Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סקופ! התגלה טאבלט אנדרואידי שמקבל עדכונים!

אה, רגע, לא, טעות.

LG איך שהוא הכי פחות גרועים בצד הזה. הטאבלטים האחרים באנדרויד? אבוד.

בטלפונים זה טיפה יותר טוב, בקושי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 624
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המצב היחיד שבאנדרואיד אתה מקבל עדכונים קבועים זה אם יש לך נקסוס , מגוגל והוא בן פחות משנתיים.

כל השאר - אפילו פחות מזה.

(ועם כל הכבוד - להתקין רום ממקום לא ידוע מאתר באינטרנט בתור המערכת הפעלה? No thank you)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

טאבלטי אנדרואיד מתו מזמן.

חוץ מגוגל ואולי סמסונג, כל השאר מייצרות בעיקר מכשירים זולים כצעצועים לילדים

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

עדכון תוכנה זה דבר נפלא... אם הוא מאט או הורג את המכשיר זה כבר פחות נפלא. בכל עדכון תוכנה של אפל כל המכשירים מתחילים להזדחל ואין לך אפשרות אמיתית שלא לשדרג, כי האפליקציות מפסיקות לפעול. כל זאת כדי שתהיה הצדקה מיותרת להוציא כסף מיותר על מכשיר שלא מחדש כלום אבל בניגוד למכשיר הישן שלך לא מרגיש איטי... בגלל שדרוג התוכנה שלא ביקשת.

לא תודה... מוותר על התענוג

Sent from my E6853 using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אתה כנראה יחיד סגולה... לך תמלא לוטו.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני גם מסכים כי בד"כ עדכוני גרסה מאיטים את המכשירים, אולם במקרה הזה נראה כי ה- 10 עובד מעט יותר טוב גם על האייפד מיני 4 שלי וגם על האייפד מיני 2 של בת זוגי.

פורסם

עדכנתי 5S לאיוס 10 והוא עובד מצויין. עדיין לא תפקדתי איתו יום שלם אז אני לא יודע עד כמה הסוללה הושפעה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

9.3.5 הרג סופית את המיני שלי ובאמת... בלי סיבה. אחלה מכשיר, אחלה חומרה, זבל של מערכת הפעלה. יש לי טאבלט שעובד עם אנדרואיד 4, בלי לשדרג כלום, הכל עובד בדיוק כמו ביום שהוא יצא מבית החרושת.

אין לי ספק שהמוצרים של אפל משובחים, אבל ההתנהגות הדורסנית שלהם מרחיקה אותי מהם.

פורסם

זאת בחירה בין שתי אופציות גרועות.

רוב גרסאות ה-4 של אנדרויד מכילות פרצות אבטחה איומות המאפשרות להשתלט לחלוטין על המכשיר מהקלקה על קישור.

בכנות? אני לא יודע מה עדיף.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עדכנתי את ה 6s שלי.

הכל עבר חלק ושום דבר לא נמחק משום מקום.

האנימציות של פתיחה וסגירת אפליקציות שונו, (הן מרגישות לי טיפה יותר מדי ארוכות בהשוואה לגירסה הקודמת), הוויזואליות של סירי שונתה במקצת, אבל היא בדיוק אותו הדבר מתחת למכסה המנוע. (לפחות בעברית). -בדיוק אותו דיבור לא טבעי וטעויות בהגייה של מילים. נראה שאפל בכלל לא עובדים על שיפור של התפקוד שלה בעברית.

עם זאת הממשק עצמו מגיב במהירות, ולא נראה שהוא איטי יותר מהגירסה הקודמת.

למעט בזמן שהאייפון מתעורר ממצב שהמסך כבוי. השעון מופיע כחצי שניה לפני כל שאר הדברים וזה קצת מציק.

בכל הנוגע ליישומים עצמם, אין פגיעה בביצועים. לפחות בהרגשה.

עוד משהו שקצת מציק לי בעין, הוא שהשמות של האפליקציות עכשיו מוצגים בפונט מודגש שנראה לי לא כל כך טבעי.

גם בתוך החייגן והשיחות האחרונות. משהו שם מאוד לא טבעי. כאילו הפעלתי "מלל עבה" בהגדרות נגישות. (בדקתי, זה לא פעיל).

גן החייגן עצמו מעוצב לדעתי בצורה הרבה פחות נקייה עכשיו.

מעבר לזה, חוץ מהדברים שכבר ידועים מכל סרטוני היוטיוב למינהם (מסך הפונקציות ומסך העדכונים), אין שינוי ממשי שאני ראיתי.

• תוכן חדש...