Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסיתי לברר היום במרכז השירות של צ'מפיון מוטורס בחיפה על היסטוריית הטיפולים של הרכב שלי. קניתי אותו לפני שנתיים, ואני יודע שהוא היה מטופל תמיד רק שם. היום ביקשתי מהם מידע על מתי נעשה טיפול הטיימינג האחרון והם די התחמקו ממני. בסוף אמרו שיחזרו אלי ולא חזרו.

יש איזו סיבה מיוחדת או אינטרס שהם לא משחררים מידע או שהם סתם גרועים באינטראקציה אנושית ? סה"כ יש להם במחשבים את כל היסטוריית הטיפולים שהרכב עבר, אני לא מבין מה הבעיה לתת לי את המידע הזה.

פורסם

אמרת צ'מפיון מוטורס אמרת הכל. כבר אין כוח לדבר עליהם ועל רמת השירות שלהם שלא לדבר על חוסר המיקצועיות שלהם.. קרא קצת מהפורום על מה אנשים רושמים עליהם והנסיון המר שיש לאנשים איתם.

פורסם

אם אתה באיזור המוסך הכי פשוט שתילך לשם ותבקש מהפקידה לבדוק באותו רגע, במצב כזה היא לא תוכל לנפנף אותך. פיתרון אחר הוא להתקשר לשירות הלקוחות הארצי שלהם ולהתלונן/לשאול אותם. מניסיון השירות שם עדיף על הפקידות במוסכים. חוץ מזה יש להם נציג בפורום, אולי תנסה להשתמש בו..

פורסם

אתה לא צריך לספר לי, הספיקו לי כמה תקריות מאוד מתסכלות איתם כדי להבין שאני מעדיף לתרום כסף לאגודת הידידים של בשאר אסד ולא לשלם להם סכומים מגוחכים על שטויות (למשל, ידית לדלת ב 1100 שקל כשאחת חדשה באיביי עולה 5 דולר ולוקח 5 דקות להרכיב אותה).

אז כמובן שאני לא הולך להפקיד בידיהם את הרכב שלי שוב, אבל יש בידיהם מידע שלדעתי הם מחוייבים לשחרר. זה סתם מרגיז לרדוף אחריהם.

• תוכן חדש...