתחנת הדלק של טן...) נשארתי שם.

אבל עכשיו החלטתי סופית לעבור לתחנת דלק אחרת ולבדוק אם הריח עבר או נשאר....

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חייב לציין שגם לי קרה אותו דבר (טיוטה קורולה) - הריח קיים רק כשאני מתדלק בתחנות ״טן״

עד עכשיו חשבתי שזה מוזר, שאולי אני מדמיין, שזה אפילו די הזוי.... תודה ל FRV שפתח את הדיון הזה

פורסם

אתה רציני? לא יאומן!!

אני גם חייב לך תודה שהגבת בשרשור הזה, כולם כאן כתבו שהם מתדלקים בטן ואין שום בעיה, וזה חירפן אותי - כי לא יכול להיות שאותה בעיה חזרה על עצמה בשני רכבים שונים לחלוטין!

אם ככה זה באמת שווה בדיקה..

פורסם

לגבי תחנת דלק TEN - אין דבר כזה דלק טוב עם מחיר רצפה - הייתי מתדלק סקודה אוקטביה בטן במשך חצי שנה והרכב הגיע למצב שזייף בסל"ד סרק ולפעמים נכבה בסרק - לאחר התייעצות במוסך סקודה - המליצו לי לתדלק ב"דלק" (התחנות המורשות ולא הזכיינים) ותוך חודש עברה התקלה כאילו לא הייתה ותצרוכת הדלק ירדה משמעותית לכ1:13 (בטן הייתה מתקבלת תצרוכת של 1:9-1:10) הנסיעות שלי זהות באופיין.

תחשוב פעמיים לפני תדלוק בטן וגרימת נזק מצטבר לרכב.

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם

הייתי מתדלק שנים בפז , עברתי לטן

אותה צריכת דלק במדויק, אין בעיות ריח או סל"ד

לא יודע מה גורם לכם לחשוב, שאם חברת ענק כזאת הייתה מוכרת דלק פחות איכותי לא היו עולים על זה כבר.

פורסם

כדי לחדור ולהתבסס, טן היו חייבים להציג ערך מוסף ללקוח. התחנות שלהם נראות זוועה ולכן הדבר היחיד שנשאר להם זה לתת מחיר טוב. אישית אני מתדלק רוב הזמן בשלוש תחנות טן באזור המרכז והאינדיקציה שלי היא טור נהגי המוניות שתמיד עומד בטור למלא בהן. אם הייתה בעיה עם הדלק, מוניות לא היו מתדלקות שם כי זה מיד עובר בין כולם. לאחרונה שמתי לב, שלפחות תחנה אחת הפכה להיות יקרה יותר גם בבנזין וגם בסולר משאר התחנות באזור (סונול ודלק). מה שכן, מעולם לא היו לי בעיות של ריח או צילצולי מנוע ואני מניח שהם פשוט הלכו על מחירים נמוכים כדי להיות תחרותיים ולא כי הם מוהלים בנפטא או מים

פורסם

אצלנו התחנה נראית מצויין, השירות מעולה והכל בסדר. חוץ מהדלק...

לדעתי אם יש כאן בעיה ששלושה גולשים לפחות מצביעים עליה, זה שווה בדיקה של גורם מוסמך, שיבדוק לעומק את הדלק בכל תחנות הדלק שלהם. אם יש רכבים שנדפקים בגללם, זה חמור מאוד.

פורסם
אצלנו התחנה נראית מצויין, השירות מעולה והכל בסדר. חוץ מהדלק...

לדעתי אם יש כאן בעיה ששלושה גולשים לפחות מצביעים עליה, זה שווה בדיקה של גורם מוסמך, שיבדוק לעומק את הדלק בכל תחנות הדלק שלהם. אם יש רכבים שנדפקים בגללם, זה חמור מאוד.

יכול להיות שהתוסף דלק שלהם גורם לריח הזה ולאו דווקא בגלל משהו רע. כמו שציינו לפניי גם כל חברה אחרת מוסיפה תכנים כלשהם לדלק שלהם כמו דלק גולד וכו..

פורסם

זוהי בדיוק הבעיה, כנראה שהתוסף שלהם עשוי ממשהו מאוד רע...

• תוכן חדש...