Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אז ככה.. אמנם טרם ניסיתי את הקלאצ׳ אחרי שעשו מתיחה קלה(אמרו לי שמתחו משהו) אבל נאמר לי שהמצב לא השתנה. הדוושה מרגישה לי כאילו היא לא עולה חלק, נקודת החיכוך נמצאת יחסית גבוה ממה שמרגיש לי שצריך להיות והדוושה לא עולה בצורה חלקה אלא בחלקים, מה שבין השאר גורם לכאב ברגל תוך זמן לא ארוך במיוחד ולזה שאניצריך כל הזמן למקם את הרגל מחדש על הקלאצ׳

מישהו יודע מה עשויה להיות הבעיה ועל מה אני מדבר?

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

השרשור טובע אז באתי להצלתו

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

סופר במבה שלום רב !

להבא ציין את סוג הרכב שנת היצור וגודל המנוע בכותרת או בתוכן.

בכל רכב ובגם ברכבך פיאט פונטו 99, מתיחת הקלאץ, גורמת להפרדה גבוהה, לאי נחות בהפרדה הגבוה, שמעייפת את הרגל, וגורמת לקיצור חיי הקלאץ, שתוך זמן קצר יחליק, אם שילוב ההילוכים חלק ללא קושי וללא חריקה, המוסך אמור לבצע פעולה הפוכה, להרפות את מתיחת כבל הקלאץ, ובכך לגרום להפרדה נמוכה, ולהארכת חיי הקלאץ, ולהקלת הכאב ברגל.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

כנראה פונטו לפי החתימה..השאלה איזה שנה?

אם מנגנון הקלאץ' הוא הידראולי (וכן ראיתי שכתבת שמתחו משהו, אבל מי יודע מה זה המשהו הזה), אני מאמין שזה יעזור לך:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=425396

עריכה: ראיתי עכשיו שמדובר על פונטו 99, כלומר דור 1. אני יודע שבספייס (דור 2) מנגנון הפרדת הקלאץ' הידראולי, לא סגור לגבי דור 1. מחיפוש באינטרנט ראיתי שיש גם הידראולי וגם כבל.

פורסם

דסילה קרא בעיון את תחילת השרשור, ואז תגלה, שפותח השרשור כתב בפרוש שבמוסך מתחו לו את כבל הקלאץ.

בההדראאולי אין כבל למתיחה, ולכן אני מניח שמדובר על כבל.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...