Jump to content

ishaishai

  • הודעות

    33
  • כאן מאז:

הנקודות של ishaishai

נהג חדש

נהג חדש (2/14)

1

מוניטין

  1. מאזדה 2 דינמיק למכירה 2009 מועד עלייה בפברואר 2009 17,000 ק״מ!!! יד 1!! 70,000 וגמיש! 0542547384 ישי
  2. למכירה XR 1.4 98 ידנית. פרטים במודעה הבאה: חל איסור על פרסום קישורים מכל סוג במודעות המכירה. כל מידע נוסף ותמ ונות יש לצרף כחלק מגוף ההודעה. גמיש! ולא הרכב הזה לא מסוג הרכבים של לקנות בזול לשלם ביוקר, אני חוזר לקטנוע, וזה המחיר של הרכב. אין מה לדרוש יותר. בלי ה"פ בבקשה, יש מספר במודעה. תודה :]
  3. מוזר לגמרי
  4. עדיין בתוקף חל איסור על פרסום קישורים במודעות המכירה. אם אתה מעוניין לצרף תמונות של הרכב, פרסם מודעה עם התמונות בגוף ההודעה.
  5. הרכב הנ"ל בצבע אדום, מנוע 1400 הזרקה, גיר רגיל, שמורה. מחיר: 9,000 ש"ח. כל המעוניין ולא לחוץ בזמן אני מוכר אותה רק בעוד חודש וחצי. הודעה פרטית ובהמשך מס' פלאפון אני פשוט לא אהיה זמין בחודש הקרוב.
  6. אני חייב לדעת האם יש לי אפשרות לשים נורות חזקות יותר ממה שקיים לי כרגע. ושעדיין יישאר חוקי? ואם כן אז איזה נורות בבקשה.
  7. אפשרי לשנות את מצב ה4X4? למשהו אחר.. כלשהוא?
  8. מגיע עם כבל USB ושלט. ליצירת קשר: --------- 0523240380 - גבי 0542547384 - ישי הרדיו דיסק במצב חדש לגמרי, נמכר עקב מעבר לרכב עם מערכת מובנית.
  9. בבעלותי B4 2008. הדגם של ה2000 סמ"ק. ברכב מערכת מובנית עם צ'יינגר, רציתי לדעת האם אפשר כמו במאזדה 3 לחבר מתאם USB כדי לאפשר חיבור של עזר חיצוני לשירים. אם כן, אשמח לדעת כיצד.
  10. אתה יודע לבאס.. ביטוחח על ההורים.. דלק עליי ...אני עובד עד למשכורת של 3 בחודש חלקים עליי ועל אבא שלי לא בעייתי כל כך אז נסח תשובתך ממחדש
  11. או שאולי אפילו פיאט אונו.... צריך כמו שאמרתי לעיר וללמחוץ לעיר פעם בשבוע או פעמיים למרחק של 40 ק"מ בחוץ
  12. אז ככה פג'ו 205 גיר רגיל שנת 93 1400 סמ"ק. איך הרכב? אני צריך אותו ללימודים אני לומד במכללה שנמצאת פה אצלי בעיר. רוצה לעבור איתו את החורף ואם יהיה מספיק טוב אז עד הגיוס שיהיה בשנה הבאה ואפילו יותר. מוכרים אותו ב4 אלף. תגידו לי אם כדאי או לא.
  13. אני שם מוזיקה מגביר עד 7.. וככל שהבאס חזק יותר ככה פתאום מפסיק לעבוד לי ה6 על 9 ואז גם הסאב.. וזה רק כאשר הסאב מחובר.. ולפני כמה ימים זה עבד כאליו כל השבוע בן זונההה יש לי מגבר חדש CRUNCH ... יש למישהו מושג מה הבעיה? הא וכשזה קורה יש נורה אדומה שנדלקת ואומרת PROTECT הם פשוט מפסיקים לעבוד ורק הקדמיים עובדים.. זה נורא דחוף תודה לעוזרים!
×
×
  • תוכן חדש...