Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כולכם גיבורים מאחורי מקלדת ומסך, היו לו פחות מ-15 שניות להבין מה קורה ותוך כדי להתחמק ממכוניות. אני בכלל לא בטוח שהוא לא לחץ על הבלמים. אין בכלל תגבור בלמים כשאין ואקום, ואין ואקום כי המצערת פתוחה עד הסוף.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כי בטויוטה היפנית זה לא היה קורה.

שמעת פעם על טויוטה שהאיצה פתאום ללא שליטה?

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

לדעתי היה צריך להישאר בנתיב הנסיעה המקורי בתחילה ולהתנגש ברכב שלפניו בעודו היה במהירות נמוכה יחסית. זה לבטח היה דופק את האוטו אבל לפחות היה עוצר את הרכב כמעט לחלוטין - מספיק בשביל לנתק את ההצתה ו/או פשוט לברוח מהרכב...

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
כולכם גיבורים מאחורי מקלדת ומסך, היו לו פחות מ-15 שניות להבין מה קורה ותוך כדי להתחמק ממכוניות. אני בכלל לא בטוח שהוא לא לחץ על הבלמים. אין בכלל תגבור בלמים כשאין ואקום, ואין ואקום כי המצערת פתוחה עד הסוף.

לא יודע על מה אתה מדבר, אני אישית בדקתי את העניין כשהיתה ההיסטריה עם הקורולה בזמנו, בירידה בפול גז, כשהגעתי ל-120 בערך לחצתי על הבלמים פול ביחד עם מצערת מלאה, ועצרתי בלי שום בעיה (וזה גיר רובוטי, בגיר עם ממיר מומנט זה אפילו יותר קל כי אין קשר ישיר למנוע).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

http://en.wikipedia.org/wiki/Manifold_vacuum

If the engine is operating under heavy load at wide throttle openings (such as accelerating from a stop or pulling the car up a hill) then engine speed is limited by the load and minimal vacuum will be created. Engine speed is low but the butterfly valve is fully open. Since the pistons are descending more slowly than under no load, the pressure differences are less marked and parasitic drag in the induction system is negligible. The engine pulls air into the cylinders at the full ambient pressure.
Vacuum is often used to drive auxiliary systems on the vehicle. Vacuum-assist brake servos, for example, use atmospheric pressure pressing against the engine manifold vacuum to increase pressure on the brakes. Since braking is nearly always accompanied by the closing of the throttle and associated high manifold vacuum, this system is simple and almost foolproof. In fact, if the throttle is gradually opened while the brakes are depressed, the driver would feel the back pressure pushing against the brake pedal.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

פאק איזה מפחיד זה!!

אבל דוגרי אם זה קורה פשוט מכניסים לניוטל ומרימים את הבלם יד כמה שיותר חזק לא?

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

מלחיץ.

לפני חודש וחצי בערך בחורה נכנסה בי במהירות 120 קמ"ש בכביש מהיר.. אני יודע כמה זה יכול להיות כואב כזאת תאונה :\

• חברי המעגל הראשון
פורסם
נדמה לי שמתשמש FRV כתב את השורה בהומור.

אז כנראה לא קראת בת'רד על יונדאי המתפתחת איך הוא מפאר ומרומם את מיטב התוצרת היפנית לעומת הזבל הקוראני :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אפשר ללחוץ פול גז וברקס בו זמנית מניסיון, אבל קצב ההאטה הוא ממש איטי.

פעם קרה לי בטרקטורון נתתי פול גז וכשבאתי לפנות עזבתי את הגז אז הטרקטורון המשיך בפול גז ישר לתוך עצים

אני לא יודע אבל תוך רבע שניה עלה לי בראש הסיפור של הטויוטה שנתקע לה הגז על פול ופשוט היה צריך לכבות סוויץ ואכן סובבתי את המפתח

וגם כדי לחזור בחזרה כשהייתי צריך גז הייתי פותח סוויץ ומכבה ככה כל הדרך חזור

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
שים לב כמה שהמהירות ההיא שיקרית ומתעדכנת גרוע, אחרי ההרסקות לקח לה עוד הרבה עד שירדה.

כנראה אין לך מספיק ניסיון עם GPS. (ב30 קמ"ש לוקח לו שניה לרדת, ב130 קמ"ש, עניין של האם המכשיר שרד.)

מפחיד ביותר, נראה יותר כמו אנשים שמכאיבים לעצמם (שכחתי את המילה), ורוצים להרוויח על זה כסף.

הברקס לא אמור לבטל את הגז? (אז מה כל הטכנולוגיה של היום שווה?)

כל מקרה למרות הלחץ ולמרות הכל, אני הייתי מנסה לשבור כמה שיותר מהר את ההגה.

(עדיף לפגוב בקיר ב30 קמ"ש מאשר ברכב אחר ב130 קמ"ש.)

פורסם

מפחיד, אשכרה לראות את המוות בעיניים.

בדיעבד כולנו היינו עוצרים בקיר ב30 קמ"ש מאשר להמשיך להאיץ ולא לדעת איפה נעצור, אבל באותו רגע אתה לא חושב יותר מדי.

• תוכן חדש...