Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ההליך המלא לקבלת רישיון לאחר תקופת פסילה של שנה+

שימו לב! השרשור הזה בן 4099 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

רציתי לדעת מה ההליך המלא לאחר תום תקופת הפסילה.

שהיא שנה וחצי על עבירת אלכוהול.

האם לוקחים את הרישיון מבית המשפט ותוך כדי או לאחר מכן מבצעים את כל ההליך?

ממתי אפשר לעשות תאוריה וטסט. לאחר... באמצע... ?

לא מצאתי עד כה הסבר בנושא שעונה על השאלות הללו.

באתר הממשלתי נאמר מצד אחד שהולכים לקח. את הרישיון מצד שני וללא סטירה בין השניים

יש צורך להתחיל תהליך שגם הוא לא הכי ברור.

כמו כן איך נחשב אותו נהג שחידש רישיון? נהג חדש או שלא?.

בתודה מראש לעונים ושבת שלום ושנה טובה

עידן כהן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי מה שאני זוכר, רישיון שלא חודש שנה, לא ניתן לחידוש ולכן יש להתחיל את כל התהליך מחדש. תאוריה + טסט.

אני מניח שבתהליך שלילה, רואים את השלילה כפג תוקף הרישיון ולפיכך אם השלילה היא מעל שנה, יש להתחיל את כל התהליך מחדש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באתר משרד הרישוי כתוב כחול על גבי לבן:

http://www.gov.il/FirstGov/TopNav/Situations/SPopulationsGuides/SDrivingCar/IPLicense/IPDisqualifyLicense/

חידוש רישיון נהיגה לאחר שלילה

בסוף תקופת השלילה יהיה עליכם לעבור את כל תהליך הוצאת רישיון נהיגה, כלומר לגשת למבחן תיאוריה ולעבור טסט מעשי.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אמיר , האם אפשר ללמוד ולבצע תאוריה מספר חודשים לפני תום השלילה ? או רק לאחר תום התקופה ?

זה לא ברור ולא רשום שחור על לבן.

רשום באופן כללי שיש לבצע את התהליך מחדש, אבל ממתי זה אפשרי !? , זו השאלה בעצם.

גם תהליך הטסט ושעורי נהיגה, האם יש חובה בשיעורי נהיגה מהתחלה או מספר מצומצם יותר ?

אלו שני דוגמאות שלא ברורות למשל, האם אפשר לבצע טסט ביום שלאחר השלילה או רק מתחילים בתהליך החידוש מאותו רגע (אם זה טסט או תאוריה - לגבי שניהם השאלה תקפה).

האם עכשיו יותר ברורה השאלה שלי ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שנים רבות שלא החזקתי טופס ירוק ביד.

תשיג אחד כזה ותקרא מה כתוב בו.

כמדומני שכתוב בו שאם אתה בשלילה, אינך יכול.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כאשר החזקתי טופס ירוק לאחרונה ביד (לפני כ- 14 שנים),היה רשום על הטופס מאחור אאל"ט,שאתה מצהיר שלא נפסלת מלקבל/להחזיק רישיון נהיגה.אין לי מושג לגבי הצהרת נהג כזו כיום.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4099 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...