Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחצי שנה נסעתי לראשונה בנתיב המהיר בכניסה לת"א.

לתומי חשבתי שהתשלום מתבצע כמו בכביש 6 ע"י משלוח דרישה לתשלום בדואר. לא הבנתי שאני אמור לעלות על הגשר ולשלם במזומן ולדעתי גם השילוט לא היה ברור. לאחר זמן מה קיבלתי דרישה לתשלום עבור הנסיעה (7 ש"ח) ועוד קנס של 27 ש"ח בגלל שנסעתי ללא מנוי ולא שילמתי במזומן. שילמתי והגשתי ערעור.

נקבע לי דיון בערעור בועדת הערר של הנתיב המהיר בעוד כשבוע.

אתמול התקשרה אלי נציגה שלהם והזהירה אותי שהם יכולים לחייב אותי בהוצאות שכר טרחת עו"ד אם לא אגיע לדיון.

לי זה נשמע כמו איום שנועד לגרום לי להתיאש ולמשוך את הערעור. בכל מקרה דיברתי הבוקר עם מזכירות הועדה והמזכירה אמרה שהיא לא מכירה מקרה שבו חייבו את העורר בהוצאות אבל בכל מקרה שלחתי פקס ובו כתבתי שאין בכוונתי להגיע ואני מעוניין בקיום הדיון בלעדי.

האם מישהו כאן ביצע את הליך הערעור והאם ידוע לכם על מקרה שבו נפסק שהאזרח העורר צריך לשלם לנתיב המהיר?? נשמע לי אבסורד גמור כל הקטע הזה.

תודה ויום טוב

פורסם

סליחה שאני שואל 27 ש"ח ואתה טורח ועמל כל כך

ואם מדובר במשהו עקרוני אז מה יועיל שלא תתייצב ותטען את טיעוניך חוצבי הלהבות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
סליחה שאני שואל 27 ש"ח ואתה טורח ועמל כל כך

ואם מדובר במשהו עקרוני אז מה יועיל שלא תתייצב ותטען את טיעוניך חוצבי הלהבות

אתה צודק לחלוטין. גם אני לא מבין למה צריך הליך כ"כ מסורבל של ועדות וערעורים בשביל 27 ש"ח.

אני בסה"כ כתבתי מכתב ערעור. כל השאר נעשה ביוזמת הנתיב המהיר. מבחינתי שיודיעו לי שהערעור נדחה, הבעיה שעכשו הם מאיימים שיחייבו אותי בהוצאות שהם גרמו לעצמם עם הועדה המגוחכת הזאת.

• תוכן חדש...