Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה סיד / מאזדה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים.

אני מתלבט בין קניה של קיה סיד לבין מאזדה 3, ייתכן שמליסינג (לאור מבצע איכותי במיוחד שניתן לי), משנת 2008/2009.

אשמח לשמוע חוות דעת החברים.

HU:OEM+Genesis series 3 high level adapor AMP:Phoenix Gold RX 400.4 COMP:Morel Virtus 602 SUB: Sundown Audio E8

https://www.youtube.com/watch?v=jtQs-1_TH-Q

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אין התייחסות כי קשה להגיב להודעה כזאת. לא ציינת מה הצרכים שלך מהרכב ומה חשוב לך שיהיה/לא יהיה בו ולכן מאוד קשה לענות לך. ציין פרטים נוספים לגבי הרכבים הספיציפיים ודרישות ואני בטוח שתקבל תשובות.

פורסם

אוקיי, קיבלתי בחיוב את ההערה.

הרכב מבחינתי קודם כל צריך להיות אמין.

חייב ל"סחוב" טוב ולהיות מהנה, עד כמה שאפשר, לנהיגה, כמו גם חסכוני מבחינת צריכת הדלק.

זה בגדול כמה דרישות בשלב ראשון.

אשמח לתגובה.

HU:OEM+Genesis series 3 high level adapor AMP:Phoenix Gold RX 400.4 COMP:Morel Virtus 602 SUB: Sundown Audio E8

https://www.youtube.com/watch?v=jtQs-1_TH-Q

פורסם

שתיהן סוחבות, הסיד עדיפה מהבחינה הזאת והיא גם חסכונית יותר.

מבחינת הנאה המאזדה עדיפה בזכות ההגה המעולה שלה שהוא בדיוק מה שחסר לסיד שמרגישה סתם נוקשה ולא נוחה.

מניסיון הסיד חסכונית יותר ומצליחה לסחוט קילומטר וחצי נוספים על אותו הליטר, משהו כמו 12 עד 12.5 בנסיעה משולבת ממוצעת.

מציע לך לבדוק גם את ה-i30 שסובלת גם היא מהגה אילם אבל קצת פחות נוקשה מהסיד.

פורסם

מבחינת מראה נטו אני אישית אוהב יותר את הסיד, אחת המכוניות היותר יפות בעיני. כמו כן היא האצ'בק שזה יתרון על פני רכב עם תא מטען בולט.

יתרון גדול שיש למאזדה 3 - יש המון ממנה ויש חלפים משומשים בכמויות אם אתה צריך חלק פח או פלסטיק. לקיה סיד אין את זה.

פורסם

גם הקיה וגם המאזדה הן מכוניות אמינות למדי ואין לאף אחת מהן מחלות ידועות שחוזרות על עצמן. לקיה יש יתרון בכך שיש לה 7 שנות אחריות (3 מתוכן מלאות ו4 נוספות רק על הגיר והמנוע אם אני לא טועה). הקיה מרווחת יותר, תא המטען שלה קטן משל ה-3, אבל שימושי יותר וקל יותר להטענה. מבחינת ביצועים יש יתרון קל לקיה (אם מדובר במאזדה 3 החדשה אז ההיתרון של קיה גדול יותר). גם מבחינת צריכת הדלק הסיד עדיפה מעט אם כי היא לא ממש חסכונית בעצמה. הסיד לא ממש מהנה לנהיגה, ההגה שלה קל מדי, לא ממש מדוייק וחסר כל רגש, אחיזת הכביש גבוהה ואפשרי לקחת איתה פניות במהירות גבוהה (אם זה מה שאתה מחפש), אבל היא לא "תרגש" אותך ממש ולא תרגיש כל כך את החיבור לכביש. הנוחות בסיד לא משהו, היא נוקשה מאוד והמושבים לא הכי תומכים, איכות הפנים וההרכבה די טובה בשתיהן. המאזדה תהיה מהנה יותר לנהיגה. התנהגות הכביש טובה, האחיזה גבוהה, ההגה "בשרני" יותר, מדויק ומתקשר, התגובה לדוושת הגז מיידית (הודות לגיר הזריז) והבלמים חזקים ולא מתעייפים מהר. גם הנוחות לטעמי עדיפה במאזדה מאשר בקיה ובידוד הרעשים עדיף.

כמו שכבר המליצו לך תעשה נסיעת מבחן בשתיהן ותחליט מה יותר טוב בשבילך.

• תוכן חדש...