Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכם, אני מעוניין בהרכבת מערכת לרכב פורד פוקוס הכוללת:

אוטו :פורד פוקוס 2007

מוצרים חדשים בלבד,

תקציב: 3 וחצי לכל המוצרים האלו (מגבר, קומפוננט קדמי, HU, חיווטים + התקנה)

HU: פתוח להצעות חשוב שיהיה כניסה USB פחות חשוב BT אבל אם יש אז למה לא, שיהיה נוח, אמין, ואיכותי.

מגבר : אני מחפש מגבר חזק שיחזיק סאב, וזוג רמקולים.

קומפוננט קדמיי : שיהיה עם באס עמוק ונקי ללא הרבה טרבל יש לי בעיה עם צפצופים חזקים מידי אבל שיהיו.

קומפוננט אחורי : כרגע אני מוותר בשל תקציב יש ברשותי 6X9 שאני אתקין לבינתיים.

סאב: אני גם כרגע אוותר על סאב בשל התקציב אני אשתמש בסאב 12 של סרווין וגה שיש ברשותי שקבלתי במתנה (:

חיווטים + התקנה: אני צריך את כל החוטים הנדרשים אין לי ממש מושג עלות אז סומך עליכם שתשאירו סכום לנושא זה.

אגב כרגע יש ברכב מערכת מובנת הזמנתי קיט לHU לפורד פוקוס מאייבי ב100 שקל במקום 400 בארץ

http://www.ebay.com/itm/New-Radio-Stereo-Install-Installation-Dash-Kit-w-Pocket-/220719527578?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Make%3AFord%7CModel%3AFocus%7CYear%3A2007&hash=item3363e8b69a&vxp=mtr#ht_761wt_654

יש למישהו מושג אם זה מתאים, שלא עשיתי טעות...

תודה רבה ליועצים.

פורסם

בהתאם לתקציב שלך עדיף להתרכז בקומפוננט קדמי מאשר לקנות שני סטים בינוניים -.

Clarion CZ500 | Infinity 6500CS | Kicker KX350.4 | Sundown SAE 1000.1d | Pioneer TSA6973E | Kicker L5

פורסם

אתה יכול לקחת hu pioneer 8350sd אחלה מערכת רכשתי אותה לפני כמה שבועות ואני נהנה איתה.

מגבר אתה יכול לקחת jbl gto1004

קומפוננט יש לך או מורל דוטק אוביישן שהם קצת צורמים אך חזקים, ויש לך hertz energy esk165 שלו יש באס יותר חזק מלמורל.

אבל תשמע אל תצפה מהקומפוננטים לבאס חזק מידי כי זה שיש לך תיבות בדלתות אז אל תפתח ציפיות אבל שיהיה לך סאב זה יפצה לך על כך

בנוסף לגבי כבלים תקנה קיט של 4g ותלך למתקין

זהו בסך הכל זה אמור לצאת בסביבות ה3500 +-

• תוכן חדש...