Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ג'יפ חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

בבעלותו של אבי מיטשובישי אאוטלנדר 2005 להערכתי והוא שוקל אולי בימים אלו להחליף לג'יפ אחר.

הוא חושב על פורד אדג' ואשמח לחוות דעתכם על הרכב או כל ג'יפ אחר באמת טוב כמובן בטווח מחירים של האדג' שהוא 200 אלף או 200 וקצת ככה, לא מדובר בג'יפים הגדולים של לנד קרוזר או פאג'רו.

אשמח להמלצות, חוות דעת, הפנייה לביקורות וכו' על כל ג'יפ בקטגוריה הזו וכמובן דעתכם על הפורד אדג'.

תודה חברים ויום טוב,

ניר,

פורסם

האדג' רחוק מלהיות רכב שטח [אפילו בקטנה] ,זויות הגישה והנטישה שלו גרועות מאשר של רכב ליסינג,

הרכב עצמו צורך דלק בכמויות [הוא עובד על בנזין לא דיזל] וחבר ששקל לרכוש דיווח על יחס של 1:6 ואפילו 1:4 בנסיעה לא רגועה.

יש לו את השילדה של המאזדה 6 אם אני זוכר נכון וגיר אוטומט של 6 הילוכים שמתוכם הראשון והשני מאוד קצרים וזריזים.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

הפורד אדג' מצויין בכלל ובטווח המחיר הזה מדובר באחת הרכישות המוצלחות אם לא המוצלחת ביותר בקטגוריית הג'יפונים/ ג'יפים, ואני מתכוון מבחינת טיב הרכב ולא לגבי עליות נלוות של ירידת ערך והוצאות דלק.

האדג' בגירסתו הנוכחית עבר מתיחת פנים מקיפה, הוא מאד איכותי מבפנים, המרווח הפנימי ותא המטען ענקיים, הביצועים מצויינים ותחושת הפרימיום נוכחת.

כמובן שלא מדובר ברכב שטח וכמובן שצריכת הדלק תהיה גבוהה, אולם אלו תכונות שמאפיינות את שאר הרכבים בקטגורייה.

לא עולה בדעתי מתחרה טוב יותר בטווח המחיר הזה.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

תודה על התגובות, אני גם חושב שהוא הטוב ביותר ביחס למחיר שלו מול מה שהוא מציע.

שכחתי לציין כי השימוש שלו בשטח יהיה כמעט אפסי, פשוט אבא שלי לא מעוניין לרדת מג'יפ לאחר כל כך הרבה שנים עם האאוטלנדר.

תודה לכולם.

פורסם

אני דווקא הייתי רוכש את הקיה ספורטאז' מבחינת עלות מול תועלת הרכב נותן כל-כך הרבה.

בנוגע לביצועים בשטח אין לי מושג.

180000 ויש לך רכב 4X4 עם כל התוספות.

או מזדה CX5 המפוארת, אני חושב טיפה יותר יקרה אבל נראית טוב עם לוק חדשני :)

בהצלחה!

• תוכן חדש...