Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ותודה מראש -

 

בקניה שגרתית לרכב חדש באוטו דיפו (חומרי ניקוי אחרי סופת החול....) נדלקתי על הרעיון לשדרג את הג'נטים.

הטסות של האיביזה החדשה מכוערות (כסופות חלביות כאלה), האזיקון נראה עוד יותר מכוער, וזה ממש ישפר את מראה הרכב (צבע אפור מטאלי).

המחיר נראה לי הוגן - 1600 ש"ח לג'נטים 15" כולל התקנה וסמל היצרן, ממבחר די גדול שיש בקטלוג. הצמיגן לא היה בסניף בשעת הביקור (סניף בני ברק).

לפני שאני נחפז לקניה, יש לי כמה שאלות:

1) לפי נתוני היבואן, ברכב יש צמיגי R14\R15 - יש הפרש קוטר בין הצמיג הקדמי לאחורי? לא יתכן. הבחור שם אמר שמותקנים צמיגי 15" ברכב.

2) לרכב מערכת בקרת לחץ אויר בצמיג. החלפה הג'נטים לא תפגע במערכת? (איך היא בכלל עובדת? מתח על המתלים או מנומטר בתוך הצמיג?).

3) האם העסקה הוגנת? יש מקומות אחרים במרכז?

4) החיסכון בדלק לפי מה שראיתי שולי - כרבע ליטר ל100 ק"מ (ROTATIONAL WEIGHT משמעותי יותר ממשקל נישא), כלומר שרק אחרי 80,000 ק"מ (אולי עוד 6 שנים בשימוש ברכב הזה), ג'נטים קלים יחזירו את ההשקעה. למישהו יש מידע אחר?

 

תודה רבה!

פורסם

אם אתה כבר מחליף אז לך למקום קצת יותר מקצועי מאוטו דיפו.

הם ידחפו לך ג'אנט שיתעקם לך בבור העקשן הראשון שיפגוש.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

חבר'ה על אף התגובות לא קיבלתי ממש תגובות לשאלות 1+2 היותר ענייניות...

 

ושאלה נוספת ממש חשובה -

5) האם יש פגיעה באחריות יצרן במידה והג'אנט המותקן זהה בקוטר וברוחב לחלוטין לג'אנט המקורי?

פורסם

לא ממליץ לך לרכוש ג'אנטים באוטו דיפו ולא לשים זבל'ה סיני.

 

יש לך אפשרות לחפש ג'אנטים מקוריים של איביזה שמישהו הוריד מהרכב שלו וחשב שהוא עשה בכך שדרוג:lol:

אני מניח שתצליח למצוא את מבוקשך באתר יד 2\ ואגית\ כאן

×
×
  • תוכן חדש...