Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה היית יכול לעזור לבנאדם השרוע על הרצפה?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
זה לא רק הישראלים - לפני 4 שנים נתקלתי בתופעה בקנדה, על ה-QEW (הדרך המהירה המחברת רת טורונטו למפלי הניאגרה) - פקק באורך מספר קילומטרים שנגרם על ידי סקרנים שצפו בתוצאות תאונת פרצוף-תחת קלילה במסלול הנגדי.

הקנדיים הם לא המדד האופטימלי להשוואה you know.:?

kobi.idan2 כתב:
גיר ידני או רגיל?

Seat Leon 2002 1.8 Manual . Subaru B4 2007 2.0 Manual . Kia Sportage 1997 2.0 Manual . Seat Leon 2002 1.6 Manual . Isuzu D-max 2006 3.0-TDI Manual . Skoda Oktavia 2012 1.4-TSI Manual

פורסם
אתה היית יכול לעזור לבנאדם השרוע על הרצפה?

אין לי מושג מה קרה לו, אבל זה לא משנה.

אני מבין את רצון הרשויות להרחיק אנשים(ובצדק) אבל יש דרך לעשות את זה, הם היו יכולים להגיד שהכל בסדר איתו והוא בטיפול והם מבקשים שנלך מהמקום. זה היה מרגיש אחרת לגמרי מאשר הנביחות שנבחו עלינו.

פורסם
הקנדיים הם לא המדד האופטימלי להשוואה you know.:?

זה גם קורה בארה"ב, פה בוושינגטון כל פעם שיש תאונה על הכביש יש פקקי ענק מסקרנים... ופה זה לא חצי שעה אלא 4 שעות על הכביש :?

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

לפני שבועיים פחות או יותר הייתי בדרכי לכינרת עם חברים, נסענו בכביש 6 והיה פקק התנועה לא זזה בכלל, כולם יצאו מהרכבים לבדוק מה קרה וראינו משאית ענקית של תעבורה שהתהפכה והשוטרים לא ניסו להסתיר אותה.

אני משער שהתהפכה שם משאית של צהל או משהו מסווג.

פורסם

א: כל הכבוד למשטרה. אולי פרגוד מתקפל יוכל לסייע יותר בהסתברת הזירה?

ב: אני היחיד שמוטרד מכך שמפרסמים תמונות של גופות? :?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מוות לסקרנים!!

בכביש נוהגים. יש תאונה ואתה רוצה לראות? עצור בצד ותסתכל. אם לא- תמשיך לנסוע במהירות האפשרית.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
כנראה היה שם משהו שהם לא רצו שאנשים יראו, מחזה לא קל לצפייה או משו כזה.

בגלל הכיסוי, אני דווקא נהייתי סקרן יותר.

זאת הייתה היונדאי I20 בצבע ירוק מחריד, שכנראה התהפכה שעות קודם.

אמבולנס לא היה באזור. גם לא מכבי אש.

לא נראה לי שיש מקום לקונספירציות. זה לא היה רכב החלל החדש של צה"ל שבדיוק התרסק שם.

פורסם
וראינו משאית ענקית של תעבורה שהתהפכה והשוטרים לא ניסו להסתיר אותה.

עם מה בדיוק רצית שיסתירו אותה? עם כנף של בואינג 747? הברזנט שיסתיר משאית של תעבורה צריך להיות מובל למקום עם משאית אחרת + שני משאיות מנוף בשביל לפתוח אותו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
וראינו משאית ענקית של תעבורה שהתהפכה והשוטרים לא ניסו להסתיר אותה.

אני משער שהתהפכה שם משאית של צהל או משהו מסווג.

מצאתי את התאונה שכתבת עליה באתר של HNN כאן :arrow:

עם מה בדיוק רצית שיסתירו אותה? עם כנף של בואינג 747? הברזנט שיסתיר משאית של תעבורה צריך להיות מובל למקום עם משאית אחרת + שני משאיות מנוף בשביל לפתוח אותו.

:lol:

משעשע ביותר, אני לא מפסיקה לצחוק.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

חחחח הרגת אותי, אנשים לא הגיוניים לפעמים.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

• תוכן חדש...