Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנושא אינו קשור לרכב אספנות אך הבנתי שכאן ה"תותחים" של הפורום בענייני מכס ומיסים.

ברצוני ליבא לארץ קרוואן (חדש, או משומש קלות) נגרר לטיולים שמכיל מיטה, סלון, שירותים וכל שאר האבזור, רציתי לדעת מה עלות המיסים שאני אמור לשם על משהו כזה?, באתר של רשות המיסים הגעתי לקטגורית:

"גרורים וגרורים נתמכים מסוג CARAVAN, למגורים או למחנאות שרוחבם אינו עולה על 2.5 מטר ואורכם אינו עולה על 12 מטר"

וזה הביא אותי לטבלה הזו:

795209005009.PNG

מישהו יודע לפענח את מה שרשום פה? - "כללי" 12%, מס קניה 40%, תמ"א 40%, מדינות שרשום פטור.

יש מישהו שיודע להגיד לי כמה % מערך הנגרר אני יצטרך לשלם?, בנוסף הבנתי שאני אשלם גם 16% מע"מ.

אשמח לעזרה!

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

הפטור ממכס 12% כאשר אתה מייבא מהמדינות הרשומות בטבלה, מותנה בהצגת "תעודת מקור" של הארץ שבה המוצר כאשר הוא יוצר באותה ארץ.

אחרת תשלם 12% מכס בחישוב.

פורסם

אוקיי תודה רבה קודם כל, ומה אומר המס קניה (40%) ותמ"א (40%)? אני אמור לשלם אחד מהם?

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם
אוקיי תודה רבה קודם כל, ומה אומר המס קניה (40%) ותמ"א (40%)? אני אמור לשלם אחד מהם?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

איפה אתה חי ?

את שניהם חבוב , ועליהם מע"מ....

איזה כיף לחיות במדינת ישראל.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

:shock:

אז רק ע"מ לסבר את האוזן, במידה ואני מייבא ממדינה שמוכרת בטבלה כפטורה ממיסים אני משלם 80% על המחיר המקורי ועל זה 16% מע"מ ז"א 108% מעל המחיר?!

אוי ואבוי..

פורסם

לא אמרתי לחבר,

אתה מתעצל לקרוא היכן שכתבו לך אז אני מצטט

אבהיר לך איך מגיעים ל 46.6%

מחיר כולל הכל בארץ 100

מכס 6%

עכשיו מס קניה

יש מין יצור נאלח שכזה וקוראים לו תמ"א = תוספת מכסת אחוזים . במקרה שלך 60%

אז 100+6 מוכפל ב60% = 63.6%

לכן מס קניה בשיעור 12% אתה משלם על 169.6% = 20.4

וטרם סיימנו תורו של המע"מ הגיע

והוא מוטל על 100+6+20.4= 20.2

וכך שילמנו 6+20.4+20.2= 46.6

וזה מאתר המכס שהבאת

מס קניה 12.0% תמ"א 60.0%

בכל הנוגע לפטורים וכו' תלוי במחיר הפריט כפי שצויין לך גם בטבלה שהבאת.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אני ממש לא מתעצל פשוט לא הצלחתי להבין בשום דרך את החישוב של הבחור, ערכתי באדום את הציטוט לפי המחירים והערכים של הטבלה שלי

לא אמרתי לחבר,

אתה מתעצל לקרוא היכן שכתבו לך אז אני מצטט

אבהיר לך איך מגיעים ל 46.6%

מחיר כולל הכל בארץ 100 10,000

מכס 6% לא קיים - פטור בקניה מארה"ב

עכשיו מס קניה

יש מין יצור נאלח שכזה וקוראים לו תמ"א = תוספת מכסת אחוזים . במקרה שלך 60% 40% במקרה שלי

אז 100+6 מוכפל ב60% = 63.6% 10,000 מוכפל ב40% = 4000

לכן מס קניה בשיעור 12% 40% אתה משלם על 169.6% = 20.4 מה החישוב שהוא עשה כאן, לא הצלחתי להבין, להוסיף את המס קניה על ה4000$ מהסעיף הקודם? אם כן אז זה יוצא 5600$

וטרם סיימנו תורו של המע"מ הגיע

והוא מוטל על 100+6+20.4= 20.2

וכך שילמנו 6+20.4+20.2= 46.6

כאן כבר באמת אין לי מושג איך הוא חישב את מה שהוא חישב, אני רק יכול לשער שאני צריך להוסיף 16% מע"מ על ה5600$ מה שמביא אותי ל6496$ או במילים אחרות כמעט 65% מיסים.

וזה מאתר המכס שהבאת

מס קניה 12.0% תמ"א 60.0%

בכל הנוגע לפטורים וכו' תלוי במחיר הפריט כפי שצויין לך גם בטבלה שהבאת.

אז אני בכיוון או שהבנתי הכל לא נכון?

• תוכן חדש...