Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשבועיים גיליתי שלולית קטנה מתחת לאוטו, פונטו ספייס 2001 ELX, מבדיקה שעשיתי ראיתי שזה בא מהרדיאטור.

הנזילה לא עקבית, יום כן שלושה לא, יומיים כן יום לא וכו'. מילאתי מעט מים מזוקקים להשלים עד לMAX.

המנוע מגיב כמו בעבר, סוחב ולא נחנק, עושה את עבודתו נאמנה.

האם ניתן לתקן את זה וכמה זה אמור לעלות בערך?

צירפתי כמה תמונות של הנזילה:

20120530_225034.jpg

20120530_225043.jpg

20120530_225048.jpg

20120530_225052.jpg

20120530_225107.jpg

פורסם

הכל ניתן לתיקון, המלצה היא להכנס למוסך שיעשה בדיקה בלחץ למערכת קירור ואז לראות מאיפה הנזילה,

כמו שזה נראה בתמונות, יש לך חור ממש קטן ברדיאטור, עדיף לעשות את הבדיקה ולוודא שזה לא מאיזה צינור מים שסמוך

לרדיאטור, ולאחר שתדע בדיוק מאיפה הנזילה לתקן זאת, עלות של רדיאטור אני משער שהיא בסביבות ה600 ש"ח.

ובמערכת קירור לא שמים מים מזוקקים. המים המזוקקים הם למצבר.

פורסם

במערכת הקירור לא מתעסקים - אנשים מנסים לחסוך בלקנות רדיאטור שמים חומרים ואיטומים וכל מיני קומבינות - ובסוף מעלים שירשור של "הלך הראש מנוע\מנוע שהתחמם\ וכו' וכו' , עדיף להשקיע עכשיו את הכמה מאות שקלים לעוד כמה שנים טובות של שקט :)

פורסם

מחזק את קודמי. לא לחפש פתרונות "אוקוס פוקוס" ופשוט להחליף את הרדיאטור במידה והוא אכן נוזל.

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

לא מסכים כל כל.. השתמשתי בחומר כמה וכמה פעמים. אם משתמשים נכון אין סיבה שייסתם שום דבר או מעבר ברדיאטור. שווה לנסות.. בשביל 15 שקל

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

מים ירוקים בפונטו ? אני רואה נכון ?

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

תרוקן את כל המים מהמערת ותשים נוזל פרפלו, זה לא טוב לשים מים רגילים(או כל נוזל שהוא לא פרפלו) במערכת הקירור של הפונטו.

לא חבל על הראש מנוע?

פורסם
לא מסכים כל כל.. השתמשתי בחומר כמה וכמה פעמים. אם משתמשים נכון אין סיבה שייסתם שום דבר או מעבר ברדיאטור. שווה לנסות.. בשביל 15 שקל

החומר הזה גורם תוך חודש\חודשיים לנזילה ממשאבת המים ! לא להתעסק !

פורסם

אני לא מחפש פתרונות שיעלו לי אחרי זה בראש מנוע. אם ניתן לתקן אצל מומחה וזה יחזיק מעמד לפחות שנתיים אני מעדיף את האפשרות הזאת מאשר לשלם פי 3 על רדיאטור חדש.

המים ברדיאטור הם פארפלו! כנראה שהנזילה גרמה להם להראות כך.

אשמח להמלצות על מומחים בפ"ת.

פורסם

ביקרתי היום בשני מוסכים המתמחים ברדיאטורים, בשניהם נאמר לי שאין אפשרות לתקן בגלל מיקום הנזילה, הגיוני?

אם במקרה הזה אי אפשר לתקן, באיזה מקרים כן?

המלצות למוסכים בפ"ת יתקבלו בברכה.

• תוכן חדש...