Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מבחינתי -

GTI מזוהה עם פולקסווגן גולף.

GTi מזוהה עם פיג'ו 205.

כשניפגש תדגים לי איך אתה מבטא את השינויים ב I :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לדעתי המצב הזה נכון רק לארץ כי הגולף MK1 ומרבית תקופת ה MK2 בקושי יובאו לארץ וה MK3 כלל לא יובאה לארץ.

כאשר גל ה 205GTI שתף את הארץ, מי בכלל זכר את הגולף.

בחו"ל, כאשר ה גולף GTI הייתה אייקון כבר מסוף שנות ה 70, אני בספק אם תגיד GTI ומישהוא בכלל יחלום על פיג'ו, אולי בצרפת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ה 205 GTI הפכה בין לילה את תדמיתו של היצרן הצרפתי מקצה לקצה; מיצרן שמייצר מכוניות היאות לשיבה טובה ליצרן צעיר ודינמי.

גם הגולף GTI הפכה לאייקו בזכות החלטה נבונה של מחלקת השיווק של היצרן הגרמני, שהחליט לייצר ושווק קומפקטית חמה במחיר עממי לחלוטין, וכל ייצרה ה GTI דור שלם קומפקטיות חמות, למרות שהיו לא מעט הוט האצ' לפניה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
לדעתי המצב הזה נכון רק לארץ כי הגולף MK1 ומרבית תקופת ה MK2 בקושי יובאו לארץ וה MK3 כלל לא יובאה לארץ.

כאשר גל ה 205GTI שתף את הארץ, מי בכלל זכר את הגולף.

בחו"ל, כאשר ה גולף GTI הייתה אייקון כבר מסוף שנות ה 70, אני בספק אם תגיד GTI ומישהוא בכלל יחלום על פיג'ו, אולי בצרפת.

לפחות באנגליה, שם גרתי 4 שנים, ה-205GTI היא אייקון לא פחות, אם לא יותר, מהגולף.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ענין של תקופה, בערך עד 98 פחות או יותר ה GTI היתה קיצור ל 205, הגולף שהתעבתה התרככה והתמתנה יצאה מהמשחק,

ה VR6-מנייקים נהגו בקו ישר.

גם שוק ההאצ'בק החמות השתנה, הקהל הישן של בעלי ה GTI המייסדים, עבר מזמן למתחרות המלוכסנות מרובות ההנעה והסוסים,

ואלו שהתבגרו והתעשרו עם הזמן המשיכו הלאה למחוזות האקזוטיים של גרמניה.

גם ההילה שריחפה מעל 3 האותיות התפוגגה, והקהלים החדשים נחלקו ביניהם בהעדפות הנהיגה וסוגי ההנעות.

פורסם

אולי באמת זה עניין של גיל?

בתקופת מפגשי קניון הזהב (מי שזוכר), שלטו 3 מכוניות.

אמפרזה טורבו GT

פיג'ו 205 GTI

איביזה טורבו 20VT

לא זכור לי בתקופה הזאת יותר מדי גולפים וגם אם כן אז VR6.

כנראה שזה בדיוק התפר גילאים בין אנשי ה-205 לאנשי הגולף.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

• תוכן חדש...