Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנוסף ההתקנה של רמקול קואקסיאלי תהיה קלה יותר ותדרוש הגברה חלשה יותר מאשר קומפוננט בעל קרוס נפרד.

Clarion CZ500 | Infinity 6500CS | Kicker KX350.4 | Sundown SAE 1000.1d | Pioneer TSA6973E | Kicker L5

פורסם

זה בטוח רמקול כזה ? כי לא כתוב על זה כלום וזה וגם בתמונה הטוויטר והקרוס נראה רגיל

פורסם

אהה סליחה סליחה טעות שלי, התבלבלתי בין הקומפוננט שהצגת לגבי משהו אחר.. תודה ששמת לב ולא לקחת כמובן מאיליו את מה שנאמר פה.

בכל אופן יהיה עדיף לך לקנות את הmorel dotech ovation על גבי זה.

JL Audio

פורסם

פשוט אני מביא את הרמקול הזה בזול ממש מחבר השאלה הם יש להם שמיעה טובה והם טובים ?

פורסם

למה יהיה לו עדיף לרכוש סט דוטק אוביישן? מי החליט זאת?

פוקאל היא אחלה חברה, גם מורל. חברות טובות לא חסר, מצד שני זה לא אומר שכל החברות האלה הן חברות על שכל המצרכים שהם מוכרים הם הכי טובים.

ברמקולים במיוחד, אופי הסאונד שכל רמקול מפיק הוא שונה. על טעם ועל ריח אין להתווכח.

אם שמעת את הפוקל ואהבת, תרכוש אותם. זה עדיף מלקנות סט קומפוננט אחר שלא ייצא לך לשמוע.

פורסם
למה יהיה לו עדיף לרכוש סט דוטק אוביישן? מי החליט זאת?

פוקאל היא אחלה חברה, גם מורל. חברות טובות לא חסר, מצד שני זה לא אומר שכל החברות האלה הן חברות על שכל המצרכים שהם מוכרים הם הכי טובים.

ברמקולים במיוחד, אופי הסאונד שכל רמקול מפיק הוא שונה. על טעם ועל ריח אין להתווכח.

אם שמעת את הפוקל ואהבת, תרכוש אותם. זה עדיף מלקנות סט קומפוננט אחר שלא ייצא לך לשמוע.

צודק המלצתי זאת על פי הכוח.

לא ציינת מה אתה מצפה מהרמקולים ולכן לא אוכל להמליץ לך על סט. כמו שהוא אמר פוקל חברה טובה ואופי הסאונד של כל רמקול הוא שונה. אם שמעת ואהבת, לך על זה.

JL Audio

פורסם

זה העניין לא שמעתי אותם ואני לא יודע איך הם נשמעים אני מצפה מרמקול שיהיה צליל איכותי וגם עוצמה חשוב לי אבל שלא יהייה איכות גרוע מה אתם אומרים אני יקבל את זה מהם ?

פורסם

יש לך אפשרות לשמוע אותם קודם? אם כן עשה זאת. במידה והיית מרוצה, תקנה.

בנוסף הייתי ממליץ לך להגיע למפגש ולבקש לשמוע עוד סוגים בטווח המחירים של 800-1000 ש״ח בניהם הצעה אישית המורל דוטק.

רק כך תוכל לדעת, הרמקול נחמד, השאלה הגדולה היא מה אתה חושב

JL Audio

• תוכן חדש...