Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד מונדיאו 2.0-95 או 1.8? \\רנו 19..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבי שוקל לקנות מונדיאו שנת 95. מה ההבדלים בין 2 ליטר ל-1.8?

מבחינת ביצועים, צריכת דלק, אמינות?

איזה מומלץ יותר? ובאופן כללי, פרטים על האוטו יתקבלו בברכה.

עוד משהו-רנו 19 1.8-מומלצת? באופן כללי? וכנ"ל רנו 21.

תודה!

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

אהלן, לי יש 2.0 ליטר, מודל 95 (ואפילו למכירה, ראה חתימה).

אני מאד מרוצה מהרכב, התמורה למחיר היא ללא תחרות כמעט, לולא קיבלתי רכב מהעבודה לא הייתי חושב למכור אותו בשנים הקרובות.

לדעתי מנוע 2.0 יותר מתאים לרכב בגודל כזה מאשר 1.8 (136 כ"ס לעומת 115 כ"ס, על כ1300 ק"ג.) המנועים זהים כמעט לחלוטין, בזיטק 2.0 ליטר יש סילוני שמן שמקררים את הבוכנות, חוץ מזה יש הבדלים זניחים במיקום של כל מיני רכיבים - לא משמעותי, המנוע למעשה זהה.

נהגתי קצת גם ב 1.8 CLX מאותו מודל של ידידה שלי - מרגישים קצת פחות כח, אבל ה 1.8 גם אינו "עגלה" כלל.

מבחינת צריכת דלק - שלי לוגמת ליטר לכל 8 עד 8.5 ק"מ, בנסיעה שכמעט כולה בעיר עם מזגן פועל, בבין עירוני הצריכה הרבה יותר טובה והגעתי גם ל 1:14.

מה שכן, אני ממליץ על רמת גימור GLX ולא CLX - ההבדל די גדול, ה CLX מרגיש קצת "עירום" ופלסטיקי , ואילו ה GLX מאובזר בנדיבות עם ריפודים נעימים, Power Everything, כסא עם כוונון חשמלי, איירבגים וכו'.

בכל רמת גימור שתמצא (ויש גם עם סאן רוף, מגנזיום ברוחב 205, מהדורת 60 שנה לפורד וכו') תקבל רכב מרווח מאד, נוח, בטיחותי, עם צריכת דלק סבירה ביותר, מתנהג לא רע (רק חבל שהוא לא ידני...)

מחירי החלפים סטנדרטיים לגמרי - אין משהו יקר במיוחד, ממילא כמעט הכל זה BOSCH. לי יצא להחליף תרמוסטט ב 75 ש"ח, חומרים וחלקים לטיפול גדול (כל הפילטרים, פלאגים מקוריים, כל הנוזלים וכו') בערך ב 500 ש"ח אם אני זוכר נכון.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

שי , שגם לו יש מונדיאו, טען פעם פה או בווינט שיש בודדות.

די חבל, וגם קצת חבל שאין את המונדיאו V6 ועוד יותר חבל שאין את ה ST200/220

535397_1_full.jpg

אני לא ראיתי, וגם לא ראיתי בארץ אף פוקוס ידנית (למרות שאני מאמין שיש).

428479-matt6.jpg

428479-matt6.jpg

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

פוקוס ידנית דווקא ראיתי(נמרוד מהפורום). הוא גם פינק אותה בהנמכה..

אלטמן.

פורסם

דחוף!!שמעתי עכשיו שבשנתון מסוים הייתה בעיה בגיר..מישהו יודע על זה משהו?

אני מסויט כבר מענייני גירים..:shock:

אלטמן.

פורסם
דחוף!!שמעתי עכשיו שבשנתון מסוים הייתה בעיה בגיר..מישהו יודע על זה משהו?

אני מסויט כבר מענייני גירים..:shock:

ה"בעיה" משותפת לכל הגירים האוטומטיים: הם מתים בשלב מסויים וזה כואב בכיס.

אין שום קשר למונדיאו בכלל ולמודלים ספציפיים בפרט. הגיר של המונדיאו אגב, זהה לזה של מאזדה 626...

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

מונדיאו ידנית יש בודדות לשכן לשעבר היה לו מונדיאו ידנית מנוע 2000, הבעיה היחידה שהיתה להמתין 3 חודשים לקבל את הרכב שכן כמובן לא היה במלאי רכב ידני והיה צריך להתעקש לקבל את הרכב.

פורסם
סקרנות-יש בארץ מונדיאו ידניות?

נמכרו בארץ כמה עשרות של מונדיאו דיזל ידניות. ( בשנים 98-99 )

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
נמכרו בארץ כמה עשרות של מונדיאו דיזל ידניות. ( בשנים 98-99 )

לא רק. גם בשנת 94' יובאו ארצה מספר מונדיאו 1.8 עם תיבה ידנית. אם מישהו נתקל בכזו למכירה, אשמח לשמוע על כך.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
לא רק. גם בשנת 94' יובאו ארצה מספר מונדיאו 1.8 עם תיבה ידנית. אם מישהו נתקל בכזו למכירה, אשמח לשמוע על כך.

שי

רובן ככולן נמכרו למורים לנהיגה - מה שלא מבטיח חיים קלים...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...