Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם מוזמנים להחזיר את הכובעים לראשים, אחרי שירות מילואים נוסף שביצעתי לאחרונה החלטתי לנצל את הפטור ולהשתחרר.

במילואים האחרון הרגשתי שלמרות כל הכבוד והאהבה שאני מקבל, התועלת השולית שלי פחותה מבעבר. האמת שאני גם לא יכול לומר בפה מלא שבזמן מלחמה אבוא מיד כמו פעם שעברה, אז לא היתה לי משפחה.

ברגע שהבנתי את שני הדברים האלה, הבנתי שאני לא יכול לתת לאנשים לסמוך על ההתייצבות שלי בעתיד.

זהו, תחושה מוזרה מאד אבל מרגיש לי נכון.

מצטער אם אכזבתי אתכם... :oops:

נ"ב - חוץ מזה שכמעט פתחו לי תלונה על זה שהצעתי לקצינה חרדתית לבצע עלי חיפוש למכשירי האזנה. או אז הבנתי שאני פשוט דינוזאור...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
אני לא סומך על אף אחד אחר במילואים שיעשה את העבודה טוב כמוני 8)

שאר העשרה אחוז זה הפרגיות שמסתובבות מדי פעם באזור...

הסרת הכובע - בעינה עומדת.

אם חיילות צעירות זה הקטע שלך

אם חיילות צעירות זה הקטע שלך- אני מבין למה אף אחד לא עושה את העבודה טוב כמוך, וחשוב מאוד לא להסיר את הכובע

:lol::-P

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

בימים שלגיטמי מעל כל שולחן לדון באיך להשתחרר ממילואים, להגיע לגיל הפטור זה מכובד בפניי עצמו.

עשית את שלך, תנוח.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

נתת את חלקך ופרעת את חובך. אם כולם היו כמוך אז גיל הפטור היה יורד לשלושים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני קיבלתי פטור בדואר בשנה שעברה, קצת לאחר שחציתי את יום הולדתי ה-35.

לא ביקשתי פטור מעולם, המילואים שלי היו סבירים מאוד (שבוע עד שלושה שבועות כל שנה).

במהלך לימודי האקדמיים, תמיד התחשבו בי בזמן מבחנים והאמת, לא הייתה לי אף סיבה להתלונן.

הופתעתי מהפטור, מה גם שלא קיבלתי שום הודעה מיחידתי, אלה "מהצבא" שהודה לי על שלושת שנותי בסדיר ועוד 15 שנים במילואים.

קיבלתי "תעודת פטור והוקרה", מצולמת באופן עקום ואפילו שכחו לחתום עליה (איזה רמד"ית כלום לענייני שום דבר בתל השומר).

הייתה שם גם הזמנה לאיזה טקס שיחרור המוני, אבל באמת שכבר לא יכולתי לטרוח.

כמו שאמר אומי5, עכשיו ננוח.

אז...

היו שלום ותודה על החולדות.

אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
  • תוכן חדש...