Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחותי פונטו ספייס 2006 שמיכסה התידלוק המקורי הוא ללא מפתח ואין נעילה וכל אחד יכול ליפתוח, לישאוב או סתם ליזרוק חול.

לכן קניתי לה מיכסה חליפי עם מפתח(רבע סיבוב)

אך לפני שבוע שמתי לב שאין לו טבעת גומי לאטימה, הוא חופשי ומרקד על הפייה ואפשר להריח את אדי הדלק, אני לא מצליח להיזכר אם כך היה שקניתי אותו, מוזר לי שלא הייתי שם לב שאין גומי והדלק יכול להיתאדות.

מה שאני רוצה לדעת הוא- אני יכול לקחת את הגומייה מהמקורי ולהלביש על החליפי ואז יסגר מצויין, אך מה שמדאיג אותי זה שאני לא יעשה משהו שיסכן , האם למיכסה המקורי יש שסתום שיחרור במיקרה של לחץ עודף/תת לחץ ואם אני אשים על החליפי ואין לו האם זה לא בעייה?

מה מומלץ לעשות?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

מומלץ לחפש מכסה מפירוק שבמקרה יש לו גם את מפתח הרכב או יותר טוב לקנות חדש (גם כן מגיע עם סט מפתחות). בינתיים אתה מאבד כסף בגלל האידוי כמו שאמרת.

פורסם

ככה חשבתי, אבל השאלה שלי אם אני שם את הגומייה לתחליפי- זה בעיה? כי הוא יאטום היטב אבל לא יודע אם יש או צריך שיהיה למכסה שסתום שיחרור לחץ?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

האמת שאינני יודע. נחכה שאחד מהמומחים ייתן דעתו

• תוכן חדש...