Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי פיגו 206 שנת 2001 גיר רגיל.

הבעיה התחילה אחרי שפירקתי את הלוח שעונים והחלפתי מנורה, אז משם בדקתי פיוזים והרכב לא הניע[סטרטר עובד אין ניצוץ]

כנראה שגרמתי לאיזה נתק בפיוזים ושם עשיתי את הבעיה.

בסופו של דבר לקחתי את הרכב לחשמלאי עם גרר הוא בדק וראה שאין ניצוץ לאחר בדיקה מהמחשב לפלגים בצמה הוא רואה שאין חשמל.

לטענתו הוא אומר שהמחשב נשרף ודורש שיפוץ מחשב או החלפה מפירוק עם כל הקיט עם המפתח.

רציתי לשאול אם באמת זה יכול להיות בעיה של מחשב ולא של משהו אחר? בגלל שהוא לא עשה סריקת תקלות עם סורק

ומה העלויות של תיקון כזה או שיפוץ מה יותר כדאי ויותר זול לעשות?

תודה לכל העונים:lol:

פורסם

עם המחשב נשרף אין לאן לחבר סורק תקלות....

ולא הבנתי איך התקלה קרתה פירקת לוח שעונים החלפת נורה ובדקת פיוזים ואז נהייתה התקלה?

בדקת למה אין ניצוץ? אולי הקויל דפוק?

• ספונסר פורום
פורסם

נשמע כמו חאפר,אני לא מכיר דבר כזה ב206,ולמעשה עוד לא נתקלתי במחשב של 206 שנשרף מעצמו.

אם יש ברכב קודן או אזעקה הייתי מתחיל משם.

אורן

פורסם

מהיכן אתה בארץ ? אם מאיזור המרכז ממליץ לך לגרור את הרכב לאורן בן סימון שענה לך בשרשור.

מכיוון שהבעיה מסובכת, חשוב לדייק באבחון כדי לא להחליף חלקים סתם ופרט לכך שהוא מומחה למכוניות צרפתיות,יש לו את כל ציוד האבחון הנדרש.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אז זהו לא חיברו אותי לסקנר במוסך יכול להיות שבאמת גם סרפתי אותו כי גם שפירקתי את הכבל + מהמצבר היה כמה פעמים ניצוץ בין הכבל חמצבר אולי זה גם קשור.

אני באיזור אשקלון. הרכב מיום שישי במוסך מקווה שלא יתקע שם.

פורסם

דרך אגב גם הייתי עם המוסכניק והוא הראה לי בסרטוט החשמל במחשב במשרד שמהמזלג הזה של הפלגים הכבלים הולכים ישירות למחשב עצמו אני גם אמרתי לו שיבדוק את הציפ (של האיבולייזר) בסוויץ. אני כבר חסר אונים ולא יודע מה לעשות הוא אומר שאם הוא ישלח את המחשב לשיפוץ זה יקח כמה ימים ואני בהתלבטות אם לקחת מחשב מפירוק?

פורסם
דרך אגב גם הייתי עם המוסכניק והוא הראה לי בסרטוט החשמל במחשב במשרד שמהמזלג הזה של הפלגים הכבלים הולכים ישירות למחשב

ברור שהם הולכים ישירות למחשב אבל הם לא יכולים לקצר אותו... המחשב מוציא בד"כ זרם חיובי ב MA שנותן פיקוד לכויל .

ככה שפלגים לא יכולים לקצר מחשב כי אין בהם חשמל לפני שהמחשב לא נותן פיקוד שיגיע אליהם חשמל. - אז מה בדיוק הוא הראה לך?

פורסם

חבל לבזבז זמן, תגרור את הרכב למוסך שמתמחה בפיגו (המליצו לך מעלי)

יכול להיות שגרמת לקצר.נתק כלשהוא...

קשה לי להאמין שהמחשב רכב נשרף כזה מהר.

שי.

פורסם

על הbsi מתחת לתיבת הפיוזים יושבים שלושה פיוזים...קשה לראות או להגיע אליהם אבל שפיץ פלייר יעשה את העבודה. נשרף לי שם פיוז בעבר בעת החלפת מערכת...לקח לי כמה שעות לאתר ולהחליף את הפיוז. שווה לנסות.

פורסם

הייתי מאוד רוצה להגיע לאורן אבל המוסך שלח את המחשב מהמעבדה אמרו שהמחשב ננעל- הגיוני?

פתיחת מחשב לטענתם עולה 950 ש"ח והמוסך אומר שזה לא בטוח יעזור.

והם אומרים שצריך מחשב חדש תואם שמחירו 1600 ש"ח

אני ינסה להוציא את הרכב משם לא מסתדר לי משהו במוסך הזה:?:

פורסם
הייתי מאוד רוצה להגיע לאורן אבל המוסך שלח את המחשב מהמעבדה אמרו שהמחשב ננעל- הגיוני?

פתיחת מחשב לטענתם עולה 950 ש"ח והמוסך אומר שזה לא בטוח יעזור.

והם אומרים שצריך מחשב חדש תואם שמחירו 1600 ש"ח

אני ינסה להוציא את הרכב משם לא מסתדר לי משהו במוסך הזה:?:

נישמע כמו גזירת קופון על גבך... תקשר אליהם ותגיד להם שהארנק שלך נינעל וצריך ארנק אחר תואם. בקיצור קח מהם את המחשב ולך למוסך אמיתי.

פורסם

שלום לכולם יש לי פיג'ו 206 שנת 2001 גיר ידני המחשב של הרכב ננעל אפשר לפתוח אותו ללא מעבדה?

ואם לא כמה עלות התיקון הזה?

• תוכן חדש...