Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הבחור זרק פצצה והשאיר אותנו במתח בלי הסברים, אבל שהוא היה זקוק לעזרה כולם ניסו לעזור לו

וכאבו את כאבו.

חבל מאוד.:x

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

כותב רן (השושנים) שהבחור שרכבו נגנב לא מופיע כאן, בפורום היקר לעיתים קרובות, מתאר לעצמי שהשושן8) מכיר את הבחור,

למה להיות רגשי?:shock:

אני מכוון תמיד אל הירח - מקסימום אפגע בכוכב . .

[size=6"[color="black:snipersmi :snipersmi ][/color]][/size]

פורסם
רכב יפה מקווה שימצאו אותו!

כבר מצאו..

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

מעניין אם זו באמת ההיא מהסרט .

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
מעניין אם זו באמת ההיא מהסרט .

היי,

דומה, אבל לא.

לפי ה"גריל" של הרכב בסרט הרכב הוא מסוג TR4 או 4A.

י

ברי

פורסם

שלום לכולם,

מצטער שלא המשכתי עם הרוואת הצימאון של חלק מהחברים פה בפורום למידע על מציאת הרכב וכדומה.

חשבתי שמן הראוי שאכנס ואודיע על מציאת הרכב כדי לעדכן ולא מעבר לכך.

בכל מקרה, הכוונה לא הייתה לפגוע באיש ואני מודה שאינני אורח קבוע בפורום הזה (ואינני מכותב על הודעות הנרשמות כאן)

מכיוון שאת חלקכם מעניין לשמוע כיצד מצאתי את הרכב, אשמח לשתף אתכם במידע על הפעולות בהם נקטתי על מנת לנסות ולמצוא את הרכב, כמו כן, אשמח לעזור מעבר לכך לכל מי שחווה (או יחווה) חלילה את החוויה הכואבת של גניבת רכב האספנות שלו.

אני יודע שחלק ממה שרשום פה ישמע קצת מופרך, אבל מה לעשות, אלה הם אכן הצעדים בהם נקטתי על מנת למצוא את הרכב שלי.

1. במישור מודיעיני : יצרתי קשר עם מספר גורמים(חיוביים ושליליים), בישראל ובשטחים המעורים בנושא גניבות והפצתי אצלם את השמועה + תמונה.

2. פירסומי : הדפסתי כ - 1000 פליירים ב - 3 שפות וחילקתי לכל מי שהייתי יכול (בעיקר תושבי מזרח ירושלים).

3. עשיתי דף פרסום בפייסבוק והפצתי אותו לפורומי מכוניות שונים בפייס (בשלב מאוחר מאוד של החיפוש)

4. מעשי / פרקטי : שכרתי חוקר פרטי שיעבוד במקביל על לידים שלי ושלו (בשלב מוקדם).

5. פירסומי : פירסמתי מודעה בערבית בעיתון "אל קודס" שזהו העיתון הנקרא ביותר בגדה, במשולש ובירושלים. מספר הטלפון שפורסם שם היה של חבר שלי דובר ערבית (אני דיי בטוח שאם הייתי נותן את שלי לא הייתי מקבל את הרכב ב"סופו של יום").

6. מעשי / פרקטי : שוחחתי עם חברים שלי שעושים מילואים באזורים כמו חברון, רמאללה וכדומה על מנת ש"יגשו" ל"אתרים" ויתעניינו במקומות לי (ולרוב האזרחים) אין גישה.

7. מודיעיני : ניסיתי לאתר מצלמות תנועה (הצלחתי באופן חלקי) לאורך כבישים המובילים ממקום מגוריי והלאה.

8. במישור בזבוז הזמן : ניג'אסתי למשטרה (מה שהתגלה כבזבוז זמן הכי גדול)

אשמח לייעץ עוד במידה ותירצו.

ברי

פורסם
שלום לכולם,

מצטער שלא המשכתי עם הרוואת הצימאון של חלק מהחברים פה בפורום למידע על מציאת הרכב וכדומה.

חשבתי שמן הראוי שאכנס ואודיע על מציאת הרכב כדי לעדכן ולא מעבר לכך.

בכל מקרה, הכוונה לא הייתה לפגוע באיש ואני מודה שאינני אורח קבוע בפורום הזה (ואינני מכותב על הודעות הנרשמות כאן)

מכיוון שאת חלקכם מעניין לשמוע כיצד מצאתי את הרכב, אשמח לשתף אתכם במידע על הפעולות בהם נקטתי על מנת לנסות ולמצוא את הרכב, כמו כן, אשמח לעזור מעבר לכך לכל מי שחווה (או יחווה) חלילה את החוויה הכואבת של גניבת רכב האספנות שלו.

אני יודע שחלק ממה שרשום פה ישמע קצת מופרך, אבל מה לעשות, אלה הם אכן הצעדים בהם נקטתי על מנת למצוא את הרכב שלי.

1. במישור מודיעיני : יצרתי קשר עם מספר גורמים(חיוביים ושליליים), בישראל ובשטחים המעורים בנושא גניבות והפצתי אצלם את השמועה + תמונה.

2. פירסומי : הדפסתי כ - 1000 פליירים ב - 3 שפות וחילקתי לכל מי שהייתי יכול (בעיקר תושבי מזרח ירושלים).

3. עשיתי דף פרסום בפייסבוק והפצתי אותו לפורומי מכוניות שונים בפייס (בשלב מאוחר מאוד של החיפוש)

4. מעשי / פרקטי : שכרתי חוקר פרטי שיעבוד במקביל על לידים שלי ושלו (בשלב מוקדם).

5. פירסומי : פירסמתי מודעה בערבית בעיתון "אל קודס" שזהו העיתון הנקרא ביותר בגדה, במשולש ובירושלים. מספר הטלפון שפורסם שם היה של חבר שלי דובר ערבית (אני דיי בטוח שאם הייתי נותן את שלי לא הייתי מקבל את הרכב ב"סופו של יום").

6. מעשי / פרקטי : שוחחתי עם חברים שלי שעושים מילואים באזורים כמו חברון, רמאללה וכדומה על מנת ש"יגשו" ל"אתרים" ויתעניינו במקומות לי (ולרוב האזרחים) אין גישה.

7. מודיעיני : ניסיתי לאתר מצלמות תנועה (הצלחתי באופן חלקי) לאורך כבישים המובילים ממקום מגוריי והלאה.

8. במישור בזבוז הזמן : ניג'אסתי למשטרה (מה שהתגלה כבזבוז זמן הכי גדול)

אשמח לייעץ עוד במידה ותירצו.

ברי

מה קרה בסופו של דבר?

איך היא חזרה אליך?

מה הפעולה אשר הניבה את התוצאה המקווה?

איפה הרכב היה במהלך התקופה הארוכה הזאת?

האם, וכמה שילמת ע"מ לקבל אותו בחזרה (הסכום פחות מעניין, אלא האם מדובר במאות, אלפי או עשרות אלפי שקלים)?

מקוה מאוד לראות אותך ואת האוטו ביום שישי הקרוב בטוביה

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

• תוכן חדש...