Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

קיבלתי מהעבודה בחצי שנה האחרונה את הרכב לשימושי היומיומי. הרכב עמד לבוס בחניה ולכן נתן לי לנסוע בו בנתיים.

במהלך התקופה שנסעתי האוטו היה מצוין ללא תקלות מיוחדות, יש כמה דברים שדורשים טיפול ותחזוקה.

היום נגמר לאוטו הטסט והבוס לא רוצה לחדש או להשקיע.

מבחינתו הוא מוכן לתת לי את האוטו שאשקיע עליו ואשאיר אותו אצלי ואבטח אותו אני ממכספי ואמשיך להנות ממנו.

לפני חודשיים בערך עברתי עם האוטו תאונה עצמית והטמבון הקדמי נשבר בצורה קצת רצינית ופנסים שמאליים הלכו לחלוטין.

בנוסף ציריה ימנית דופקת(חייבת החלפה)

המדחס של המזגן כנראה לא תקין.

ובנוסף הטיפולים שצריך לפני טסט.

אני מאוד אוהב את האוטו הוא גדול ומורווח. ומצב פנימי מאוד טוב

האם שווה להשיקע על האוטו ולהעביר אותו לבד טסט? ואם כן כמה זה אמור לעלות לי בערך כל התיקונים שהזכרתי?

יש עוד בעיה קטנה של סחיבה המנוע הוא מנוע 2000 שאמור להיות מאוד חזק אבל בעליות האוטו לא ממש סוחב(אולי זה תקין ורק תחושה שלי?)

אשמח לעצות ולתשובות.

פורסם
שלום רב.

קיבלתי מהעבודה בחצי שנה האחרונה את הרכב לשימושי היומיומי. הרכב עמד לבוס בחניה ולכן נתן לי לנסוע בו בנתיים.

במהלך התקופה שנסעתי האוטו היה מצוין ללא תקלות מיוחדות, יש כמה דברים שדורשים טיפול ותחזוקה.

היום נגמר לאוטו הטסט והבוס לא רוצה לחדש או להשקיע.

מבחינתו הוא מוכן לתת לי את האוטו שאשקיע עליו ואשאיר אותו אצלי ואבטח אותו אני ממכספי ואמשיך להנות ממנו.

לפני חודשיים בערך עברתי עם האוטו תאונה עצמית והטמבון הקדמי נשבר בצורה קצת רצינית ופנסים שמאליים הלכו לחלוטין.

בנוסף ציריה ימנית דופקת(חייבת החלפה)

המדחס של המזגן כנראה לא תקין.

ובנוסף הטיפולים שצריך לפני טסט.

אני מאוד אוהב את האוטו הוא גדול ומורווח. ומצב פנימי מאוד טוב

האם שווה להשיקע על האוטו ולהעביר אותו לבד טסט? ואם כן כמה זה אמור לעלות לי בערך כל התיקונים שהזכרתי?

יש עוד בעיה קטנה של סחיבה המנוע הוא מנוע 2000 שאמור להיות מאוד חזק אבל בעליות האוטו לא ממש סוחב(אולי זה תקין ורק תחושה שלי?)

אשמח לעצות ולתשובות.

היי

אני מציע לך לפנות למרכז שרות הקרוב אליך, קבל הצעת מחיר ותראה במה זה כרוך ואז תחליט.

רשימה של מרכזי שרות בארץ: http://bit.ly/wEUJ3o

אייל מסובארו.

פורסם

ברשותי סובארו לגאסי 2000 (4X4) מודל 1995.

התחושה של המנוע, כשהוא תקין לחלוטין, היא כבדה למדי וממש לא זריזה. בסל"ד גבוה ודוושה על הרצפה, האוטו מאיץ בכיף.

לגבי שירות, התנסתי בנסיון תיקון במוסך סובארו מרכזי בהרצליה, שאחרי מעל ל-3000 ש"ח וכמה חיישנים שהוחלפו וכמה ימים שהאוטו בילה שם, הבעייה נותרה בעינה. הרגיזה אותי הגישה של "אנחנו נחליף חלקים ואתה תשלם" וברחתי משם כשהוצא לי להחליף מחשב בחדש ("אבל גם זה לא בטוח שיפתור את הבעייה"). התקלה בסוף תוקנה על ידי מוסך שאיננו מורשה סובארו, ב-1200 ש"ח - ומאז (4 שנים) האוטו מפגין אמינות מופלאה.

:turn-l:
פורסם

מציע לך להכניס את הרכב לאחד המוסכים הכלליים שמתמחה בסובארו. תוכל לקבל כאן המלצות בשפע.

כאשר מדובר ברכב כל כך ישן, אין כל טעם להכניסו למוסך מורשה של סובארו.

בהצלחה

• תוכן חדש...