Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרסום תמונות רכבים עם לוחית רישוי גלויה וציון מיקום הרכב. (נוהל חדש בהודעה 52)

Maor Bracha
שימו לב! השרשור הזה בן 2736 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

בד"כ אני נוהג להתעסק בעניינים שלי ולא לדחוף את האף.

היום במהלך שיטוט אינסטגרם רנדומלי בעבודה אני מגלה משתמש שהעלה תמונה של טרנספורטר, על פניו נראה שמור ואהוב, עם לוחית רישוי גלויה ויותר מזה- Geotag על המפה שמציג רחוב ומיקום מדויקים.

מתוך הזדהות עם בעלי הרכב בחרתי לחרוג ממנהגי ולהעיר בצורה עדינה שאולי לא הכי חכם לתייג את הרכב על המפה ולהקל על עבודת המשחיטים והגנבים.

בתמורה- קיבלתי זלזול וצחוק...

מתוך דאגה אמיתית לעוגמת הנפגש שעשויה להגרם לבעל הרכב, אני מפרסם זאת כאן.

אולי הוא גולש כאן, אולי אתם מכירים אותו, אולי אתם לא מכירים אבל משתמשים באינסטגרם ותוכלו להגיב גם אתם על התמונה.

http://statigr.am/p/266483089942164968_6892476

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

הבעיה היא שהזלזול שלו מגובה על ידי החוק בארץ.

כאשר משהו או מישהו נמצאים ברשות הרבים אלא אם היה סירוב מפורש לצילום מצד בעל הרכב (להלן "החפץ"), עדיין מותר לו לצלם.

ז"א - אם אתה או הרכוש שלך נמצאים ברחוב, מישהו בא לצלם ואתה אומר לו "אני לא מרשה" - עדיין מותר לו לצלם.

מה שאסור לו - זה לפרסם את התמונה.

ע"ע תביעה של בחור חרדי נגד הצלם אלכס ליבק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

פרסום פרטים כאלה לא נוגד את חוקי האתר הזה? אם תפנה להנהלה של האתר יכול להיות שימחקו את התמונה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מודע לכך שחוקית הוא בסדר, אבל רבאק- איפה ההגינות?

מילא להעלות, אבל כשמסבירים לך שבאמת יכולה להגרם כאן עוגמת נפש רצינית לבעל הרכב, למה לעשות ממני צחוק?:roll:

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חיפוש קצר בגוגל העלה שהסמל שמופיע על הרכב שייך לבי"ס לגלישה

images?q=tbn:ANd9GcSsFDQVDxe1On45CCMAoFTWXGlBVlSi-Gmik2HWI4M-c9jYlta5

קישור לדף שלהם בפייסבוק:

http://www.facebook.com/pages/Galim-Surf-%D7%92%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%AA-%D7%94%D7%A1%D7%A4%D7%A8-%D7%9C%D7%92%D7%9C%D7%99%D7%A9%D7%94/199246806760954

אם מישהו רוצה אולי לברר דרכם של מי הרכב או להודיע דרכם

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעקבות מספר פעמים שיש נגיעה מעל גבי הפורום בנושא לוחיות רישוי גלויות / מוסתרות אני מעוניין לעלות את הנושא לדיון פתוח , ודוקא בפורום.

ממש לא ברורה לי האובססיה להסתרת לוחיות הרישוי.

ממה אנחנו בדיוק חוששים ? שיבואו לגנוב? שיבואו לחבל?

ומי שמעוניין לבצע את הפעולות הנ"ל יעשה זאת רק אחרי צילום לוחית הרישוי ? או לחילופין הוא יכול לראות את הרכב במפגש ללא צילום ולהתחקות אחרי הרכב.

האם לא נדבקנו קצת במחלת הרדיפה?

ולדעתי האישית - מי שמגיע לתצוגה או מפגש שיקח בחשבון שרכבו יפורסם בתמונות מעורטלות וללא כיסוי.

ומי שלא נוח לו , שלא יגיע עם הרכב- או לחילופין שידאג לכסות את לוחית הרישוי.

אני מבין ומקבל שמסתירים לוחיות רישוי במקומות פרטיים (ואני מקפיד בצורה אדוקה בשרשור שמפורסם על ידי ושותפיי "חמישי חופשי--מסע בעקבות רכבי אספנות" והתחייבנו מראש לשמור על פרטיותם של בעלי הרכבים המפורסמים).

אבל במקומות ציבוריים? בתצוגות ? באירועים?

האם קרה משהו בעבר בעקבות זה , שאנחנו לא יודעים?

האם אנחנו רוצים להגיע למצב שלא יהיה תיעוד בפורום לאירועים שיתקיימו ? מכיוון שלהתחיל בפעולה חסרת הטעם (בלשון המעטה) של מחיקת לוחיות רישוי גוזלת המון זמן, ולא משלמים על כך שעות נוספות!

חומר למחשבה ותגובה הזוי , שיוצא מפרופורציה.

צביקה מרגלית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מספר הרישוי של עליזה תמיד היה גלוי ואין לי שום בעיה עם זה , מבחינתי מספר הרישוי הוא כמו ת. זהות המעידה על גילה המתקדם ועליזה היא קשישה גאה וחייכנית , מבחינתי כל העניין - קישקוש !

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מעוניין שכל העולם יראה את ה"ת.ז." שלי, כתובת וכ"ד- וכל המשתמע מכך! כידוע- אין כל בעיה לקבל את כל הנתונים הנ"ל ברגע שיש ביד מספר הרישוי. וכאמור- לא בא לי. לא שיש לי ממש לחשוש- פשוט לא בא לי! ולא- אל תשוו חשיפה שיש לרכב ברחוב או במפגשים- לבין החשיפה שהוא מקבל באינטרנט! מה עוד שברחוב לא ניתן לכסות את המספרים- באינטרנט דווקא כן, אז למה לא לעשות זאת? -אם למישהו לא אכפת- שיהיה לו לבריאות. אני לא מעוניין. נקודה.:roll: אם אני יכול להשקיע 5 דקות במחיקת לוחיות הרישוי בתמונות שאני שם- כל אחד יכול, ואין שום תרוץ- גם לי חסר זמן!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צביקה,הצדק איתך,פראנויה אמיתית.

קרוב היום שנדרש למחוק גם פרצופים,עם התפתחות תוכנת זהוי פנים

שוודאי תתלווה לאפשרות כניסה לקבלת פרטי זהוי אישיים,כמו שיש היום למספרי רישוי.

מי שחושש שיצלמו אותו ואת רכבו עם מספר גלוי,ישאר נא בבית וישפץ את המקלט האטומי.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעקבות מספר פעמים שיש נגיעה מעל גבי הפורום בנושא לוחיות רישוי גלויות / מוסתרות אני מעוניין לעלות את הנושא לדיון פתוח , ודוקא בפורום.

ממש לא ברורה לי האובססיה להסתרת לוחיות הרישוי.

ממה אנחנו בדיוק חוששים ? שיבואו לגנוב? שיבואו לחבל?

ומי שמעוניין לבצע את הפעולות הנ"ל יעשה זאת רק אחרי צילום לוחית הרישוי ? או לחילופין הוא יכול לראות את הרכב במפגש ללא צילום ולהתחקות אחרי הרכב.

האם לא נדבקנו קצת במחלת הרדיפה?

ולדעתי האישית - מי שמגיע לתצוגה או מפגש שיקח בחשבון שרכבו יפורסם בתמונות מעורטלות וללא כיסוי.

ומי שלא נוח לו , שלא יגיע עם הרכב- או לחילופין שידאג לכסות את לוחית הרישוי.

אני מבין ומקבל שמסתירים לוחיות רישוי במקומות פרטיים (ואני מקפיד בצורה אדוקה בשרשור שמפורסם על ידי ושותפיי "חמישי חופשי--מסע בעקבות רכבי אספנות" והתחייבנו מראש לשמור על פרטיותם של בעלי הרכבים המפורסמים).

אבל במקומות ציבוריים? בתצוגות ? באירועים?

האם קרה משהו בעבר בעקבות זה , שאנחנו לא יודעים?

האם אנחנו רוצים להגיע למצב שלא יהיה תיעוד בפורום לאירועים שיתקיימו ? מכיוון שלהתחיל בפעולה חסרת הטעם (בלשון המעטה) של מחיקת לוחיות רישוי גוזלת המון זמן, ולא משלמים על כך שעות נוספות!

חומר למחשבה ותגובה הזוי , שיוצא מפרופורציה.

מסכים עם כל מילה :mm_yeah:

עדי גולדנברג 13399

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני באופן אישי בעד מחיקת לוחיות זיהוי!

ישנם אנשים שישנה ברשותם אפשרות להגיע למאגר מידע כזה או אחר, (למשל מסוף משטרתי) שחוץ משוטרים יש גם מגבניקים בסדיר, שוטרי שח"ם, מתנדבים, ועוד שישנה ברשותם גישה למערכת המסוף. בבדיקה פשוטה של מספר הרכב ניתן לדעת מי הבעלים והיכן הוא גר, או היה גר ועוד המון המון פרטים. כאשר יש אלפי תמונות ברשת של רכבים מאוד נדירים ומאוד יקרים אני באופן אישי הייתי ממליץ להסתיר מספר רכב גם בהגעה למפגש.

מי שיש לו גישה למערכות לתוכנות או מערכות כאלה ואחרות לא בטוח שעבר את הסינון המספק אם בכלל ואין לדעת אם בתמורה לסכום מסויים אינו מחלק מידע.

עדיף להיות פרנואיד בנושא מאשר למצוא את עצמך בלי רכב.

Citroen C4 Grand Picasso 2016 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני באופן אישי בעד מחיקת לוחיות זיהוי!

ישנם אנשים שישנה ברשותם אפשרות להגיע למאגר מידע כזה או אחר, (למשל מסוף משטרתי) שחוץ משוטרים יש גם מגבניקים בסדיר, שוטרי שח"ם, מתנדבים, ועוד שישנה ברשותם גישה למערכת המסוף. בבדיקה פשוטה של מספר הרכב ניתן לדעת מי הבעלים והיכן הוא גר, או היה גר ועוד המון המון פרטים. .

:mm_yeah:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למיטב זכרוני, הודעה מספר 18 של מילוא, כמנהל הפורום דאז, היא האחרונה הרשמית בענין:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=126077&pp=15&page=2

בהודעה מספר 13 באותו שרשור ציינתי את הסיבה שאני מכיר למניעת צילום לוחיות רישוי - השתתפות הרכב בארועים כאלו או אחרים שבעל הרכב לא מעוניין בפרסום השתתפותו בהם, או מיקומי רכבים, במיוחד עכשיו עם אינסטגרם, כפי שמצויין בדוגמא שהעלה פותח השרשור.

אם מישהו זוכר שרשור אחר מעודכן יותר - הוא מוזמן להזכיר. בכל חיפוש ״לוחית רישוי״ במנוע החיפוש מגיעים בסוף לשרשורים של רחמימוב. :-)

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 2736 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...