Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זהו שאני מפחד יותר מהמנוע "החדש" עד כמה הוא יכול להיות אמין? אם אני בכלל לא יכול לדעת מהיה לו בעבר?

איפה אני יכול לברר על יבוא מנוע?

HU: Eclipse CD7200 MKii  Amp: Audison LRx4.1k Sub: Audison Voce AV-12 Comp: Audison Voce AV-K6 Power: Audison 2G kit with 1F Cap RCA: Monster 402 XTREME Sealing: FatMat - Rattle Trap Pack

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה מקבל אחריות 3 חודשים זה לא חתול בשק.

אם אתה מחליף במקום טוב הם בודקים את המצב שלו לפני ההרכבה בודקים שאין בוצה ושהוא נקי ומתוקתק

Honda Civic 1997

פורסם
זהו שאני מפחד יותר מהמנוע "החדש" עד כמה הוא יכול להיות אמין? אם אני בכלל לא יכול לדעת מהיה לו בעבר?

איפה אני יכול לברר על יבוא מנוע?

מחיר תוכל לברר גם ב"אחים יזדי" ראשון לציון

פורסם

אם יתברר,שיש בעיה במנוע ממליץ לך לפנות אליהם http://www.telaviv-motors.co.il/

וזאת מהסיבה הפשוטה,שיש להם לא רק מגרש ענק לחלקי חילוף,אלא גם מוסך,שיעשה את העבודה והדבר מקל מבחינה של נוחות ולא פחות חשוב מכך,מצמצם את פערי התיווך (המוסך קונה מנוע מהיבואן בד"כ ומוכר לך בX+10% רווח לפחות למשל ויש מקרים שגם בהרבה יותר.

כאן המוסך וחלקי החילוף הם אותם בעלים ולכן לא יהיו פערי תיווך משמעותיים אם בכלל.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תחליף מנוע, במוסך רציני ולא חאפר כולל החלפת משאבת מים, מחזירי שמן וטיימינג. ממוסך שהוא גם פרוקייה הייתי באופן אישי מתרחק מהסיבה שרובם באים, מוצאים מנוע - מכניסים מנוע מקסימום ילך מנוע ישימו אחר זאת השיטת עבודה שלהם, לא מחליפים לא טיימינג ולא מ. מים ונתקלתי בזה פעמים רבות.

לאוברול אל תכנס.

פורסם

זהו, לגבי אוברול הבנתי כבר, לא מתקרב.

אני שוקל להחליף את המנוע, מאמין שמיבוא של החברה. קצת מפחיד לי להחליף למנוע מפרוקיה, לא מאמין שנשארו פה מנועים נורמליים.

יש לי שאלה אחרת, אם אני כבר מחליף, חשבתי להחליף למנוע אחר חיסכוני/חזק יותר. מה תגידו על זה?

האם עם עם גיר אוטומט לא תיהיה בעיה?

HU: Eclipse CD7200 MKii  Amp: Audison LRx4.1k Sub: Audison Voce AV-12 Comp: Audison Voce AV-K6 Power: Audison 2G kit with 1F Cap RCA: Monster 402 XTREME Sealing: FatMat - Rattle Trap Pack

פורסם

במאזדה בשנתונים האלו (עד שנת 2002 לפחות) היו מנועי 1600/1800

לאחר מכן בשנת 2002,הגיעו גם מנועי 2000 (במאזדה לאנטיס וגם במאזדה 3 החל משנתון 2004).

אך לא בטוח בכלל,שמנוע של לאנטיס מתקדמת יותר/מאזדה 3, יתאים לך ללא ביצוע שינויים נוספים ברכב וסתם חבל ללכת על הרפתקה.עדיף להחליף למנוע מיבוא שהורד מרכב זהה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מדובר פה במאזדה מדגם BA, היצור שלהם היה עד שנת 98. אני יודע שמנוע תואם יותר חזק הוא של מאזדה 626 ויש עוד מספר דגמים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

קיבלתי הצעות מחיר באיזור 3000-3500 ש''ח אבל זה באיזור מרכז.

לנסוע חד פעמי לא בעיה, אבל אם מתגלה בעיה, זה באסה לנסוע מחיפה לחולון.

יש כאן למישהו המלצות למקום שמיבא מנועים ומבצע עבודה בצפון?

אם אסור לפרסם אז פרטי.

תודה לכולם!

פורסם

ועוד שאלה נוספת:

כאשר אני מחליף מנוע, איזה חלקים צרים להחליף?

אני פשוט בונה רשימת חלקים כדי לבצע קניה מרוכזת.

פורסם
ועוד שאלה נוספת:

כאשר אני מחליף מנוע, איזה חלקים צרים להחליף?

אני פשוט בונה רשימת חלקים כדי לבצע קניה מרוכזת.

צנרת קירור,צנרת ואקום.

אם יש חוטי הצתה אז להחליף.

רצועות (הכל) מותחן טיימינג ,משאבת מים טרמוסטט,מחזירי שמן,

לאחר מכן "טיפול" (שמן,פילטרים פלגים).

לאחר שהכל מורכב לבצע בדיקת 4 גזים כיוון הצתה\תאום מנוע,להתחבר לסורק תקלות ע"מ לוודא שהכל תקין.

ככה יהיה לך שקט לכמה שנים(במידה ונפלת על מנוע במצב טוב שגם זה עניין של מזל).

פורסם

תחליף גם בודי של הרכב שטיחי פנים פנלים בדלתות ותריסי מזגן... אה ורמקולים בדלתות.

מחליפים בדר"כ שמן-פילטר, טיימינג, משאבת מים ורצועות חיצוניות.

• תוכן חדש...