Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפריוס יש תחליף זול, קוראים לו טויוטה אוריס הייבריד.

חווית הנהיגה באוריס הרגילה אמנם לא חשק לנהוג אבל פחות מנתקת מהפריוס, היא עולה 20 אלף שקל פחות.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לגבי מחיר הסולר, אם באזורים שאני מגיע אליהם באופן שקוף (כלומר על קו הנסיע הרגיל שלי) אין תחנה עם סולר מוזל, ממש לא שווה לנסוע לתחנה במרחק 330 או 40 קילומטרים כדי למלא מיכל - זה פשוט לא הגיוני.

.

נכון, לנסוע 30 ק״מ קצת מוגזם, אבל לנסוע 5-10 ק״מ לא צריכה להיות בעיה, אני מקווה.

הנה כמה תחנות דלק הנמצאות לא רחוק מקו הנסיעה שלך : טבריה-עפולה-כרמיאל-יוקנעם-כביש 6 :

נתונים של תוכנת fulltank :

דלק טמרה ליד צומת אחיהוד - 7.79 (תיכף יגידו דלק מהול ...)

תפוז עפולה 7.99

דור אלון גבעת עוז - צומת מגידו 8.19

כל זה יותר זול מבנזין של 8.25 !

האמת, יש לך באן בשימוש של fulltank ?

פורסם

חמור ועגלה עם כורסא של טלוויזיה,

עכשיו ברצינות,

יש לנו בעבודה פורד קונקט, אני נוסע עליה לפעמים, אני חושב שהצריכה שלה היא 1/18

הנסיעה ברכב נעימה, שקטה, המזגן מקרר מעולה (שמתי מתקן לפחיות מול החריץ של המזגן,

20 דקות הפחית קרה) תנוחת ישיבה גבוה ונוחה, ראות מעולה, הסביבת נהג מאוד פרקטית,

מניסיון אישי עם הרכב אני ממליץ עליו, נכון, לא הצריכה המבוקשת, אבך זה בהחלט רכב שיכול לשמש אותך,

וזה רכב שיורד פעמיים בשבוע לירוחם, דימונה והסביבה,

מה שגם אם אתה עצמאי אני ממליץ לך ללכת על רכב מעל 3.5 טון כי הוא מוכר מלא במס והוצאות,

בהצלחה,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

גיר אוטומטי פוגע בחיסכון.

הכיוון היום הוא גירים רובוטיים שהם למעשה ידניים בבסיס ולכן מגיעים לתצרוכת דלק דומה ולעיתים אף עדיפה על הדגמים הידניים.

יש רובוטי חד מצמדי שהוא גס יותר, העברות הילוכים איטיות יחסית ומורגשות בדרך כלל כמעין נדנוד של הרכב אלא אם תקפיד להוריד את הרגל מדוושת הגז בזמן ההעברה. גיר כזה אפשר למצו בסיטרואן c3 דיזל.

הכיוון העדיף הוא גיר דו רובוטי עם שני קלאצ׳ים שקיים ברנו פלואנס דיזל וברכבים מקבוצת vga. ההעברות ההילוכים מהירות מאוד וכמעט בלתי מורגשות ותורמות גם לביצועים.

אגב לא דובר על ידניים בלבד, ההיברידיות מגיעות עם גיר רציף שהוא אוטמטי מבחינת הנהג למרות צורת עבודה שונה כי למעשה אין בו העברת הילוכים אלא מגוון עצום של יחסי העברה והגיר בוחר יחס ומשנה אותו כל הזמן. היתרון הוא סל״ד נמוך בשיוט.

• תוכן חדש...