Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סתימה במשאבת דלק / או איך לדעת שלא עובדים עליי (התנעה קשה,פולקסווגן גולף 1974-2012)

zhr112
שימו לב! השרשור הזה בן 4125 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום , אני שוקל לקחת את הרכב למוסך משום בעיות בהתנעה וכנראה שהדבר קשור למשאבת דלק, מה שאני מתכוון לדעת זה איך לדעת אם יש צורך להחליף את כל המשאבה ? או שמא בסתימות מספיק בטיפול קצר של המוסכניק והבעיה תיפתר . יהיו כאלה שיגיבו אולי שעלי לעשות מה שיגידו לי במוסך אך כידוע הם מצידם רואים רק כסף בעיניים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

על סמך מה אתה קובע שיש סתימות דלק?

מה גם שזה נדיר לחלוטין ברכבים (יש פילטר שתפקידו למנוע את הסתימות).

וגם סתימות דלק אם קיימות, אמורות להשפיע לא רק בהנעה.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הדבר קורה לי בעיקר כאשר הרכב מתחת לשמש זמן ממושך ובעת ההתנעה צריך ללחוץ לסירוגין על דוושת הדלק בשביל להניע

אז אם המשאבה לא טובה - יש צורך להחליפה מה המחיר ?

אם המשאבה חלשה - כנראה שיש גם צורך להחליף

אם אני אחליף פילטר דלק זה אמור לפתור את התקלה ?

אציין שלפעמים הרכב גם קופץ תוך כדי נסיעה

ושמדובר ברכב גולף

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שאתה ניגש למשאבת הדלק וממית אותה סתם כנס לאיבחון וסריקת תקלות ברכב כי הגולפים למיניהם סובלים מלא מעט בעיות מצערת, אם זה בחוסר הנעה או גימגומים למיניהם, לרוב איך שהוא נופלים על המצערת בסופו של דבר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעיה דומה שהייתה לי התבררה בסוף כבעיה בקודנית, אל תמהר להספיד את משאבת הדלק כל כך מהר.

גש למוסך אמין, יותר חשוב מזול, כך לפחות תדע שאתה מטפל בבעיה האמיתית ולא באמת זורק כסף לשווא

כבר חתמתי...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4125 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...