Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב 7 מושבים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעונין לקנות רכב 7 מושבים (לא צריך אל כל המושבים).

הפרמטרים החשובים לי הם נוחות פנימית (אבזור ומרווח פנימי) מחיר, אמינות וצריכת דלק.

פחות חשובים לי ביצועים, עיצוב והתנהגות כביש.

אני מתלבט בין רנו סניק וטויוטה ורסו.

הרנו החדשה זולה יחסית - רכב מאובזר מאד עם המנוע החדש של ניסן - נראה בחירה טובה אבל הבנתי שהיא שותה דלק.

האם זה נכון גם לגבי הדגם החדש? האם השכירות גרועה?

מצד שני הבנתי שהטיוטה חסכונית ושומרת ערך אבל צפופה ופחות מאובזרת (אני חושב גם יותר יקרה).

האם יש המלצות בנושא? ואולי כיוון שלא חשבתי עליו?

יש דגמים מומלצים גם ביד שניה? נניח הייתי רוצה דגם שנה על הכביש - יש משהו מומלץ?

תודה מראש

דני

פורסם

היו פה כמה שממש התלהבו מהשברולט אורלנדו החדשה, אולי שווה לבדוק

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

תמיד צריך לציין תקציב כשמפנים שאלה לייעוץ.

לקחתי ליומיים את השברולט אורלנדו. התרשמתי מאד, ואני ממליץ: מההבטים של הנוחות, המרווח הפנימי, הביצועים והחיסכון בדלק - פשוט מצוינת. בעצם, יש לה מעט מאד מגרעות כפי שאני ראיתי.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

הטויוטה דווקא לא יקרה (158 אלף) אבל צפופה. האורלנדו לא רעה (חוץ מהבגאז') אבל יקרה (170 אלף, התחילה להימכר לפני חודש)

סיטרואן C4 פיקאסו (הדגם המאובזר שחדש עולה 165 אלף) משנת 2010-2011 תיתן לך את המקסימום שאתה מחפש במחיר מינימלי.

היא הכי מרווחת בקבוצה הזאת, חזקה ודי חסכונית בדלק (עם מנוע 1.6 טורבו) וה"חיסרון" הוא בסטיגמה הלא מוצדקת שיש לה,

כי לגיר הרובוטי שלה אפשר להתרגל די בקלות, הוא ממש לא נוראי.

פורסם

תודה,

התקציב שלי 165 כולל הכל = על הכביש.

ברנו יש מבצע של 156 כולל הכל - ההצעה המקורית הייתה 166 והם הורידו ב 10.

שוב, הפחד העיקרי שלי איתם זה אמינות וצריכת דלק.

מחפש חוות דעת בעניין.

פורסם

הסניק החדשה היא ניסאן קשקאי עם סמל של רנו - באשר לצריכת הדלק - אף אחת איננה ממש חסכונית וצריכת הדלק של הרנו ממוצעת לקבוצה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בתור בעל רודיוס המלצה חמה אלך

רודיוס מרווחת מכל מיניוואן אחר בעל 7 מקומות אם חשוב לך פגז' ענק.

צריכת דלק שלי עושה בממוצע 1 ל 13

פינוקים בפנים בלי סוף אתה מוזמן לבוא ולראות

מחיר נורמלי בהשוואה לכל מיניוואן אחר (קשה להשיג אותה ביד 2 אין הרבה בשוק)

מנוע מרצדס...

פורסם

איני יודע כמה מהכותבים נסעו בסניק - אני נוסע בהן כבר 7 או 8 שנים בשני דגמים שונים.

צריכת הדלק טובה יחסית למקובל.

בנסיעות ביחס 2/3 בינעירוני והשאר בעיר הצריכה כ- 1:12.

בחודשיים האחרונים היו לי הרבה מאוד פקקים ונסיעות עיר (חגים...) והצריכה היתה 1: 10.5

בשיוט 90-100 הצריכה 1:15. במוזה חסכונית אפשר להגיע ל 1:19.

הסניק אינה קשקאי ולא מתיימרת להיות ג'יפ (אלא בדרסת 4*4 שנדירה מאוד בארץ). אבל ברכי עפר ולפעמים בבות נוסעת היטב.

לדעתי זהו רכב מהיותר בטיחותיים, שימושיות רבה, איבזור עשיר ומשובח. יש תאוצות ביניים (70 ל-100 ועקיפות) טובות, היגוי טוב ואחיזה טובה, יחסית לגודל והציפיות. עם טיפולים לפי הוראות יצרן ף ולאו דווקא במורשים - אין שום בעיה חריגה (למעט אחת בכל השנים).

אלטרנטיבה משובחת היא הגרנדיס שלמרות קשישותו נותן תמורה מצויינת ומקום ל-7 אנשים.

מציע שתעשה נסיעת מבחן בדגמים שמעניינים אותך, ורצוי עוד המשפחה כדי שגם הם יתנו חוות דעת של היושבים מאחור.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אתה מדבר על סיניק או על גרנד סיניק..? אתה מציג נתונים טובים מידי...אולי זה נכון לגבי סיניק לא עמוס...המנוע זהה לזה של קשקאי.

הגרנדיס צריך תחנת דלק צמודה עם צריכה של כ-8 ק"מ לליטר...

פורסם

הסניק / גרד סניק משווק כרגע רק עם מנוע 2 ליטר וגיר רציף הזהים לאלו של הניסאן קשקאי.

אגב רובן המוחלט של הניסן קשקאי הנמכרות בארץ הינן עם הנעה 4X2.

נהגתי 2 דגמים שונים של סניק 2 ליטר כ-7.5 שנים (נראה לי מספיק בהחלט כדי להביע דעה)

האורלנדו והזאפירה יקרות מהסניק במבצע בהרבה יותר מ-10% וגם אם הן חסכוניות יותר - לא שווה כלכלית לרכוש אותן רק בשל העובדה שהן קצת יותר חסכוניות בדלק/סולר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...