Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סלט? אתה כותב בנחרצות שהולוסטר לא חסכונית בדלק. אז אחד ל-13 עם תנאי הנהיגה שלי, אומרים לי שהיא כן חסכונית. רוצה להתווכח? תקנה אחת ותבדוק. עד אז, אל תשמיץ ותכתוב דברי הבל.

לצערי, גם אם אסע כמו סבתא על המאזדה2, היא לא תהיה חסכונית כמו הולוסטר אפילו לא בקירוב (ואני לא מדבר על הדגם המחודדש שלה). זו סתם השוואה בין סופר מיני לרכב קופה כביכול.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
כמו שכתבתי בעבר, כשקלארקסון מקובע על רכב מסוים שהוא "חרא" גם אם זו למבורגיני, לא יעזור כלום לא טורבו לא מתלים ולא שלדה של פרארי - הרכב חרא. אני כמו חלק מהמגיבים - מחכה למבחנים אחרים ו"קצת" יותר רציניים ופחות בידוריים (וכן, אני אוהב לצפות בטופ גיר אבל לא לוקח את מה שהם אומרים כתורה מסיני).

נ.ב

מדובר בפסקה בסך הכל ולא מבחן מקיף (אלא אם כן זה נחשב מבחן מקיף בעיני מישהו). באמת שאין מה לקחת ברצינות, לפי דעתי.

כמו הקיבעון שלך על הספורטיביות של הוולוסטר? :lol:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

דווקא הפולו TSI מדגימה מצויין את הצדדים המהנים של הולוסטר. מבחינת תאוצות הן זהות והולוסטר הרבה יותר מהנה לנהיגה.

emotion of motion

פורסם

שומאכר נגיד ואתה צודק בכל מה שאמרת (שירות , צריכת דלק, מחיר, נוחות, הנאה וכ"ו)

למה לעזאזל יש בערך פי 10 יותר פולו TSI על הכביש מאשר יונדאי וולסטר ?

בהחלט שאלה מעניינת לא ? 8)

זמין 8)

פורסם

papikian,

א. אתה יכול להביא נתוני מסירות המעידים על כך?

ב. ממתי כמה שהרכב נפוץ מעיד על טיבו? גם מגאן RS מאוד נדירה לעומת גולף GTI.

ג. הפולו בשוק הרבה יותר זמן, יש לה דגמים זולים יותר והיא מתאימה ליותר אנשים מעצם היותה סופרמיני.

emotion of motion

פורסם

^ אני עכשיו מחפש נתוני מסירה, לא זוכר איפה שמתי את הקובץ המטומטם- מבטיח לאשש הטענה.

בקשר לפולו אני מדבר רק על דגם ה TSI שעולה 113 K בדומה לוולסטר.

מכירות רכב לא מעידות על טיבו רק בתנאי ומדובר בהשוואה של קטגוריות מותג שונות.

נכון שהפולו היא סופרמיני וולסטר היא לא, אבל הדבר עדיין לא מסביר את הפרש המכירות במיוחד לאור טענותיו של שומאכר שוולסטר מובילה על הפולו בכל קטגוריה אפשרית.

זמין 8)

פורסם

אפילו שהשאלה מופנית אליי, אלכס כבר ענה לך במדויק. ולאדון שחושב שאני מקובע שהולוסטר ספורטיבית - היא לא ספורטיבית פרופר, אבל היא כן מהנה לנהיגה בנישה שהיא נמצאת מבחינת המחיר. ואל תגיד לי סיאט לאון, כי אז תפתח תיבת פנדורה :wink:

פפי, הולוסטר היא מכונית קופה במקור, שהכניסו לה עוד דלת על מנת שתהיה פרקטית יותר (וזה נכון אגב, אבל לי אישית לא היה מזיז אם היו רק 3 דלתות ולא 4). תראה לי נתוני מכירות שירוקו\מגאן קופה\אסטרה GTC (טוב היא קצת פחות רלוונטית שכן היא חדשה)\עוד איזה רכב קופה שתחשוב עליו, ותחזור אליי עם תשובה. אם תגיד שהולוסטר נמכרת פחות מהן, אני אוכל את הכובע וגם את הגאנטים של הרכב (למרות שההעדפה שלי היא כמה שפחות ולוסטר על הכביש כמובן).

אגב, יש גם פי כמה מאות יותר אלטו על הכביש מולוסטר. האלטו טובה יותר? מה קרה לכל אלו שאומרים שרוכשי מאזדה3 הם עדר? פתאום זה טוב נכון? :roll:

ואם אתה מתעקש להשוות בין הפולו לולוסטר, עזוב, תנוח. אין מה להשוות. זו סופר מיני וזו קופה עם דלת נוספת.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

נמכורת כמה מאות בודדות של ולוסטרים בכל חודש, וכנ"ל לגבי העליה שלהן על הכביש. ואני מדבר על 200-300 בערך. סיכמתי לך? :-)

אבל! תהיה בטוח שהיא נגסה למכירות של השירוקו בבי*ים! (מהיכרות של כמה וכמה בעלי ולוסטר, שהתלבטו בינה לשירוקו, כנ"ל אני).

ZOOM-ZOOM

פורסם

תשמע, בוא ביחד נמצא נתונים ונפסיק לדבר באוויר, יכול מאוד להיות שאני זה שיאכל את הכובע. :wink:

אני יודע שיש חברים בפורום שיש להם טבלאות מסודרות של מכירות רכב לפי דגם, אני פשוט לא מצליח למצוא את הנתונים האלה ברשת. יכול להיות כי נתוני מכירות של יבואנים הם דיי אינטימיים , לכן קשה לאתר אותם.

זמין 8)

פורסם

כתבתי לך כבר, לגבי הפולו אין לי מושג. אבל שוב אני מציין, היא נמכרת יותר מהקופה המקבילות על הנייר.

תמצא, אני מחכה :-)

ZOOM-ZOOM

פורסם
^ מבטיח לחזור עם נתוני מכירות. בינתיים מחפש ולא מוצא, בסוף נמצא.

אני יכול לעזור לך קצת.

לפי הטבלה פה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=418410

נמכרו 109 ולוסטר ו 442 פולו. אז כבר פי 10 זה כבר לא. אנחנו לא יודעים מזה כמה מהפולו הן TSI וכמה מהולוסטר הן בגרסא הזולה, אבל בהתחשב בזמני האספקה המטורפים של הולוסטר ובכך שרוב הפולו שאני ראיתי עד עכשיו לא היו TSI, לפי כמות המכירות, ליונדאי בהחלט יש להיט ביד.

emotion of motion

פורסם

^ תשמע אני מסכים איתך שכנראה הרבה מהפולו הנמכרות הן לא TSI , אז בוא נגלח את נתון המכירות של הפולו ונניח שנמכרו בדיוק אותה כמות פולו TSI כמו הוולסטר, דהיינו 109 חתיכות.

אני עדיין לא מבין למה אתה מחשיב את הוולסטר כלהיט.

על פי דברי שומאכר אני צריך לראות את הוולסטר בכל פינה וגם בתחנת המוניות.

זמין 8)

פורסם

פפי, סתם שתבין שהולוסטר כן נמכרת בכמויות (לצערי מצד אחד לשמחתי מצד שני) :wink: :

IMG_2289.jpg

כבר כתבתי לך, זה רכב קופה עם עוד דלת. כמה רכבי קופה נמכרים כבר בכמויות מטורפות בארץ?! אף רכב. מה לא מובן? אבל ביחס לקופה האחרות, היא כן נמכרת בכמות יפה. וואלה, אפילו ביחס לפולו TSI לאור מה שאלכס כתב.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...