Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה יש לי בעיה באוטו לפני כמה שבועות המנוע שלי שפך עשיתי לו שיפוץ כללי הוחלף בו הכול מהכול

אבל בערך שבוע מאז שהוצאתי אותו נהייתה לי בעייה האוטו היתכבה כאשר עמדתי בעלייה בניטרל ניסתי לתת גז אך האוטו היתכבה בפיתאומיות ואז הצלחתי להדליקו הוא היתכבה שניות לאחר מיכן וגם מהר מאוד ניגמר בו המצבר וכשאני נוסע בו הוא לא מטעין את עצמו

היתייעצתי אם מוסכניק הוא אמר לי שיכול להיות שהוא נכבה מהקרבורטור אז אני התחלתי לנקות אותו אבל מה גורם למצבר להיגמר ולא להיטען חזרה באמצע נסיעה אגב מישהו יכול להביא לי מדריך איך לנקות את הקרבורטור לפרק ולהרכיב

תודה מראש לעוזרים :)

פורסם

תן קצת פרטים - שנת ייצור הרכב ונפח מנוע כדי שיהיו קצת יותר נתונים.

ייתכן ומצבר הרכב נגמר כתוצאה מהתנעות מרובות שעשית. ייתכן גם כי לאחר שהצלחת להניע - קיימת בעיית טעינה והמצבר אינו נטען (או שקיימת זליגת זרם והמצבר מתפרק גם כשהרכב עומד). הבעייה שאתה מציג (מצבר שלא נטען) איננה קשורה ככל הנראה לקרבורטור.

אני מציע לך לחזור למי ששיפץ את המנוע - לבדיקה. ייתכן שנגרמה איזושהי תקלה בהרכבת המנוע.

alfa 156 2.5.

פורסם

בהקשר למה שאתה אומר אני גם חושב שייש זילגת זרם כי שאני מכבה את הרכב אחרי כמה שעות כבר לא נישאר מצבר

הרכב שנת 95 מנוע 1300ידני

אתה יכול לציין בבקשה מימה נובעות בעיות של זליגות זרם

פורסם

לפונטו קבריולט יש קרבוקטור??

בכל אופן לדעתי זה בעיית טעינה, משהו בסגנון אלטרנטור או במערכת הקשורה לזה.

בדוק טעינה כשהרכב עומד ומונע

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

בשנתון הזה, אני חושב כקודמי, שלרכב יש הזרקת דלק ולא קרבורטור.

מציע לך לגשת לחשמלאי, שיבדוק את המצבר ברכבך + הטעינה + זליגת זרם. ייתכן שהמצבר כבר חלש (וזו אינה בעיית זליגה).

זליגת זרם יכולה להיות מכל צרכן שצורך זרם כאשר הרכב כבוי (או איזושהי תקלה).

alfa 156 2.5.

פורסם

היתייעצתי אם מוסכניק הוא אמר לי שיכול להיות שהוא נכבה מהקרבורטור אז אני התחלתי לנקות אותו אבל מה גורם למצבר להיגמר ולא להיטען חזרה באמצע נסיעה אגב מישהו יכול להביא לי מדריך איך לנקות את הקרבורטור לפרק ולהרכיב

תודה מראש לעוזרים :)

אין באוטו קרבורטור, יש הזרקה חד נקודתית והבית מצערת קצת דומה לקרבורטור. אבל זו הזרקה אמיתית מבוקרת מחשב. (יכול להיות שהיה גם דגם עם הזרקה רב נקודתית).

בכל מקרה הבעיה אצלך כנראה לא קשורה להזרקה.

נ.ב. כאן מקובל לכתוב עם סימני פיסוק, כמו נקודה בסוף משפט ופסיק היכן שצריך.

מבקש להקפיד.

• תוכן חדש...